Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Panic lab

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (60)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ki találja meg a leghamarabb, hová szökött az amőba? A Panic Lab klasszikussá vált, világszerte népszerű logikai családi társasjáték. A játékosok egy időben, egymással vetélkedve keresik a körben elhelyezkedő lapkák között az eltűnt amőbát – ami bizonyos pontokon átváltozhat.

Vélemények

4.57
60 értékelés
5
(37)
4
(20)
3
(3)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 24.
Amőbavadászatra fel!

Szerintem nagyon klassz játék, gyerekekkel először érdemes a könnyített verzióval kicsit gyakorolni, mutációs kártyák nélkül.
Néhány bemelegítő kör után viszont tönkrevernek a kicsik általában :)
Komoly koncentrációt igényel, nekem nagyon tetszik a játék minősége, és nem zavaró a helyigény, mert ezeket akár kiránduláskor a pokrócra is ki lehet rakni (mi csináltuk).
Ár-érték arányban meglepően jó, vannak mélységei a játéknak, felnőttként is élvezetes.
| 3 / 5 csillag!
2020. 06. 16.
Egyszerű

Rém egyszerű, inkább gyerekeknek való játék. Itt nincs logika vagy taktika, itt csak a figyelem és gyors észrevétel számít igazán, így nekem nagyon nem jött be. A kivitelezés igényes.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 14.
Nagyon jó!

Ne késő este játszátok, mert kell, hozzá a gyors reakcióidő... Egyébként könnyed családi játék. A gyerekek simán megvernek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 25.
őrölt sebesség kell az agynak :D

Szuper bemelegítő játék szerintem minden korosztálynak. Kisebbeknek elsőre szellőző és módosító nélkül, de ha belejönnek, akkor azokkal együtt is simán le tudják verni a felnőtteket. Gyorsan kell feldolgozni a kockák által dobott információkat, majd lecsapni a jó megoldásra, közben számolni a módosítókat, mert a 3 után nem élik túl a kis amőbák. Szórakoztató és gyors. A fémdoboz pedig biztonságot nyújt szállítás közben.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 02.
Szuper játék kicsiknek, nagyoknak

Csak ajánlani tudom. Mindenki szereti, akivel játszottunk ilyet
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 05.
Minőségi külcsin, és belbecs

Aranyos gyorsasági és egyúttal kombinálós kis játék. Fiamnak vettem, eleinte nagyon sokszor került elő, nem csak az ő, hanem az egész család örömére. Megtanulni könnyű, ha a játékos figyelmes, és megtalálja az alaposság és a gyorsaság közti vékony határt, simán nyerhet, korosztálytól függetlenül. Manapság - bár utazós darab is, a szuper kis fém dobozával, igen jó kivitelben - ritkábban kerül elő, pedig nem lehet nagyon kinőni szerintem. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 04.
piros pöttyös szmötyi kék csíkos trutyi

Nagyon jó kis családi filler játék, kicsiket is be lehet vonni, sokszor újrajátszható és hiszem, hogy fejleszti a koncentrációs képességet is :D aranyos
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 21.
Agyleszívás

Gyors, pörgős, az ijesztő és bonyolultan leírt, ám rövid szabálykönyve ellenére hamar megtanulható. Változatos és nagy az újrajátszhatósági faktora. Ketten játszottunk, remek móka :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 10.
Partyjáték, igazi pánik

Gyerekkel még nem játszottuk, mi felnőttek vesszük elő ha van hozzá kisebb társaság. Hatan már izgalmas, pörgős, és valóban pánik törhet ki, nehogy már ne tudjam megoldani
| 4 / 5 csillag!
2019. 06. 14.
Pánik az asztalon

Viszonylag egyszerű szabályokkal rendelkező játék. Gyerekekkel játszva én azt tapasztaltam, hogy elsőre megijednek a 4 kocka dobásától, és nehezen tudnak elindulni. Ha már belejöttek, onnantól kezdve viszont nagyon élvezetes. Sokan játszva okoz némi problémát, hogy a gyerekek gyakran a kezükkel vezetik, hogy hol tartanak a szörnyecske megkeresésében, és ezáltal letakarják a képeket a többiek elől. Sok játékosnál szintén hasznos egy sorszámhúzási rendszer kialakítása, így akik lassabban haladnak, ők is megtalálhatják a megfelelő figurát (kicsiknek már ez is nagy sikerélmény).
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 10.
Gyors amőbavadászat

