Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Plüssmesék

Ár:
23.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Egy mesekönyv lapjain kalandozhatunk hős plüssökként, hogy megvédjük kis gazdánkat a rémálmoktól... A Plüssmesék gyönyörű, különleges hangulatú, történetvezérelt családi társasjáték szuperül kidolgozott figurákkal. Plüssjátékokként ragadhatunk fegyvert – csörgőt és kisollót –, csaphatunk a fejünkre teáskannasisakot, hogy egy kalandkönyv lapjain megküzdjünk az álmok szörnyeivel. A játékosok közösen merülnek el egy történetről történetre cseperedő kislány álmaiban, feloldva hétköznapi szorongásait, félelmeit a változástól, az ismeretlentől vagy a szuritól... A játék segíti egymás érzéseinek, belső világának megismerését és elfogadását.

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Plüss-hősök

Nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni erről a játékról, mert gyerekként én magam is mindig körbe voltam bástyázva plüssökkel, és ha mentem is valahová, egy mindig elkísért az utamon. Amikor féltem a sötétben, a plüss állataim voltak, akik erőt adtak, és vigyáztak rám.
Nos, pont ezt az élményt fogja meg ez a játék, és tölti meg minden jóval. Egymás közt beszélgető plüssök, komoly felelősség tudattal kisgazdájuk felé, és mégis annyira reális érzésekkel kell megküzdeniük, kíváncsiság, félelem, bajtársiasság, önfeláldozás. Ez a játék gyerekekről szól, és gyerekeknek, de csak akkor működik, ha a szülő, a felnőtt is partner benne. A könyv tele van mély gondolatokkal, és tanulságokkal. Sok olyan témát érint, és boncolgat, ami alapesetben nem biztos, hogy feljön mondjuk 6-8 éves korban, vagy a szülő nem tudja, hogyan tálalja. Itt egy kis segítség. Ez a kalandjátékkönyv arra épít, hogy felnőtt és gyermek beszélgetnek. Zseniális.
Hogy valami negatívat is mondjak róla, egy erősen kockavezérelt dungeon crawler egyébként. Felnőttként is volt olyan küldetés, amin könnyedén elhasaltunk, mert a kockák ellenünk voltak. De még így is minden pillanatát imádtuk!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 08.
Zseniális

Régi szerepjátékosként és társasjáték rajongóként, nagy reményekkel vásároltuk meg. Csodálatos kiadvány, maximális játék élmény.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 20.
Mese, amiben főszereplők vagyunk

Eddig 3 mesét játszottunk végig, jobbnál jobbak.
A 60-90 perces játékidő eléggé alulbecsült érték, legalább 3 óra egy-egy mese. Mi nem egyben toljuk végig, egy-egy részkaland után mindent lefényképezünk és legközelebb onnan folytatjuk.
Viszont a játék izgalmas, hangulatos, változatos, pillanatnyilag minden egyéb társast háttérbe szorított. :)
A szerencse és a stratégia jól kiegyensúlyozza egymást. A szereplők segíthetnek egymásnak. A játék "legyőzhető", de nem adja magát könnyedén.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 04.
Ki nem szereti a plüssöket?

Amikor olvastam, hogy megjelenik magyarul leesett az állam. Pár éve ez még elképzelhetetlen volt. Eddig az első 4 történetre volt idő, de egy-egy történet nálunk kb. 3 óra játékidő volt. És emberek, micsoda 12 óra volt ez. Felejthetetlen. Magával ragadó a történet, és minden küldetés más. Bár úgy tűnhet a történet miatt, hogy gyerekjáték, de erről szó sincs. Lehet gyerekekkel is játszani, de a felnőttek sem csalódnak benne. Aki teheti próbálja ki! Egy hátrányát tudnék mondani, de ez igazából nem hátrány: nincs hozzá kiegészítő. (Ha az Aftermath is jönne magyarul, ami hasonlít a püssökhöz, akkor egy tuti vevő biztosan lenne rá.