Pókháló

Normál ár: 6 490 Ft


A Te árad: 6 165 Ft

Értékelés:  (4.2)

Értékelések átlaga 


(4.2)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 6 Családdal 6
40% (2)
40% (2)
20% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Remek kezdő játék

Szilveszter | 2018. szeptember 15.

Nagyon jó választás, ha beakarjuk vezetni a gyerekeket a társasjátékok világába. Tulajdonképpen továbbfejlesztett kígyók és létrák, - ahogy azt már előttem is írták - ami sokak számára ismerős lehet. Dobálgatunk a kockával és attól függően, hogy mit dobtunk előre, vagy hátra kerülünk a táblán. Viszont a kockán van pók is, ami a játék pikantériáját és izgalmát adja. Mivel kis legyekkel játszunk, akik a starttól a célig szeretnének eljutni. Ám a táblán ott figyel a pók is, ami ha elkap lejjebb csúszunk a táblán.
Nagyon ötletes ez a tematika, hogy a pók reagál a hálón (táblán) való mozgásra.
Egyébként a pókokat egy óramutatóra helyezték rá, ami mozgatható, viszont a rögzítésük elég gyatrán van megoldva. Mi már mindkettőt ragasztottuk.
Mert két oldala van a táblának. Egy könnyebb, egyszerűbb változat, és egy bonyolultabb verzió, gondolván kicsikre és nagyokra.
A komolyabb tábla hosszabb és használható hozzá a kártya pakli, ami tovább színesíti az egyébként jópofa, gyerekbarát játékot. Ez utóbbi izgalmasabb is, már taktikázásra is lehetőséget ad a kártyák miatt. Nem a legnagyobb kedvenc, de némi idő eltelte után ismét elő lehet venni.
Ketten is el lehet vele lenni, de ha többen játsszák sokkal szórakoztatóbb.
Továbbfejlesztett Kígyók és létrák

Péter | 2017. november 1.

+ vidám megjelenés
+ több taktikázásra van lehetőség, mint más "dobok és lépek" játékban
- nagy részben még mindig szerencsefüggő játék

Első társasnak jó választás, de gyorsan fel fog merülni az igény valami komplexebb dolog iránt.
Vigyázz, ha a pók a közelben van!

István | 2017. szeptember 15.

Ketten is lehet játszani, de többen még jobb. Könnyed szórakozás minden korosztály számára. Mi nem szoktunk az egyszerűbb táblával játszani, mert a "haladó" oldala sokkal jobb és egyáltalán nem bonyolult. Sok múlik a szerencsén, de lehet taktikázni is benne. Felnőtt létünkre sokszor elővesszük... :)
Vidám szórakozás

Éva | 2017. szeptember 8.

Nagyon szórakoztató játék, fiatalnak és idősnek. A kisebbekkel a tábla könnyebbik oldalával, a nagyobbakkal a bonyolultabb másik oldal nyújt élvezetes játékot.
pörgös móka

András | 2016. december 6.

8 éves lányommal és a mamával de a kereszt apuval is jó mulatság, ki lehet szúrni a másikkal, állandó pörgés, csupa móka, csak ajánlani tudom !

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!