Csak pihent aggyal, különben tönkrever a gyerek. :) Vicces grafika, a játék maga is mókás, de mégsem kerül elő túl gyakran, mert vagy a szülők nincsenek olyan állapotban :), vagy a gyerkők nem vágynak a gyorsasági játékra. Eddig még csak ketten próbáltuk, valószínűleg nagyobb csapattal jobban működik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 04.
Figyelem, pörgés

Gyorsan megtanulható, egész családdal játszható, pörgős, de koncentrációt is igénylő játék! :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 08.
Nem is olyan könnyű megtalálni azt az elszabadult amőbát ;)

Gyorsan megtanulható játék, ahol egy kört kell kialakítani az amőba és labor kártyákból, a 4 dobókocka pedig megmutatja, hogy az amőba melyik laborból szabadult el, milyen az alakja, a színe és a mintázata. Aki a leggyorsabban megtalálja, kap egy pontot. A szellőző és mutációs kártyákkal nehezíthető a játékmenet, pontot veszíteni is könnyű egy-egy téves tippeléssel. A csomagolása miatt könnyen hordozható, a fémdoboz nagyon tetszetős, viszont játék közben elég nagy helyet elfoglalnak a kör alakban szétterített kártyák.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 06.
Vicces és pörgős

Gyorsan elkezdhető játék, akkor szoktuk elővenni, ha nincs sok idő, de kell egy kis fennforgás a gyerekeknek. Nagyon viccesek a figurák és jól fejleszti a figyelmet és persze a feszültséget is bírni kell közben. Nagyon szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 22.
Tiszta pánik!

Nagyon szeretjük, mert igazán pörgős játék. A figyelem nem lankadhat, figyelni kell a színes és a formák változását mert akkor jön a pánik! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 11.
Amöbavadászat indul

Nagyon megszerettem, gyors észjárást és reakciót igényel, ugyanakkor szórakoztat a kedves megjelenésével. Soha nem lankadhat a figyelem a játék közben, viszont fontos benne a gyorsaság is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 28.
amőbakör

Jó játék, két játékossal ill. felnőttként is szórakoztató. A kártyákat kör alakban kell rendezni, nagyobb hely szükséges mint egy átlag kártya vagy táblás játékhoz.
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 16.
Amőbavadászat

Nagyon érdekes koncepciójú memória-gyorsasági játék egyveleg. Az elsőre riasztó bonyolultsága gyorsan semmivé válik, de az biztos nagyon kell figyelni játék közben, gyorsan kell gondolkozni. Szerintem remekül fejleszti a koncentrációt, de ennél fogva azért terhelő is. Néhány menetnél többet nem igazán lehet játszani vele.
Az én lányomat eleinte el is riasztotta, de aztán azért belejött, viszont azóta sem került elő sűrűn.
Ezt is utazáshoz vettük, de ebből a szempontból csalódás volt, mert sok helyet foglal más hasonló játékokhoz képest.
Lényege, hogy a laborból megszökött egy amőba, ami szellőzőkön és mutációs kamrákon keresztül menekül. A játékosoknak pedig a nyomukra kell bukkanni. Ez nem is olyan könnyű feladat, tekintve, hogy kezdeti állapotuk változhat a játék során. Az nyer, aki leggyorsabban elkapja a szökevényt.
A játék nagyon pörgős, és fárasztó is. Ráadásul a gyorsan rá lehet unni.
Ha egyszer belejöttünk, akkor megy mint a karikacsapás, de azt hiszem nem marad sokáig a repertoárban. Többen sokkal szórakoztatóbb, mint ketten.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 15.
Agyégető :D

Nagyon gyors játék, egyszerű szabályokkal! Figyelem, a gyerekek tönkre verhetik szüleiket! :D

| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 24.
Izgalmas, pörgős

A játék összetett és izgalmas, ennek ellenére nem foglal sok helyet, abszolút zsebjáték kategória, melynek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhová. Remekül szemlélteti, hogy az izgalmas játék ismérve nem a rengeteg tartozék és nagy méret. Nagy koncentrációt és jó megfigyelőképességet igényel. A kisebbek talán hátrányban vannak a nagyobbakkal szemben, de remek fejlesztő eszköz számukra, így semmiképp ne hagyjuk ki a kicsiket sem a játékból. Pozitívum, hogy könnyen differenciálhatunk a játékkal, a különböző kártyák variálásának a segítségével. Kivehetjük például az átalakító kártyákat, melynek köszönhetően könnyebb lesz a játék. Fejlesztések alkalmával is jól használható, és a család számára is ideális időtöltést biztosít.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 21.
Piros-csíkos-csápos vagy lila-pöttyös-szemes?

