Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pandemic: Bevetésre készen

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Meg kell mentenetek a világ katasztrófa sújtotta városait – de vészesen fogy az időtök! A Pandemic: Bevetésre készen nagyon szép kivitelű, gyors, kooperatív társasjáték. A játékosok egy katasztrófahelyzetekre specializálódott csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják ellátni minden szükségessel a bajba jutott városokat – de nincs idejük mindent gondosan megtervezni és megbeszélni, mert a homokóra pereg...

Vélemények

4.40
5 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2021. 05. 14.
Sziasztok!
Teljesen eltér a szokásos pandemic stílustól, ez egy pörgős adrenalinbomba játék. Nincs idő megvitatni semmit, dobsz cselekedsz!! Ha agyalsz, bukjátok a játékot. Aki nem bírja a pszichikai nyomást, az bele se kezdjen :) Maga a fizikai kivitelezés, hozza a Pandemic minőséget.
A nagy kapkodásban és káoszban, a homokórát képtelenség figyelni. Mi úgy oldottuk meg, hogy a telefon van beállítva időzítőnek (szirénával), így még jobban sokkolva mindenkit. :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Messziről Pandemic

Ez az a Pandemic verzió, ami a legtávolabb esett a fájától, és mégis fantasztikus szórakozást nyújt!
Nagyon pörgős, nagyon stresszel, és nagyon le akarja győzni az ember!
Kockavezérelt, így könnyedén el lehet hasalni rosszabb dobásokon, de... akkor is szórakoztató! ;)
| 3 / 5 csillag!
2020. 03. 26.
Nye

Az alap pandemic elnyújtott gondolkodását ideje volt homokórával megtámogatni, hogy izgalmasabb legyen. Az ötlet jó volt, a megoldás viszont pocsék, olyan, mintha egy totál más játékot öltöztettek volna utólag pandemic szerelésbe. Önálló játékként talán elment volna, én pandemic élményt vártam tőle, így csalódtam.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 04.
Adrenalin bomba

Nagyon sok izgalmat sikerült belepréselni abba az alig 15-20 percnyi játékba! A legkönnyebb fokozaton is nehéz megverni a játékot, de sokat lehet fejlődni pár kör alatt.
Egyedül a homokórát emelném ki, mint leggyengébb láncszemet... nehézkes a pörgés közben figyelni, hogy most lejárt-e vagy nem. Sőt olyan is előfordult, hogy elakadt... Ezért mi egyszerűen egy 2 perces időzítővel játsszuk, ami csipog, ha lejárt az idő és nem akad el :)
Kötelező darab! (ha bírod a stresszt)
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 20.
Fantasztikus!

Zseniális társasjáték, nagyszerű játékélményt ad!
A sorozat legjobb darabja!