Party Alias társasjáték

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.0)
  Fergeteges szóforgatag egy őrült csavarral! Az alapszabály ugyanaz, mint az Original Alias esetében, de itt a szavakat szokatlan és bolondos instrukciók alapján kell körülírni, így a szórakozás garantált! El tudod képzelni, hogy egy szót úgy magyarázz el, mint egy kiképzőtiszt, egy gonosz manó vagy mintha valamilyen állat lennél?

  Értékelések átlaga 


  (4.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  50% (1)
  50% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Nekem bejött

  Dorka | 2017. március 17.

  Egyszerű szókörülírás, kis csavarokkal benne, ami viccesebbé teszi az amúgy nem túl bonyolult játékot. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.
  Hahaha

  Joska | 2015. július 14.

  Activity klónféleség. Csak szókörülírás van benne, kis csavarokkal. Néha érzelmekkel ( szomorúan , vidáman, sírva ) , néha különböző testhelyzetben ( fél lábon álva, gugolva) kell a szavakat , vagy az adott hírességeket körülírni. Van 10 üres lap melyre a játék elején minden csapat felírja az általa kigondolt hírességeket. Ez 2 csapat esetén 5 játszma után elfogy. Az arány lehetett volna fordítva, és lenne 10 fix, és a sok megírt helyett üres lap . Kb ez volt a játék legjobb része , mikor "hírességeket " találtunk ki. A többi dolognak is viccesnek kéne lennie , de valahogy nem az.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.