Patkány Póker

Normál ár: 5 990 Ft


A Te árad: 5 691 Ft

Értékelés:  (0.0)
A Patkány-póker társasjáték a Macskafogó 2 rajzfi lm szereplőit és a játékosokat új kalandra hívja. A Macskafogó és Moloch végső pókercsatájukat vívják, és a játékosok a patkányok szerepében minden helyzetből előnyt próbálnak szerezni maguknak. E társasjáték-gyűjtemény több, egymástól független játékot tartalmaz:
A „Macskafogó-futam” főként 7-től 9 éves korú gyerekeknek való, de a gyors szerencsejátékot kedvelő felnőttek is élvezik. A „Lyukrafutam” játékváltozatot 10 éves kortól ajánljuk. A szerencse mellett itt már a taktikának is jelentős szerep jut. A „Patkány-póker” a 12 évesnél idősebbeknek, illetve a stratégiajátékok híveinek szól, akik szeretnek „patkánykodni”.
MACSKAFOGÓ FUTAM
(Gyerekjáték 7 éves kortól 2–6 játékosnak Játékidő: 15–30 perc)
A játék célja a tábla megfelelő helyein zsetonokat és kártyákat gyűjteni. Ebben a ravasz kockajátékban az nyer, aki a patkányaival gyorsan eljut a legjobb helyekre és a legtöbb pontot szerzi.

LYUKRA-FUTAM
(Családi játék 10 éves kortól 2–6 játékosnak Játékidő: 20–60 perc)
A játék alapszabályai megegyeznek a Macskafogó futam szabályaival, néhány olyan változtatással, amelyektől kicsit csökken a szerencse szerepe, és nagyobb teret enged a taktikának.

PATKÁNY-PÓKER
(Stratégiajáték 12 éves kortól 2–6 játékosnak Játékidő: 45–90 perc)
A játék célja a Macskafogó futamhoz hasonlóan minél nagyobb értékben kártyákat gyűjteni. A különbség főként az, hogy nagyobb szerep jut a stratégiának. Mások patkányát nem szabad átugrani, és emiatt a megfelelő helyre állva korlátozható a vetélytársak mozgása. Ez a „patkánykodás”. A kártyák megszerzése is nehezebb, mert ahová több patkány eljut, ott a kártyákért licitálni kell…

Értékelések átlaga 


(0.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

Nincsenek vélmények

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!