A legkisebb gyerekünk kapta születésnapjára, több mint két éve. Azonnal kedvenc lett, olyannyira, hogy mi is több gyermekes családnak vittünk ajándékba.
A praktikus tulajdonságai mellett (kicsi, fém doboz; akkor is megéri elővenni, ha csak 15-20 percünk van játszani; két főnek és több játékosnak is felpezsdítő játékélmény) nagyon jó figyelemfejlesztő játék. Fáradtabb hétköznapokon nehezebb piros pontokat szereznem, pláne ha a lányom is játszik, de sokat nevetünk, szenzációs játék
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 06.
Trükkös bacik

Figyelemzavarosoknak kifejezetten jó készségfejlesztő ez a játék. Mivel nagyon gyorsan kell benne reagálni, nehogy a játéktársunk elorozza előlünk a győzelmet, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően öszpontosítani tudjunk. A Én felnőttként is megküzdöttem a játékkal, de nagyon szórakoztatónak és agysejtbeindítónak talátam. A lényeg, hogy dobunk a kockákkal és a megfelő mintájú és formájú baktérjumot kell megtalálnunk. Ez viszont cseppet sem egyszerű, mert folyamatosan teleportál és változtatgatja magát. Először egy társasjátékbárban játszottam vele, ahol le voltak kopva a kockák, így dupla annyi fejtörést okozott, de nagyon szórakoztató élmény volt. Nem csak gyerekeknek!
| 3 / 5 csillag!
2018. 03. 05.
Itt a piros, hol a zöld?!

Nagyon egyszerű játék, gyerekek élvezik, ugyanakkor egy-egy jobban elszökött amőbát még könnyebben gyűjtenek be a felnőttek. Dobbleban továbbra sem tudok harcra kelni a gyerekekkel, itt azért nincs könnyű dolguk, viszont nagyon élvezik és segít a koncentrációban nekik, szóval hasznos is. De túl sokáig nem köti le a figyelmet...
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 22.
Keresd a szörnyet!

Jópofa dizájn, aranyos kis lények. A legfigyelmesebb, legkoncentráltabb nyer. Azért hibázni sem nehéz! Tehát nem a fáradt esték levezető játéka. :)
Bemelgítőnek komolyabb játék előtt, átkötőnek kettő között, vagy egy párperces mókára remek. :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 21.
Siess

Nagyon aranyos játék, a gyerekek szeretik, ha hagyjuk őket bemelegedni, és kis sikerélményt is nekik. Bár van, hogy sokkal ügyesebbek a felnőtteknél. Néhány kör kell ahhoz, hogy az embernek ráálljon az agya, és megtalálja a keresendő szörnyecskét. Nagyon jó koncentráció, vizuális észlelés fejlesztő, memóriafejlesztő játék!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 13.
Gyorsan-gyorsan

Nagyon jó! Gyorsan meg lehet tanulni a szabályokat, jó szórakozás. Le lehet tesztelni a fáradtságot vele.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 10.
Egyik kedvencem

Nagyon jó játék, koncentrációfejlesztő, és memóriafejlesztő is egyben!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 27.
Lineáris logika

Könnyű szabályrendszer, pörgős játékmenet, mégis sok gondolkodás. A száguldó robotokhoz hasonlítanám, de itt nem lehetőségeket kell vizsgálni, csak egy lineáris láncolatot.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 20.
Aranyos kis gyorsasági játék

A megfelelő kockakombinációt, a szellőzőket és a mutációt figyelembevéve ki találja meg hamarabb a megszökött bacit?

Bár bugyutának tűnhet, de sokszor kifejezetten nehéz körökön át követni a nyomvonalat úgy, hogy Te legyél az első.
Persze, aki kisebbekkel játszik, kiveheti a szellőzőt és a mutációt, hogy könnyebb legyen. Nekem nagyon bejött.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 20.
Hová tűntek a szörnyek?

