Planet - Egy éledő világ a tenyeredben

Normál ár: 9 490 Ft

A Te árad: 9 016 Ft

Értékelés:  (4.7)
Egy bolygó születik a kezeid között. Emelj hegyláncokat, növeld a sivatagok, erdők és óceánok területét, és ne feledkezz meg a jégmezőkről sem! Válassz okosan a mágneses területlapokból, és tervezd meg, hova illeszted a saját bolygódon! Rajtad múlik, hogy a beköltözésre váró állatok közül hányan lelnek otthonra a te planétádon!

Egyedülálló élményben lehet részük a játékosoknak: egy tenyérnyi bolygót építhetnek építhetnek meg a felszínére mágnesesen tapadó lapok segítségével. Okosan kell dönteniük, hogy a fordulóban választható lapok közül melyiket veszik el, és hogyan illesztik a már meglévő területekhez, mert csak így előzhetik meg vetélytársaikat és adhatnak otthont a befogadásra váró állatfajoknak.

Ki tudja a legtöbb állatfajt magához csábítani, és melyik bolygót mennyire sikerül még értékesebbé tenni a titkos feladat teljesítésével?

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
NICE

Zsombor | 2019. április 6.

Ez nice
állatság

Mátyás | 2019. március 9.

Maga a kivitelezés, hogy a saját kezemben építhetem meg a bolygómat, egyedi és szuper ötletnek tartom de mikor a játék végén összekell számolni, kinek mennyi és hol, miért lett annyi területe amennyi, egy kicsit problémás. Könnyen belekavarodik az ember ha nem figyel oda.
A szabályban minket kicsit megkavart ez a régió/terület kérdés, ugye ami képpel illusztrálja ott a régiót az az ha két ugyanolyan terület sarkai is összeérnek, az is régiónak számít. Valami plusz dolgot mi még hiányoltunk belőle de az elmaradt. Pakoljuk a lapkákat, elején nem nagyon látod hogy fog alaklulni a bolygód, később meg már egyre nehezebb lesz kiraknod így amit szeretnél.
Remek

Bálint | 2019. február 21.

Szép a játék és nagyon okosan van összerakva. Családdal és barátokkal ideális, könnyed, mégis agyalós játék. Mindenkinek ajánlom!

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.