Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

14.990 Ft

Pioneers (magyar kiadás)

14.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (1)

Vélemények

4.00
1 értékelés
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 02. 18.
A vadnyugat békés oldala

A vadnyugat fanoknak rögtön a lövöldözés/kocsmai bunyók ugranak be, de minden a "letelepedéssel" kezdődött. Ez a hangsúly ebben az egyszerű szabályrendszerrel működő játékban. Viszont amilyen egyszerű, annyira "mély" gondolkodást igényel, amikor te kerülsz sorra. Tetszik az, hogy a szakmák hatása "egyszerűsítve" megtalálható a játéktáblán, a kör menete pedig a játékostáblán. Tipikus az a játék, ahol az előretervezés itt nem ér semmit, (max 2 fős játéknál) mert nem tudsz. :D Mindig improvizálni kell, mert a többiek keresztül húzzák a számításodat. Újrajátszhatóságra nincs panasz, az emberek mindig véletlenszerűen kerülnek fel a táblára. Baráti és családi játéknak is ideális. Akárki játssza (kezdő vagy gémer játékos), szüksége lesz a józan gondolkodásra.
2 negatív dolga viszont van, ami miatt csak 4 csillagot kap tőlem: először az ára, ahhoz képest hogy mit kapunk a doboz tartalmáért, egy kicsit "húzósnak" érzem, mindenesetre én nem bántam meg. Másodszor az insert hiánya. Miután kinyomkodunk mindent egy hatalmas üresség lesz a dobozban és nem is tudunk mindent tasakban tárolni.