Az egyik kedvenc partijátékunk lett. Nagyon aranyos a grafikája, a játékmenet pedig nem túl bonyolult, de nagyon kell figyelni, ha az ember nyerni szeretne. Még egy előny, hogy gyerekeknek van könnyített változata.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 23.
Csak semmi pánik

+ hordozható kivitel, pofonegyszerű alapok
+ eszméletlen pörgős
+ skálázható nehézség
+ gyerekek imádni fogják...
- felnőtteknek sokszor komolytalan (bár én bírom)
- ha nem kedveled a reflex/ügyességi játékokat, ez nem lesz a kedvenced
- színtévesztők kerüljék

Ha túl nehéz, akkor érdemes eleinte csak a bacikkal játszani, majd a szellőző kártyákkal,és végül a mutációs lapokkal.
Mi egy váratlan nehézségbe is akadtunk - vörös-zöld színtévesztőknek sajnos nagyon nehezen játszható. Ennek ellenére maximálisan ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 13.
Jó kis játék

kis játék, szó szerint :) még a 3 éves kisfiammal is tudtam játszani, igaz nem gyorsaságra ment a dolog, hanem h megtalálja a kidobott szörnyikéket :)
a hétvégén lesz bevetésen egy kisebb társaságban, kiderül h h is működik a játék!
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 11.
Inkább gyerekeknek

Felnőtt fejjel próbáltam ki ezt a játékot, és nem mondom, hogy egyből a kedvencem lett.
Maga a doboza nagyon szép, és praktikus.
A bel tartalom is rendben van, viszont maga a játékmenet, kicsit olyan amitől egy felnőtt ember agya könnyen ledobja az ékszíjat.

A pontszámom azért mégis ilyen magas, mert a gyerekek viszont imádni fogják.
A színes szörnyek és maga a játékmenet teljesen leköti őket, és fejlesztésükre is egyaránt alkalmas.
| 4 / 5 csillag!
2017. 09. 24.
Agyzsibbasztó

Nagyon jó jàték, de tényleg inkàbb csak bemelegítésre való. Az agyad és a szemed kb 3 kör utàn lezsibbad, mi inkàbb a csalàddal jàtszottunk jókat vele, gyerekekkel, a baràti társasàgnak sajnos kevésbé jött be, de én nagyon szeretem.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 12.
Elsősorban gyerekeknek

Egyszerű, szórakoztató (és nem túl drága) játék, ami nagyon könnyen megunható. Észlelésen alapul, ki tudja a leghamarabb összefűzni a körbe rakott lapokból az "útvonalat" - kiemelkedik általában 1-2 játékos, akik gyorsabbak a többieknél, így kevésbé szórakoztató a többieknek.

Kisebb gyermekekkel szórakoztató fejlesztő játék. Hogyha az egyik gyerek kiemelkedően gyorsabb a többinél, érdemes "hendikeppel" játszani, vagyis neki az első 1-2 másodpercre eltakarni a szemét, hogy a többiek előnyhöz juthassanak - jól tanítható itt az egészséges versenyszellem és a fair játék.
Felnőttekkel megfontolandó "esélykiegyenlítősen" játszani és a kör nyertesével tetszőleges mennyiségű alkoholt itatni, tompítván a leggyorsabb reakcióidejét.

Gyerekekkel 5 csillag, felnőttekkel 3 csillag - összegezve 4 csillagra értékelem.
Sok szempontból hasonlít a Dobblehez (ez az értékelésemben is megjelenik), szerintem a két játék közül a Dobble jobb ár-érték arányban, illetve azt a több játékmód miatt kicsit tovább lehet játszani szerintem.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 06.
Gyermekeknek ajánlom

A koncepció nagyon érdekes, a játék egyszerűen tanulható. Gyermekek fejlesztésére tökéletes, de felnőtt fejjel unalmasnak találom, nem egy tipikus családi játék.
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 15.
Szórakoztató, de hamar unalmassá válik

