Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft

Port Royal Big Box

11.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (2)

Leírás

-Első tiszt! Húzza fel a fekete lobogót! A távolban felbukkant egy ellenséges galleon, csáklyázzuk meg!
-Aye, aye kapitány! Készüljetek a csatára fiúk! Hosszú lesz ez a nap...

Port Royal kikötőjében csak úgy nyüzsög az élet, mindenki azt reméli, hogy itt megkötheti élete üzletét. Ám résen kell lenned, mert ha túl sokat kockáztatsz, a végén még üres kézzel távozol… Férkőzz a kormányzók és tengernagyok kegyeibe, bérelj fel kalózokat és vegyél fel utasokat a fedélzetre.
Bizonyítsd be, hogy megbízható üzlettárs vagy, versenytársaiddal viszont légy kemény! Engedj a felfedezőutak csábításának és fogadj el megbízásokat, hogy növeld a befolyásodat, vagy egyszerűen csak éld át egy kalandos történet 5 fejezetét.

A Big Box tartalmazza az alapjátékot + 2 kiegészítőt. (A kaland elkezdődik, Csak még egy szerződés)

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 04. 04.
Az egyik legjobb vételem volt. Pár hét alatt rengeteg partit bele raktunk. A sok keverés miatt érdemes védőzni, amivel viszont az a gond hogy nem fér bele a saját dobozába. Grafika szép, szabály egyszerű, pörög rendesen. Kötelező.
2023. 02. 08.
Gyerek mellé kötelező vétel. Sok mindent lehet gyűjteni, cserélni és tuti hogy nekik a lapjárásuk is jobb. Könnyen tanulható és tanítható családi játék mesés set up-al (vedd elő a paklit és végy el 3 aranyat). Felnőttnek sem unalmas, házi szabályokkal pedig még élvezetesebbé tehető.