Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Qwirkle

Ár:
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (16)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.69
16 értékelés
5
(11)
4
(5)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 29.
Egyik kedvenc logikai játékom

Ha a dominót szereti az ember, akkor ezt be kell szerezni. 6 szín / 6 forma, belőlük kell összegyűjteni a nagyon egyszerű szabályok alapján egy sort / oszlopot. Az egész családnak való játék, be lehet vonni a kicsiket is és a kis szerencse faktor ellenére a logikán múlik az, hogy ki nyer.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 24.
színes kis vidámság

Egyszerű szabályokkal, gyors könnyed játék. Egész fiatal kortól már játszható.
Nem csak a logikának, hanem a szerencse faktornak is nagy szerepe van a játékban. Nálunk az egész család nagyon szereti, csak ajánlani tudom.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 25.
Absztakt családi

Egyszerű játékmechanizmus, már egészen fiatalok is megértik és ügyesen beszállnak - de mivel nincs története, hosszú távon nem köti le őket, a túl absztrakt játékokat tapasztalatom szerint csak a felnőttek kedvéért, a közös szórakozásért játszák, ha ezt nem is ismerik el. Házi megoldás, ha magunk költünk hozzá valami basic mesét, pl. a királylány megmentéséhez gyöngysort kell fűzni, de a gyöngyszemek csak úgy állhatnak, hogy...
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 19.
Egyszerű, de nagyszerű

Egyszerű szabályok, nagyszerű élmény az egész családnak. Már kiscsoportos kortól leköti a gyerekeket is, a formák, színek megdolgoztatnak minden agyat.
Remek kikapcsolódás az egész családnak. Az alapelv a dominóra épül, aki azt szereti, ne hagyja ki ezt sem.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 11.
SzínesKönnyen megérthető logikai játék, szórakoztató és esztétikus. A gyerekek is szívesen játszanak vele, az ötévessel még nem számolunk, csak rakosgatunk, de nagyon ügyesen átlátják a lehetőségeket, egymással is tudnak játszani. scrabble
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 24.
Szuper

Egy kiváló "okosjáték" a legkisebbektől kezdve az idősebb korosztály tagjaiig egy érdekes, gondolkodtató, készség fejlesztő társasjáték, amiben a játék végéig próbál mindenki a legtöbbet kihozni az aktuális lépéséből, a legtöbb pont gyűjtése érdekében. Emellett végtelenül egyszerű 2 perc alatt elmagyarázható azoknak is akik még talán sosem játszottak egy társasjátékkal sem. Kötelező darab :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 24.
Könnyed absztrakt játék

Nagyon jó kis logikai játék, a szabáyok pofon egyszerűek, pörgős, kortól függetlenül játszható. Fejleszti a képességeket, ezért kisgyermekes családoknak kifejezetten jó választás lehet. Van benne szerencsefaktor, így nem gépies lapkalerakásról szól az egész, amúgy meg nem árt taktikázni különben könnyen az ellenfél javára hajthatod a vizet.
Gémer barátomnak már kezdett agyára menni, mikor egyik négyfős játékunkban a párja (aki előttem következett) sorozatban olyan lapkákat tett le, hogy legalább 6 pontot tudtam utána szerezni. Meg is nyertem a játékot! Más is lett azóta az ülésrend!!:))
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 22.
Remek családi absztrakt játék

Nagyon szeretjük, 7 évesen már simán elpáholt a fiam. Kezdők is könnyen megértik. Ajánlom mindenkinek, szuper ajándék lehet olyanoknak is, akik nem szoktak sokat társasozni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 02.
Színek és formák illesztése

Egyszerű, de nagyszerű a kognitív képességeket is fejlesztő játék. Mi azért szeretjük, mert elég pörgős és folyamatos odafigyelést igényel. Jól eltalált a szerencse és a taktika faktorok aránya is (bár a szerencse kicsit túlsúlyban van). A helyigénye tényleg elég nagy. Szerintem érdemes úgy játszani, hogy a szerzett pontokat mindenki magának vezeti. A húzható kövek elfogyása után hatványozottan kell figyelni a többiekre és a már letett kövekre is.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 26.
mi iskolai könyvtárban játszuk