Szórakoztató játék baráti társaságban, illetve családdal ha kisebbek is vannak. Általában kiemelkedik 1-2 játékos, akik gyorsabbak a többieknél és nagyobb eséllyel nyernek - ettől hamar beleunhatnak a többiek.
Barátokkal játszható "esélykiegyenlítősen", a nyertes igyon egy korty alkoholt, így az esélyek és teljesítmények egy szintre hozhatók.. :)

3 csillagot adok rá csak, mivel ritkán érezzük, hogy újra elő kéne venni, de akinek bejön, tényleg jó játék lehet.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Agyzsibbasztás

Rövidebb dózisokban érdemes fogyasztani, minden korosztálynak. (Bár a fiatalabbak nagyobb eséllyel nyerik a játékot)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Nagyszerű játék gyerekeknek

Ezt a játékot az iskolai tanítás során, levezetésképpen, vagy akár bemelegítésképpen is szoktuk használni. Nagyon élvezik a gyerekek, és amellett, hogy játéknak fogják fel, fejlesztik a logikájukat és figyelmüket is!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kakukk

Kilóg a hagyományos játékok sorából azzal, hogy fokozatokat alkotva a kezdő játékos minimálisra csökkentett kudarccal juthat el profi szintre. a szabályok gyorsan és egyszerűen megtanulhatók már a kisiskolások számára is. 3-4 forduló után már gyermek és felnőtt egyaránt elfárad.
Elkészítettem a nagyméretű (30 x 30 cm-es kártyák és kockák) akár testnevelés órán is játszható változatát. Hatalmas élmény a gyerekeknek, gyakran kérik, de hamar kifáradnak tőle.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
bemelegítésre

Komolyabb játékok előtt játszottuk, hárman-négyen. Mindenkit jól felpörgetett, nagyon szórakoztató, de csak egy határig. Aztán már kiesik a szemed!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
pöpec

Egy szilveszteri családi összejövetelen találkoztam vele először. Korban vegyes társasággal ültem le játszani; vicces volt a szörnyecskéket követni a táblán - és még viccesebb volt látni, ahogy a gyerkőcök már meg is oldották a kör feladványát, miközben én még a "mit is keresünk most?"-nál tartottam. Mindenki élvezte a játékot, nagyokat nevettünk közben, ez a lényeg! :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
leiskoláznak

Egy szilveszteri családi összejövetelen találkoztam vele először. Korban vegyes társasággal ültem le játszani; vicces volt a szörnyecskéket követni a táblán - és még viccesebb volt látni, ahogy a gyerkőcök már meg is oldották a kör feladványát, miközben én még a "mit is keresünk most?"-nál tartottam. Mindenki élvezte a játékot, nagyokat nevettünk közben, ez a lényeg! :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
trutymó vadászat

Poénból ültünk be mellé a társasjáték napon és ott is ragadtunk. Imádom. Vicces, mókás, agyzsibbasztó. Itthon a kicsik és a nagyok is élvezik.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Mókás

Fantasztikus szórakozás felnőtteknek is,kortól függetlenül mindenki élvezheti. Állítható a nehézségi foka a szellőzők és az átváltoztató szobákkal.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
zsibbasztó

Jópofa játék, a SET-nek egy kicsit könnyedebb verziója. A sokadik kör után azért agy zsibbasztó tud lenni, de nagyon jópofa a témája, viccesek a szörnyek. A lapkák lehetnének jobb minőségűek is, nem ilyen kis vékonyak.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Egyszerűen nagyszerű


Többször tapasztaltam, hogy ránézésre mindenki egyszerű játéknak gondolta, de amint belekerült az összes szellőző és átalakító kártya...megváltozott a vélemény. :)
Minden korosztály számára izgalmas kis játékká alakítható, talán a kicsiknek még gyorsabban is megy és iszonyatosan élvezik. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
szörnyecskék

Az egyszerűsége egyben a nagyszerűsége is. A négy dobókockából, valamint az átalakító és csatornás kártyáknak köszönhetően óriási koncentrációt igényel. Érdemes vele éber és friss állapotban játszani, mert egyébként könnyen átugorhatunk egy-egy fontosabb lépést (szellőző/átalakító). A játék mérete ideális, a kártyák a idő próbáját is kiállják (szerencsére nem kell mozgatni őket).
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
gyors, szórakoztató, de rövid ideig

Afféle partieste kezdőjáték, azok is hamar belejönnek, akik nem ismerték azelőtt a játékot, viszont néhány kör után unalmassá tud válni - viszont kisebbek, nagyobbak és felnőttek is szívesen játszanak vele, ami nagy előny egy ennyire egyszerűen nagyszerű játéknál. Hogy az ár-érték arányról ne is beszéljünk...
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Figyelj!

