Őrült Lajos király két kastélya között

Normál ár: 16 990 Ft


A Te árad: 16 141 Ft

Értékelés:  (4.0)
A király kastélyt akar! Világhírű építőmester vagy, akit Őrült Lajos király kért fel arra, hogy tervezz számára kastélyokat. Az ilyen jelentős projektek azonban egynél több ember szakértelmét igénylik, ezért hát minden beruházásra párban egy másik építőmesterrel kaptok megbízást, hogy együttesen alkossátok meg a grandiózus terveket. Vajon a terveid és együttműködési készséged elegendőnek bizonyul-e ahhoz, hogy te építsd fel a világ leglenyűgözőbb kastélyait?
Az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között egy lapka-választós játék, melyben minden lapka egy kastély egy helyisége. A bal oldaladon ülő játékossal együttműködve dolgozol, hogy megalkossatok egy kastélyt, valamint a jobb oldaladon ülővel, hogy megépítsetek egy másik kastélyt. Minden fordulóban kiválasztasz két lapkát a kezedből, felfeded őket, majd a partnereiddel egyeztetve lehelyezel egy-egy kiválasztott lapkát a két kastélyodba.
A játék végén minden kastély pontokat kap. A saját végső pontszámod a két kastélyod közül az alacsonyabb pontszámú lesz, és a legmagasabb pontszámot elérő játékos nyeri meg a játékot. A győzelem megszerzéséhez meg kell osztanod figyelmedet csakúgy, mint az odaadásodat a két kastély között.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Érdekes hibrid

Bálint | 2019. július 9.

Ez a játék két másik játék szabályait és stílusát gyúrta össze eggyé. Mind a Between two cities, mind a Castles of Mad King Ludwig játékokkal játszottam már mielőtt kipróbáltam ezt a társast is. Ami mindenképp pozitívum, az a grafikai és a design, ami mindkét elődnél szebbre és igényesebbre sikerült (főleg a kicsit csúnyácska Castles-nél). Játékmenetben viszont nem váltja meg a világot, sokkal többet merít a Between two cities-ből, nem is ajánlanám azoknak akiknek ez már megvan. A másik játék mellett viszont megfér, ha egy szép grafikájú, egyszerűbb, kevésbé gondolkodós játékra vágyik a társaság. A játék mechanikájának lényege, hogy a játékosok párokban építenek egy-egy kastélyt mindkét szomszédjukkal, közös döntéseik alapján, és a nyertes az lesz, akinek a gyengébb kastélya több pontot hoz. Ez egy elég egyedi elem, és az önállóságra vágyó kompetitív játékosokat frusztrálhatja. Emiatt inkább családoknak ajánlanám, a szabályok nem bonyolultak, viszont kellő mélysége van a játéknak.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.