Pandemic - angol kiadás

  Normál ár: 13 990 Ft

  A Te árad: 13 291 Ft

  Értékelés:  (4.8)
  A Pandemic kooperációs társasjáték, melyben a játékosok közösen küzdenek a világ megmentéséért. Víruskártyák testesítik meg a sorsszerűen terjedő vírusokat, és a játékosok a saját akciókártyáikkal próbálják egyrészt megakadályozni a terjedést, másrészt megtalálni az ellenszert.

  A 2013-as kiadásban két új, korábban soha nem látott karakterrel.

  Értékelések átlaga 


  (4.7)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 11 Gyakorlott játékosoknak 10 Ketten 5 Családdal 11 Partijátéknak 5
  73% (11)
  27% (4)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Kipróbálni kötelező

  Norbert | 2017. január 25.

  Egyszer mindenképp kötelező kipróbálni, de a megfelelő társasággal kötelező darabbá válhat. Lényegében egy csapatot alakít a társaság és a lépéseket előre tervezik meg. A randomitás magas és eltérő nehézségi szinteken lehet játszani. Némely részen nem elég részletes a szabálykönyv 1-1 kérdéses dologban segítségül kell hívni az egyes, a játékkal foglalkozó fórumokat, a pontos meghatározásért.
  Terjed,mint a vírus!

  Csaba | 2017. január 9.

  Az egyik legjobb társasjáték,amivel rendelkezem.Játékideje nem hosszú,mi a dobozra ráírt 45 percet majdnem mindig tartjuk(létszámtól függően változik)Emiatt ideális esti,munka utáni elfoglaltságnak,és baráti összejöveteleken is.Gondolkodni kell,de mivel nincs millió szabály,amire figyelni kell, és a kooperációs mivolta révén együtt terveztek,nem terheli le az ember agyát.A téma érdekes,a komponensek minősége kiváló,a szabályok érthetőek.Új társasággal nekiülve,2 perc felvezetés és az első kör után már alig kell instruálnunk őket.Néha az összes ellenszer kifejlesztése után,játszanék még tovább,pláne amikor nagyon sok kocka marad fent,de hát ilyenkor ugye már vége a játéknak :D Összességében elmondható,hogy egy nagyon hangulatos,randomitása miatt sokszor újrajátszható társasról van szó,amit bátran elvihetsz a baráti társaságodba,mert szeretni fogják(barátaim közül eddig mindenki megszerette,és kérték,hogy vigyem többször :) )
  Megfertőz

  László | 2016. december 23.

  Igen jó kooperatív játék. Tapasztalataim szerint sokan rákattannak azok közül, akik először próbálják...fertőző :)
  Én már kifelé jövök a fertőzésből tizenegynéhány parti után, ezért már ritkábban vesszük elő, de összességében még mindig eléggé bejön.
  Jó ötlet, hogy állítható a nehézség. Mi persze mindig legnehezebb fokozaton játszunk, aztán majdnem mindig jó ki is kapunk.
  Egyébként 2 játékossal sokkal könnyebb nyerni, mint 4-gyel.
  Igazi bevezető játék

  István Gábor | 2016. december 18.

  Vannak a társaságban olyan emberek, akik nem igazán barátkoztak még meg a társasjátékos szokásokkal, de azoknak az érdeklődését is sikerült felkelteni ezzel a játékkal. A téma megfogható mindenki számára és az, hogy együtt dolgozik a csapat, plusz jó pont. A szabályok kezdőknek komplikáltabbak lehetnek, ezért jó, ha mindig van valaki a csoportban, aki könnyebben eligazodik benne és meg tudja tanítani a többieknek, viszont pár játék után már mindenki belejön.
  Mindenkit megfertőz!

  bab1lon | 2016. október 13.

  A Pandemic a kooperatív játékok Catan-ja, ami ma már alapnak számít minden társasjátékos háztartásban.

  Markó | 2016. február 24.

  jó játék. társasjáték-parti elején felvezető játéknak is tökéletes :D
  Szuper kooperációs játék 2-4 játékosnak

  Torkosborz | 2015. október 31.

  Tematikus, kooperációs játék, egyszerű szabályokkal, de annál több izgalommal. Sokszor újrajátszható. Az egyetlen hátránya, hogy maximum négyen játszható!
  Vírusveszély

  Guszty | 2015. szeptember 29.

  Kellemes kooperatv játék. Sok függ attól, hogy az elején milyen szerepeket sikerül húzni/választani. Jól skálázható a járványkártyák számával. Mi nyílt lapokkal szoktunk játszani, és egyeztetünk, ki mit csináljon, így sikerül elkerülni, hogy egy domináns játékos mellett a többiek csak statiszták legyenek.
  Co-op

  Boly | 2015. szeptember 26.

  Régebben azt hittem, hogy a kóperatív játékokban semmi izgalmas nincs, hiszen egymást segítve játszunk a játék ellen. Aztán rájöttem, hogy nincs igazam, és erre a Pandemic egy remek példa. A világ megmentése igen is tartogat izgalmakat, és stratégiai lépéseket, hogy a csapatunk megmentse végül a Földet a pusztulástól. Egyszerűek a szabályok, könnyen meg lehet érteni, de ezenfelül hatalmas élményt nyújt.
  zombikór és pestis

  corrado | 2015. szeptember 10.


  Egyszerű szabályok, mégis kihívás. Előre beállítható nehézség, ami még a gyakorlottabb játékosoknak is tartogat kihívást. Nagy előnye még, hogy nem fog hosszúra nyúlni, mégis teljes élményt ad.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Pandemic játékcsalád