Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quoridor Deluxe

Ár:
24.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Quoridor az egyik legnépszerűbb absztrakt logikai játék, ahol a játékosok célja, hogy átjussanak a pálya szemközti oldalára. Két dolgot tehetnek ennek érdekében, vagy lépnek a bábujukkal, vagy lehelyeznek egy akadálylapocskát a többiek hátráltatására.
A Quoridor Deluxe ezen nem is változtat, csak a megjelenésén. A hatalmas, gyönyörű tábla szinte már disztárgynak is beillik, amit a fa erezetének természetes szépsége tesz igazán egyedivé és különlegessé. Ízléses és hasznos ajándék minden családnak!

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Rövid, de élvezetes

Egyszerű játék, de jó taktikai érzék kell hozzá. Még fejleszteni kell a stratégiákat. Viszont gyorsan tanulható.
A fa alap nagyon szép.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 23.
Egyszerűen nagszerű

A nagyon kevés és egyszerű szabály ellenére igen változatos játékhelyzetek alakulhatnak ki, próbára téve ezzel a játékosok logikus gondolkodását. Fontos a minél több lépéssel előre gondolkodás, és az ellenfél stratégiájához való alkalmazkodó képesség, váratlan megoldások, és a rá adott lehetséges válaszlépések előre elemzése. De azért az egyszerűségében van a nagyszerűsége. Maga a játéktábla, és a bábuk kidolgozása is kiváló minőségű. Kicsit drága, de aki megbírja fizetni, szerintem nem fogja megbánni.