Pandemic: A labor

  Normál ár: 9 490 Ft

  A Te árad: 9 016 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Utazz, gyógyíts, gyűjts mintákat – és a laborban fejleszd ki a szérumot!
  A cél ezúttal is az emberiség megmentése a négy halálos vírustörzzsel szemben, de most még nehezebb megtalálni az ellenszert. A játékosoknak ezúttal egy külön pályarészt képező laborban kell kifejleszteniük az ellenanyagot. Emellett természetesen új szerep- és eseménykártyák is kerültek a dobozba, ráadásul a játék lehetőséget ad 2-3 fős csapatok kialakítására is, amelyek így már nem csak az idővel, de egymással is versenyeznek!
  A kiegészítő használatához szükség van mind az alapjátékra, mind a Pengeélen kiegészítőre.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (3)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  „Tudományszag”

  Gubirobi | 2018. július 1.

  Az alapjáték első kiegészítőjében megszokott „stílusban” készült el ez a doboz is.
  Kapunk új szerepeket (sőt egyes régebbi szerepek laborhoz átdolgozott kiadását is), új eseményeket és új virulens törzs kártyákat.
  A modul elemek az alábbiak:
  1. A korábban megismert Mutáció kihívás nehezített változata, amelyhez az új Mutáció fertőzéskártyák mellett még 12 lila víruskocka is jár.
  2. Labor kihívás: a legjobb része a doboznak. Kapunk egy labor kiegészítő játéktáblát, ellenszer fiolákat, szekvencia kártyákat, labor akciók szabály összefoglaló kártyákat. Ezekkel a tudományos szag is beszivárog a játékba. Alapvetően megváltozik, ahogyan eddig az ellenszereket kifejlesztetted. Eddig elég volt 5 egyforma városkártyát beadni, de már nem. Ami számomra nagyon tetszett, hogy az alapjátékban az 5 egyforma színű városkártya birtoklása/megszerzése a lapjárástól függően valamikor nagyon nehéz volt és sokszor a kézlimit miatt csak dobáltuk el a lapokat. Itt lépésről lépésre kell az adott színhez tartozó ellenszert kifejleszteni, nem szükséges egyszerre 5 azonos színű lap birtoklása. Amíg az alapjáték akár 2 fővel is játszható, a laborhoz javasolt a 3-4 fő.
  3. Szóló játékmód: a városok megfertőzése fázis után egy akciónyi segítséget kaphatsz a CDC-től (egyfajta virtuális játékos). Egynek jó.
  4. Csapatjáték: a végcél ugyanaz, azonban a 2-3 csapat közül mégis dönteni kell, hogy ki a jobb (a kiosztott célkártyák és díjak alapján). Első hallásra szimpatikusnak tűnt, azonban a játék folyamán sokszor bennem volt: „tuti bukik a csapatunk, miért hagyjuk őket győzni, pusztuljon a világ”, „nem segítek, mert én akarom elvinni az adott díjat”. Szóval nemes a végcél, csak nehéz összeegyeztetni az akciókat, ha mindenkinek egy kicsit maga felé hajlik a keze, így nehezebb nyerni is (bár a játék Bónuszkártyákat is ad a játékba a győzelem eléréséhez). Mindenképpen előnye, hogy akár 6 fővel is játszható a játék.
  Természetesen itt is lehet keverni a modulokat a már eddig megjelentekkel együtt, így akár legendás szinten lehet laborban a nehezített virulens mutáns kihívásban edzeni.
  A kieg fénypontja mindenképpen a labor modul az új, laborban jól használható szerepekkel és új akciókkal. Már ezért is érdemes beszerezni az alapjáték kedvelőinek; a többi meg „szódával elmegy”. Kifejezetten ajánlom.
  Nagyon jó!

  valaki | 2017. december 19.

  Ez egy nagyon jó kiegészítő. Mindenkinek ajánlom.
  Legjobb

  Attila | 2017. november 9.

  A legjobb Pandemic kieg szerintem
  Pont az egyetlen hiányosságát tölti be a Pandemicnek. Már végre nemcsak 5 ugyanolyan lapot gyűjtünk hanem valóban kifejlesztjük az ellenszérumot :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Pandemic játékcsalád