Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

One Night Ultimate Werewolf

Ár:
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.89
9 értékelés
5
(8)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 26.
Egyik kedvenc gyilkosos játék ever

Na ez a játék behúzott és hajnalig játszottuk és utána minden héten előjött még hetekig, órákon át, nem tudtuk abba hagyni és csak vittük társaságról társaságra. Applikációval együtt remek, nagyon jó a játék menet, a játék taníttatja magát, nagyon szeretjük. Vámpíros kiegészítőt nagyon várom hozzá. Gyakorlatilag a karakterek száma bővíthető és a variációs lehetőségek száma nagyon magas. Csak ajánlani tudom :D
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 19.
Hajrá farkasok!

Egyik legjobb parti játék
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 05.
gyorsan tanulható, szórakoztató

Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a játékot, rettentő, gyorsan és egyszerűen elmagyarázható. Mi általában röviden elmondjuk mi a cél és egy próbajátékot követően mindenki érti, hogy is működik. A villager szerepre hamar ráuntunk, de szerencsére van elég másik szerepkártya amivel helyettesíthető.
Pörgős játék ahol mindenki szóhoz jut, még azoknak is szórakoztató akik csak külső szemlélőként nézik. A alkalmazás nagyon jó, kár hogy csak angol nyelven érhető el, mí a nyelvi akadályon úgy lendultunk át, hogy valaki szinkrontolmácsként fordítja a mesélő szövegét, így senki se marad ki a játékból.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 09.
Hazudj ügyesen!

Nagyon ötletesek a karakterek, és jó megválasztással kifejezetten nehéz dolgok sülhetnek ki belőle. Csak ajánlani tudom!
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 25.
Csak az ára

Egy kitűnő party játék, végtelen újrajátszással. Persze nagyon függ attól, hogy kikkel játszuk, de általában mindenkinek
tetszeni szokott, és kellően bele tudja élni magát. Az egyetlen problémája, hogy egy drága játék ahoz képest, hogy igazából
nagyon keveset kapunk (a szellemi munkát leszámítva, amit beleöltek a megtervezésbe és a letölthető aplikációba, ami szerencsére már ingyenes).
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 08.
Ki a Vérfarkas?

Eddig a legtöbb játékos 9 fő volt, akikkel nagyon jól tudtunk szórakozni. De ehhez már a kiegészítőre is szükség volt. Az alapjáték is nagyon hangulatos. A letölthető android, iOS applikációban mindent be lehet állítani (aláfestő zene, tücsökciripelés stb) amitől még izgalmasabb lesz a játék. Hazudni azt kell, nem is keveset, ha a vérfarkasok túl akarják élni a falusiak szikrázó kérdéseit, de egy-egy jól kigondolt füllentéssel nagyon össze lehet őket zavarni, és ezáltal kifutnak az időből, vagy elhamarkodott döntésre kényszerülnek. Összességében nagyon izgalmas játék, 5+ fővel válik igazán élvezetessé. Angol nyelvismeret hiányában szükség lesz egy mesélőre is aki nem játszik.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 27.
falusi bőrébe bújt vérfarkas

Nagyon tetszik ez a játék és ajánlani tudom mindazoknak, akik szeretik a következtetéseken alapuló játékokat. Meghatározó eleme még a játéknak a blöff. Sajnos mi csak 4 fős csoportban próbáltuk ki és így tényleg elég nehéz dolga van a vérfarkasoknak, szóval én is inkább az 5-6 fős csoportlétszámot tudnám ajánlani. Az applikáció nagyon hangulatos és a frissítés óta még több funkció érhető el benne. Ha nem tud mindenki angolul a csapatban, akkor az applikáció helyett lehet egy mesélő is, aki irányítja az eseményeket... kipróbáltuk és így is hangulatos.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 16.
Többen jobb

Eddigi kedvenc partijátékom. Nagyon jól besűríti a jó öreg Werewolf ("gyilkosos") játékot egy 10 perces kalandba, ahol az anyajátéktól eltérően mesélőre sincs szükség. Kb. 40 játék után azt kell mondjam, hogy 5-6 fős társaság kell alsó hangon ahhoz, hogy gyönyörűen kijöhessen a blöff elem a játékban, 3-4 játékosnál legalábbis kilogikázható minden. A sok szerep miatt szinte korlátlanul újrajátszható.
Androidra és iOSra letölthető egy ingyenes applikáció, mely végigvezényli a játékot, minimális angoltudással felvértezett társaságban kötelező elem, egyfajta plusz hangulatot ad a játékhoz!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Legjobb partijáték!!!!

Vérfarkasos játék egy kicsit máshogy. Nem is kicsit. Ebben a játékban mindenkinek van karaktere, mindenki felébred az éjszaka folyamán, és a karakterének megfelelően kicsit megkavarja a játékot. Mikor eljön a nappal, már senki nem lehet biztos benne, hogy ő valóban az akinek gondolja magát. 10 perc alatt lemegy egy játék, és már jöhet is a következő! A 'megszakadunk a nevetéstől', az enyhe kifejezés! Mindenkinek ajánlom! Kihagyhatatlan! :)