Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.990 Ft

Quoridor Classic - Labirintuspárbaj

11.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (21)

Vélemények

4.71
21 értékelés
(16)
(4)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 11. 27.
Nem rossz absztrakt, csak frusztráló, hogy a lényege az, hogy folyamatosan korlátozom és akadályozom a másikat.
2020. 03. 10.
Logika és Taktika

Nagyon taktikus játékosnak kell lenned, ha győzni akarsz! Ha nem muszáj, ne pazarold el a falaidat! Hagyd, hogy a csapattársaid tegyék ezt meg helyetted, illetve a saját lépéseiddel is rákényszerítheted őket.
2020. 02. 26.
Minőségi logikai játék

Sokat játszottunk a lányommal a Quoridorral. Nagyon jó logikai játék. Bátran ajánlom mindenkinek.
2019. 12. 04.
A Fal

Egyszerű kis abszrakt játék igényes kivitelezésben.
Szerintem 4 fővel a legjobb, akkor érvényesül igazán az az élmény ami miatt nagyon jó ez a játék.
2019. 01. 25.
Családi játék

Nagyon jó játék, maga az a mechanizmus, hogy úgy tegyek keresztbe másnak, hogy közben nekem azért jó legyen. Ez nagyon jó szerintem, hogy itt nem csak az van,hogy a másiknak keresztbe kell tenni, hanem okosan kell cselekedni
2 fővel is nagyon jó
2018. 12. 26.
Otletes

Nagyon otletes, jo kis idotolto jatek. Lehet benne gondolkodni, a party rovid, ugyanakkor kis ido utan azert ra lehet unni. Ennek ellenere a kislanyom gyakran hozza elo, mert nagyon egyszeru a szabalyrendszere igy szeret vele jatszani
2018. 03. 09.
egyéni kiegészítő

haveri körökben elég jól bejött a játék, még az apróbb gyerkőcökkel is jól el lehet játszani. Mi egyébként behoztunk egy olyan újabb szabályt, hogy lehet egymás mellett álló falat egy négyzettel arrébb tolni lépés helyett, amennyiben van rá lehetőség. Ez ugye újabb csavart tesz a játékba lépés, és falépítési szinten is. Egy faltolás után viszont nem lehet újra tolni, kötelező lépni, vagy falat lerakni.
2017. 11. 23.
kedvenc kétszemélyes játékunk...

Csodálatosan gyönyörűen van a játék tálalva, jó anyagok, szép kidolgozás. Végtelen taktikai lehetőségek jellemzik a játékmenetet, soha nincsen ismétlés! Csendes estéken rendszeresen előkerül nálunk, a játék egyszerűsége, persze csak látszólagos, komoly fejtörést okoz a helyes döntések meghozatala!
2017. 02. 02.
taktikai képesség

Nagyon jó logikai játék, tényleg megmozgatja az agyat. Ha már többször játszott az ember, ráérez a taktikára, a játék ízére, illetve felismeri, hogy nagyon fontos a "gondolj a jövőre - cselekedj előre" mondás ebben a játékban, ugyanis hiába dörzsöli nevetve az ellenfél a tenyerét, hogy milyen jól kiszúrt velünk, könnyen lehet, hogy az utolsó lerakott falunkkal az addig tudatosan építgetett labirintusunk csapdájába tesszük őt - ilyenkor garantált az elfehéredő arc!! ;)
Nagyon jó móka, de valóban elég belőle egyszerre 1 vagy 2 parti, mert lefárad az agy.
Külön izgalmat visz bele, ha 4en játsszuk.

Egy a kérdés: vajon miért van a dobozban két olyan bábu, aminek a színe majdnem pontosan ugyanolyan??? (A félreértések elkerülése végett az egyik ilyennek én befejtettem a fejét színesre)
2017. 01. 23.
Egyszerűen nagszerű

A nagyon kevés és egyszerű szabály ellenére igen változatos, játékhelyzetek alakulhatnak ki, próbára téve ezzel a játékosok logikus gondolkodását. Fontos a minél több lépéssel előre gondolkodás, és az ellenfél stratégiájához való alkalmazkodó képesség, váratlan megoldások, és a rá adott lehetséges válaszlépések előre elemzése. De azért az egyszerűségében van a nagyszerűsége. Maga a játéktábla, és a bábuk kidolgozása is kiváló minőségű.
2017. 01. 13.
Taktikus

Az egyik kedvenc logikai játék nálunk, 2 vagy 4 fő számára ajánlanám, 3 esetén nem kiegyenlítettek a körülmények.
2015. 11. 29.
Taktika

Nagyon jó két személyes taktikai játék. A gyerekek is élvezik.
2015. 09. 23.
Minőség

Nagyon szép fa játék.Két játékos esetén,nagyon ott kell lenni taktikailag,míg négyesben,igazából csak akkor tudsz reagálni,mikor rád kerül a sor.
Mindig örömmel kezdünk hozzá( néha a végére,már nem felhőtlen,egyesek hangulata:) ! )
2015. 09. 23.
nagyon jó

egyszerű, felnőttek és gyerekek is szeretik a családban
2015. 09. 10.
igényes, egyszerű és tökéletes

Első ránézésre kicsit egyszerűnek tűnhet a játék, főleg mivel a szerencsefaktornak sincs nagy szerepe a játékban, viszont meglepő módon szórakoztatóan leköti az embert a sokadig újrajátszás alkalmával is. Stratégiát igényel, talán a sakkhoz hasonlítható, ahogy próbáljuk a tábla felett megfejteni az ellenfél logikáját, s egészen az utolsó lépésig váratlan fordulatok is történhetnek, tehát habár egyszerű az alapötlet, tökéletes játék, igényes kivitelezésben, két személy számára főleg!
2015. 09. 02.
Mindig a gyerek nyer

Sajnos ez olyan játék, amiben mindig kikapok a 10 éves fiamtól, de mégis kedvelem. Jó kézbe venni, megsimogatni a táblátát, a figurákat, a fal elemit, már csak ezért is szeretem elővenni.
2015. 07. 25.
Kell

Ez az a játék, ami legyen meg mindenkinek! Még senkivel sem találkoztam, akinek ne jött volna be. Nem elég okosnak lenni, az ellenfelek taktikáját sem árt figyelni. Kisebbek és nagyobbak egyaránt boldogulnak vele. Egyetlen hátránya, hogy ha valaki sokat gondolkodik egy-egy lépésen, az nagyon idegesítő lehet a többieknek. Talán egy picit lehetne nagyobb a tábla és a figurák is. Ennek ellenére 5 pont.
2015. 07. 21.
Végtelenségig játszható

Ez a játék a maga egyszerűségével tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy partner, némi logika és taktika. Minden kör más, ezért sosem unalmas a szabályok pedig pofon egyszerűek.
Ketten a legjobb.
2015. 07. 18.
egyszerűen tökéletes

Végtelenül egyszerű a jéték, mégis minden benne van, ami egy igazi társasjáték élményhez kell.
2015. 07. 12.
Logikai Meglepetések

Egy jó kétszemélyes taktikai játék. Meglepő taktikák is lehetnek. Ha valaki csak akadályokat akar rakosgatni, akkor sosem jut előre.
Azért a jobb matekosoknak jobbak az esélyei...
2015. 07. 10.
Baráttesztelő

Egy remek taktikai játék, de igazi barátságpróba is, a folyamatos akadályozása a másiknak, miközben próbálunk előre törni.