Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Parti társasjátékok

Legyen szó akár baráti összejövetelről, akár családi találkáról, egy rövid és gyors partijáték a legmegfelelőbb a vidám hangulat megalapozására! És hogy mitől lesz egy társasjáték partijáték? Pár perces szabályismertetés, és rövid, gyakran 10-15 perces játékidő. A röpke játékidő mögött a derű és gyorsaság leplezi a szürke állományunkat megtévesztő vagy megdolgoztató kihívásokat!

Persze a partijátékok között is van rövidebb és hosszabb, egyszerűbb és összetettebb, kommunikációs vagy gyorsasági, asszociációs vagy blöffölős – egy végtelenül színes paletta! De mindannyiuk lényege az, hogy odafigyeljünk egymásra, nagyokat nevessünk és jól szórakozzunk. A könnyű szabályok és a rugalmas játékosszám miatt sok játék nagyobb társaságokban is jól működik, legyen szó egyéni, csapatokra osztott vagy teljesen kooperatív társasjátékról.

Gyorsasági/ügyességi társasjátékok Gyorsasági/ügyességi társasjátékok
A gyorsasági társasjátékok világa többek között azért is vonzó sokaknak, mert nem mindenkinek van ideje vagy energiája egy-egy hosszabb stratégiai társasjáték lejátszására. A gyorsasági társasjátékok pörgősek, általában könnyen taníthatóak, és könnyen tanulhatóak, és rövid játékidejüknek köszönhetően, egy hosszabb nap végén is lehet rá időt találni.
Extrém partijátékok Extrém partijátékok
Cuki unikornisok, akik hadsereget alkotva szivatják a többi játékost vagy éppen bankrablók, akik összevesznek a megszerzett pénz elosztásán… Ilyen átlagosnak nem mondható szituációkkal találkozhattok az extrém partijátékok kategóriában, ahol a legvadabb harcos és a legnyakatekertebb mozdulatok várnak rátok, kimondottan mókás köntösbe bújva!
Kooperatív parti társasjátékok Kooperatív parti társasjátékok
Belefáradtatok a konfrontációba? Túl sok volt a kompetitív játék és a győztes is mindig ugyanaz? Csapatban dolgozni az egyik legjobb elfoglaltság és bizony a társasjátékozásnál is hasznos, ha nem mindig egymással versenyeztek. A kooperatív játékok ezért is kiemelkedően népszerűek, hiszen együtt kell dolgoznotok, hogy legyőzzétek közös erővel a legnagyobb ellenfelet, a társasjátékot magát!
Rendezés:
Nézet: