Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Parti társasjátékok

Legyen szó akár baráti összejövetelről, akár családi találkáról, egy rövid és gyors partijáték a legmegfelelőbb a vidám hangulat megalapozására! És hogy mitől lesz egy társasjáték partijáték? Pár perces szabályismertetés, és rövid, gyakran 10-15 perces játékidő. A röpke játékidő mögött a derű és gyorsaság leplezi a szürke állományunkat megtévesztő vagy megdolgoztató kihívásokat!

Persze a partijátékok között is van rövidebb és hosszabb, egyszerűbb és összetettebb, kommunikációs vagy gyorsasági, asszociációs vagy blöffölős – egy végtelenül színes paletta! De mindannyiuk lényege az, hogy odafigyeljünk egymásra, nagyokat nevessünk és jól szórakozzunk. A könnyű szabályok és a rugalmas játékosszám miatt sok játék nagyobb társaságokban is jól működik, legyen szó egyéni, csapatokra osztott vagy teljesen kooperatív társasjátékról.

Extrém
partijátékok

Megnézem

Gyorsasági/ügyességi
társasjátékok

Megnézem

Kooperatív parti
társasjátékok

Megnézem

Kommunikációs
társasjátékok

Megnézem
Rendezés:

Hitster társasjáték

8.990 Ft 6.490 Ft
28%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 6.490 Ft