Ősi jel

Normál ár: 13 490 Ft


A Te árad: 12 815 Ft

Értékelés:  (5.0)
A dimenziókon túli Gonosz itt van a múzeumban!
A látogatókat mindig is az ősi leletek és furcsa ereklyék kollekciója csábította; azonban most, 1926-ban tereken és időkön túli, elképzelhetetlen borzalmak azon igyekeznek, hogy az ereklyék segítségével betörjenek világunkba. Ha sikerrel járnak, az emberiségre teljes pusztulás vár. Az óra mindjárt elüti az éjfélt... de egy maréknyi merész nyomozó kétségbeesetten keresgél a márványfalú termekben. Azt a legendás szimbólumot keresik, ami megvédheti a világunkat: az Ősi Jelet...

Az Ősi Jelben 1-8 játékos nyomozóként harcol egy Mérhetetlen Vénnel – egy olyan elképzelhetetlen hatalmú lénnyel, aki a dimenziók közötti űrben rejtőzik. Speciális kockáikkal dobálózva a nyomozók átkutatják a múzeumot, mivel nyilvánvalóan ez a hely a megmagyarázhatatlan események fókuszpontja. Ha elég bátrak és ügyesek, jutalomra lelnek, legfőképp Ősi Jelekre: ezekkel a titokzatos szimbólumokkal lepecsételhetik a Mérhetetlen Vén lakhelyét, megnyerve így a játékot. Az óramutatók azonban kérlelhetetlenül járják a maguk útját, és minden éjféllel közelebb kerül a Mérhetetlen Vén ahhoz, hogy felébredjen világunkban. Ha a nyomozók túl sokat késlekednek, a Mérhetetlen Vén megjelenik, és akkor az emberiség szinte bizonyosan megsemmisül.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
KUTULU

Ren | 2019. április 19.

Nagyon örülök hogy megjelent magyar nyelven. Társaságomban inkább a német a nyerő, így ezt vásároltam meg. Szuper játék, vannak benne érdekes szituk amikor nem tudod h a lépésed szabályos e vagy sem. Neten elder sign FAQ bol csináltak pdf et azt tudom ajánlani mindenkinek ha esetleg kérdése lenne. Kártyák minősége nekem megfelel.Többnyire ketten játszunk vele de az biztos 4 főnél többen nem játszanám. Kicsit összetett, de második - harmadik mérhetetlen vén után mindenki tudja a dolgát :)
Végre magyar nyelven

Zizmooo | 2019. április 11.

Nagyon vártuk már a magyar megjelenést, és a fordítás elég jól sikerült. :) Egyik kedvenc kooperatív játékunk, izgalmas játékmenettel, szépen kidolgozott grafikával és alkatrészekkel (melyeknek a dobozban való tárolása azért nem teljesen megoldott).

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Elder Sign játékcsalád