Nagyon kell figyelni ebben a játékban, könnyed egyszerű játéknak néz ki és az is ha odafigyelsz. Ár érték stimmel.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Feladja a leckét

Amikor kibontottuk, egyik barátom azt kérdezte: "Hogy csak ennyi?" Majd lejátszottuk az első kört, és meglepődve tapasztaltuk, hogy a "csak ennyi" kifejezés nem helytálló. :) Feladja a leckét, nagyon kell figyelni, hogy éppen mikor bújik el a szellőzőben az amőba, és közben vált-e színt, formát vagy mintázatot - mindezek mellett pedig még gyorsnak is kell lenni. Fáradtan nem ajánlott, ehhez éberség kell.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.


Nagyon kell figyelni, koncentrálni, ha a gyerekek fáradtak akkor ezt nem vesszük elő, gyorsaság és megfigyelés és nyerhetsz
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Pihent aggyal

Szerintem ez az a játék, amit csak frissen, üdén érdemes elkezdeni. A gyerekek szerintem sokkal jobban tudják követni a változásokat. Kell az intenzív koncentráció. Nekem nagyon bejön a játék grafikája is.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Szökevények

Hát komám, ez az a játék, amitől tuti megfájdul az agyad. Elég durva nyomon követni a kis nyavajásokat, hogy akkor most itt bebújt, ott kijött, de nem is, hanem ott jött ki, akkor most már nem csíkos, hanem pöttyös, de most meg már nem lila, hanem narancssárga, vagy nem is, hanem mégis lila... ó, a fene egye meg. :D
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
jópofa reakciójáték

Kockák dobása után egy kis logikai feladatot kell megoldanunk és aki hamarabb bekiabálja a helyes választ, viszi a pontot.
Nagyon egyszerű könnyed kis játék, a kedvencem.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Menekülj, amíg nem késő...

Gyorsan magyarázható szabályok és játékmenet életkortól függően beállítható nehézséggel. Minél több a játékos, annál jobb az élmény, a kiszabadult laboratóriumi "állatok" megtalálása. Kockákkal kidobod, hogy mi menekült el, majd megpróbálod a többiek előtt kiszúrni a körben letett lapok közül. Bemelegítőnek, gyermekekkel való időtöltéshez ideális.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Csapj a kocsonyára!

Érdekes gyorsasági partijáték. Néhány lap kihagyásával kissebbekkel is lehet játszattni, de túl eltérő gyorsaságú játékosok között lehet, hogy mindig ugyanaz lesz a nyertes. Egyébként nagyobbak, felnőttek is szívesen játszák. (Még ha nem is vallják be.)
Csak azért 4 csillag, mert kicsiknek találom a lapkákat. (Bár hagyobbként lehet, hogy sok helyet foglalna letéve...)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Bacik

Jó gyorsan gondold végig merre mentek a kis gülüszemü laborszökevények. A jó dolog a játékban az mikor a feladvány után közösen megbeszéljük, hogy " itt csíkos lett, itt bement a szellözőbe, itt csigaforma lett , itt pöttyös lett " . Ami még jó az a szép és minöségi doboz, lapok. Ami nem jó, hogy egy ügyesebb játékos ellen általában nem akar senki játszani, vagy csak hamar abbamarad a party. bár ez általánosan elmondható sok játékról, ha nincs meg a vágy arra hogy, " most végre letöröm a szarvaidat " .
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Koncentráció

Ezt kipihenten és józanul lehet csak játszani. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
A gyerekek nagyon szerették a Figurixot, de mostanra kinőtték. Ekkor felfedeztem a Panic Lab-ot, melyet különböző nehézségi szint szerint lehet játszani. Így kiválóan alkalmas a nagyobb gyermekeink szórakoztatására is. A doboz szerint 8+ -os a játék, de pont az állítható nehézség miatt akár 5-6 évesekkel is lehet már játszani. Koncentráció-megyfigyelés-gyorsaság szükséges a győzelem megszerzéséhez.