Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pókháló

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.20
5 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 15.
Remek kezdő játék

Nagyon jó választás, ha beakarjuk vezetni a gyerekeket a társasjátékok világába. Tulajdonképpen továbbfejlesztett kígyók és létrák, - ahogy azt már előttem is írták - ami sokak számára ismerős lehet. Dobálgatunk a kockával és attól függően, hogy mit dobtunk előre, vagy hátra kerülünk a táblán. Viszont a kockán van pók is, ami a játék pikantériáját és izgalmát adja. Mivel kis legyekkel játszunk, akik a starttól a célig szeretnének eljutni. Ám a táblán ott figyel a pók is, ami ha elkap lejjebb csúszunk a táblán.
Nagyon ötletes ez a tematika, hogy a pók reagál a hálón (táblán) való mozgásra.
Egyébként a pókokat egy óramutatóra helyezték rá, ami mozgatható, viszont a rögzítésük elég gyatrán van megoldva. Mi már mindkettőt ragasztottuk.
Mert két oldala van a táblának. Egy könnyebb, egyszerűbb változat, és egy bonyolultabb verzió, gondolván kicsikre és nagyokra.
A komolyabb tábla hosszabb és használható hozzá a kártya pakli, ami tovább színesíti az egyébként jópofa, gyerekbarát játékot. Ez utóbbi izgalmasabb is, már taktikázásra is lehetőséget ad a kártyák miatt. Nem a legnagyobb kedvenc, de némi idő eltelte után ismét elő lehet venni.
Ketten is el lehet vele lenni, de ha többen játsszák sokkal szórakoztatóbb.
| 3 / 5 csillag!
2017. 11. 01.
Továbbfejlesztett Kígyók és létrák

+ vidám megjelenés
+ több taktikázásra van lehetőség, mint más "dobok és lépek" játékban
- nagy részben még mindig szerencsefüggő játék

Első társasnak jó választás, de gyorsan fel fog merülni az igény valami komplexebb dolog iránt.
| 4 / 5 csillag!
2017. 09. 15.
Vigyázz, ha a pók a közelben van!

Ketten is lehet játszani, de többen még jobb. Könnyed szórakozás minden korosztály számára. Mi nem szoktunk az egyszerűbb táblával játszani, mert a "haladó" oldala sokkal jobb és egyáltalán nem bonyolult. Sok múlik a szerencsén, de lehet taktikázni is benne. Felnőtt létünkre sokszor elővesszük... :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 08.
Vidám szórakozás

Nagyon szórakoztató játék, fiatalnak és idősnek. A kisebbekkel a tábla könnyebbik oldalával, a nagyobbakkal a bonyolultabb másik oldal nyújt élvezetes játékot.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 06.
pörgös móka
| 2016. december 6.


8 éves lányommal és a mamával de a kereszt apuval is jó mulatság, ki lehet szúrni a másikkal, állandó pörgés, csupa móka, csak ajánlani tudom !