Planet - Egy éledő világ a tenyeredben!

Normál ár: 9 490 Ft


A Te árad: 9 016 Ft

Értékelés:  (4.7)
Egy bolygó születik a kezeid között. Emelj hegyláncokat, növeld a sivatagok, erdők és óceánok területét, és ne feledkezz meg a jégmezőkről sem! Válassz okosan a mágneses területlapokból, és tervezd meg, hova illeszted a saját bolygódon! Rajtad múlik, hogy a beköltözésre váró állatok közül hányan lelnek otthonra a te planétádon!

Egyedülálló élményben lehet részük a játékosoknak: egy tenyérnyi bolygót építhetnek építhetnek meg a felszínére mágnesesen tapadó lapok segítségével. Okosan kell dönteniük, hogy a fordulóban választható lapok közül melyiket veszik el, és hogyan illesztik a már meglévő területekhez, mert csak így előzhetik meg vetélytársaikat és adhatnak otthont a befogadásra váró állatfajoknak.

Ki tudja a legtöbb állatfajt magához csábítani, és melyik bolygót mennyire sikerül még értékesebbé tenni a titkos feladat teljesítésével?

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 9 Ketten 7 Családdal 12
64% (7)
36% (4)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 11)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
3D

Zoltán | 2019. október 7.

Ketten és négyen is nagyon jó kis játéknak bizonyult számomra. Vitathatatlan, hogy a játék legnagyobb előnye a 3D-s megvalósítás, hogy szó szerint bolygót építünk, nem síkban, hanem térben. A játékmenet egyszerű, a szabályok könnyen tanulhatóak. A játékos akaratlanul is elkezd kombinálni, taktikázni, hogyan szerezheti meg a neki szimpatikus állatokat, ezáltal könnyed bevezető játék lehet belőle a komolyabb taktikai, stratégiai játékok felé. Szép színes látványvilága pedig a kisebbeket is könnyen magával ragadja. Lehet lazára venni, lehet komolyra venni, de a játékhossz mindkét esetben elég időt ad egy (vagy több) visszavágóra.
Gyerekekkel a legjobb

Miksa | 2019. szeptember 30.

A Planet legnagyobb előnye, hogy simán le tudsz vele kötni kisebb, de annál hangosabb gyerektársaságokat. Messzire menő stratégiákat még ugyan nem fognak tudni összerakni, de így is élvezetes lehet számukra, ahogy a kis bolygójukra rakják a lapkákat és állatokat szereznek vele. Ötletes a 3D-s, saját "tábla", de az állatos kártyák stockfotós kivitelezése kissé igénytelenre sikeredett.
Egyszerű, de nagyszerű

Zsolt | 2019. szeptember 23.

A játék maga nagyon szép, igényes. Kortól, nemtől függetlenül bárkit le tud kötni. A szabályok egyszerűek, noha a játék végi pontozás kicsit kavarodásra adhat okot Összességében egy jó játék, de vásárlás előtt mindenképpen próbáld ki.
Jó!

rambo666 | 2019. szeptember 16.

Szép játék, igényes játékelemekkel. Izgalmas a játékmenet,
maga a játék pedig nagyon ötletes! Iskolás kortól ajánlott!
Látványos

Viktor | 2019. május 25.

Tetszenek a játékelemek, szórakoztató játék. Nekünk nem lett hatalmas nagy kedvenc, de ennek ellenére csak ajánlani tudom, mert különleges kis játék. Szeretjük a az állatok kártyákat is benne :)
Bevezető játék a legkisebbeknek is

Kitti | 2019. május 23.

A négyéves kisfiamnak kerestünk olyan játékot, ami rövid és le tudja kötni a figyelmét. A Planet ilyen. A szabályai gyorsan megtanulhatóak, nagyon szépek az illusztrációk. A gyerekek tudását gyarapítja az állatvilágról és az élőhelyekről. A játék arra is buzdított, hogy a benne szereplő állatokról részletesebben is olvassunk, információt gyűjtsünk.
Ez is egy csoda!

Orsi | 2019. május 23.

Már alig vártam, hogy kézbe vegyük és egy cseppet sem csalódtam!!! Ellentétben sok kritikával, mi nem tudjuk megunni. 6/8/10/12 éves gyerekekkel játszuk - mi már kiszorulunk sajnos. Némi háziszabályt bevezettünk - több állatal népesítjük a bolygóinkat - és mindig fantasztikus élményt ad!
A kivitelezés nagyon jó, nekünk még semmi nyoma a mágnesek "felpöndörödésének", pedig rengeteg party van már benne.
Kettesben is élvezetes, de ott "sokatgondolkodós" tud lenni - ha hagyjuk, persze:)
Időseknek és fiataloknak is egyaránt móka

Zorán | 2019. május 7.

Ritka jó játék minden korosztálynak, könnyen el lehet tévedni az éledő világ kialakításában és egyaránt szükség van taktikai érzékre meg szerencsére is a győzelemhez!
Tervezz előre és szerezz minél több állatot!

Adim | 2019. május 3.

A játék nagy előnye, hogy bárhogyan is építed a bolygódat, jó érzés, és a végeredmény szép. A mágneses lapkák jól illeszkednek a bolygóra. Még tartalék mágnes is van a dobozban, ha valamelyikről véletlenül leesne - bár ez még egyszer sem fordult elő. Jó, hogy előre lehet tervezni a felfedett állatkártyákat látva, a titkos célkártyák pedig csak dobnak a játékon.
A végén megkönnyíti a titkos céloknak megfelelő tereptípus összeszámolását, ha azokat úgy számoljuk meg, hogy lebontjuk a bolygóról az elemeket, így egyiket sem számoljuk kétszer véletlenül, na meg úgyis le kell "tisztítani" a bolygót a következő partihoz.

A Planet szabálya egyszerű, a játék élvezetes, és nem túl hosszú, így mindig van idő egy visszavágóra. Szívesen ajánlom azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával. Remek kezdés lehet nekik, de vigyázat, könnyen rá lehet szokni! :)
állatság

Mátyás | 2019. március 9.

Maga a kivitelezés, hogy a saját kezemben építhetem meg a bolygómat, egyedi és szuper ötletnek tartom de mikor a játék végén összekell számolni, kinek mennyi és hol, miért lett annyi területe amennyi, egy kicsit problémás. Könnyen belekavarodik az ember ha nem figyel oda.
A szabályban minket kicsit megkavart ez a régió/terület kérdés, ugye ami képpel illusztrálja ott a régiót az az ha két ugyanolyan terület sarkai is összeérnek, az is régiónak számít. Valami plusz dolgot mi még hiányoltunk belőle de az elmaradt. Pakoljuk a lapkákat, elején nem nagyon látod hogy fog alaklulni a bolygód, később meg már egyre nehezebb lesz kiraknod így amit szeretnél.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.