A Scrabble szabályai alapján - formákkal.
Kis okos, de még nehezen olvasó -adott betűkből sokáig nehéz szavakat kitalálni - gyerekekkel már remekül lehet játszani. 5-6 évesen kortól már lehet tanulni a szabályokat. Ügyesen rájönnek, megértik.
Ha most venném, biztos a travel verziót választanám, mert elég nagy asztal kell neki -így is van, hogy vmelyik oldalon "hozzá kell toldani", lelóg...
lehet hozzá barkácsolni tartósínt, ami megállítja a 6 "lapomat"
illetve lehet hozzá rajzolni egy játéktáblát, amin bábuk lépkedésével lehet jelölni, ki hol áll, és nem a végén kell összeszámolni
nem a legrövidebb játék - talán 3-4 játékossal a legjobb
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 28.
Pörgős

Könnyű, pörgős, logikai, minden benne van ami jó, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 29.
Családok, ezt ne hagyjátok ki!

Egyszerű dominószerű játék, színes ábrákkal pontok helyett, viszont rengeteg variáció, kombináció, taktika rejlik ebben a játékban. Megérdemelte az Év játéka díjat, mivel itt a gyerekekkel együtt játszva, a korkülönbség eltűnik, bárki nyerhet, bárkinek lehet szerencséje, nem csak a tudás érvényesül. Gratulálok a szerzőnek!
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
Scrabble mérnököknek

Ahogy mi nevezzük: Scrabble mérnököknek. :)
Könnyen tanulható szabályok, ráadásul a travel verzió kis helyen el is fér. Alapvetően taktikai játék, azonban a szerencse szerepe sem elhanyagolható. Természetesen, ahogy a játék halad előre annál nehezebb megtalálni a legjobb megoldást megszerezve a legtöbb pontot.
Leginkább 3-4 fővel ajánlanám, mivel úgy a leggyorsabb a legkevesebb holtidővel.
Érdemes figyelni, hogy a lapkákból 3-3 db van a játékban és ennek megfelelően tartalékolni egy 6-os sorhoz. Csak a végső esetben egészíts ki egy sort 5 darabosra, mert a keselyűk gyorsan lecsapnak. :)
Jó kis játék!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
absztrakt Scrabble

Ez egy Scrabble, csak az olyan sorozatok számítanak érvényes szónal, amelyek vagy ugyanolyan színűek, de különböző formájúak, vagy ugyanolyan formájúak de különböző színűek. 6 szín és 6 forma van. Így könnyebb szavakat kirakni és inkább azon megy a verseny, hogy ki talál több pontot érő helyet az asztalon.

Az az ember érzése, mintha egy 15-20 éves klasszikussal játszana. Abból az időből, amikor még ne voltak fifikás győzelmi feltételek és szép fakövetkből készítettek játékokat.

A játékszabály annyira egyszerű és magától éretődő, hogy nem tudom, hogy hogyan történhetett, hogy csak most jutott el valaki odáig, hogy ezt a játékot elkészítse.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
A nagyi is szeretni fogja

Nálunk ez a játék hozza a legjobban össze a generációkat.
Nagy asztal ajánlott, hogy minden irányban szabadon lehessen a lerakással terjeszkedni!
A pontokat papíron kell vezetni hozzá.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt jó szórakozás

Megtalálni a legoptimálisabb helyet az egyes köveknek és ezáltal a legtöbb pontot elérni. Ugyan kicsit sokat kell számolni, de alapjában jó kis szórakozás. 2-esben gyorsabb, de több fővel hosszúra nyúlhatnak a holtidők, amikor csak vársz, hogy rád kerüljön a sor. A kövecskék jó minőségű, vastag fából vannak. Van anyag a dobozban...