Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orcs Orcs Orcs

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az Orcs Orcs Orcs két nagyszerű játékmechanikával kombinál.
Egyszerre pakliépítős és várvédős (tower defense) játék.
A játékosok varázslatokat idézhetnek, segítségükkel pedig orkokat zúzhatnak össze, és pontokat érhetnek el az Orkzúzó bajnokságon.
A mágusok a torony tetején kezdenek, a harctér közepén. A harcmező hat vonalból áll, melyek további három szektorra osztódnak. Ezeken, a vonalakon próbálja az ork sereg megrohamozni a tornyot. A feladat, legyőzni őket, mielőtt elérnék a tornyot.
Minden kör elején a játékosok sors kártyákat húznak, mely megadja milyen lények haladnak előre a torony irányába, néha pedig piszkos szabályokat állítanak fel az adott körre. Háromféle ork támadó van, és mindegyik más erősséggel és képességgel rendelkezik.
A játéknak akkor van vége, mikor négy vonalon is elfogynak az orkok. A pontozás során számítanak a legyőzött orkok, melyeket a lényszámlálóval szoroznak meg a játékosok. További pontok járnak a támogató varázslatokért, majd minden méreg kártyáért a pakliban pontlevonás jár. Aki a legtöbb pontot szerzi, azt kikiáltják „Mester mágusnak”.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2016. 02. 28.
Jó játék de kicsit repetatív...

Jó játék, általában hárman szoktuk játszani. Varázslók bőrébe bújva kell megvédeni a tornyot a rohamozó ork seregtől. Mindenkinek két akciója van, amit varázslatok kijátszására vagy teleportálásra lehet felhasználni (késöbb, orkok megölésével tudod fejleszteni a tulajdonságaidat, mint hogy hány akciód van, hány kártyát húzol fel a köröd elején stb.)A játékmenet nagyon egyedi, jól kombinálódik benne a pakliépítés és a tower defense. Egyedi hangulatú, az orkokat nem lehet komolyan venni, a fejlődés rendszere egyszerű és jól működik, többféle taktikát lehet használni arra, hogy nyerj (magadnak szerzel pontokat, vagy a játékostársaidét csökkented). Összességében egy egyszerű, könnyen átlátható játék, több innovatív elemmel. A baj vele, hogy kicsit egyhangú és kevés a kártya. Egyébként egyáltalán nem rossz, csak az a kis plusz hiányzik belőle...