Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

21.990 Ft

Raiders of the North Sea

21.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 07. 16.
Néhány játék után

Elsőre, másodikra és harmadikra is tetszik a játék. Talán furcsasága, hogy két fővel sokkal tovább tart, mint mondjuk néggyel, talán pont ezért is éri meg többet játszani. A munkáslehelyezős játékokat preferáljuk, és ez hozta is a szintet. A grafika nagyon megfogós, a tábla, kártyalapok, komponensek minősége teljesen jó. A szabály könnyű, bár a szabálykönyv lehetne részletesebb, játék közben előkerült pár kérdés, hogy akkor most itt mi a helyzet...de végül is megoldottuk ezeket. Ajánlom mindenkinek, én biztos beszerzem a többi részét is.
2018. 06. 12.
Viking fosztogatós eurogame

3 és 4 játékossal próbáltuk, jól működik mindkét esetben. Előregondolkodást és jól felépített stratégiát kíván a győzelemhez. Nem lehet csak úgy lerohanni a zsírosabb célpontokat, előtte a kisebb csaták zsákmányából jól ki kell gyúrni a legénységünket. A játék egy franchise része további három játék is elérhető ebben a témában: Explorers of the North Sea, Runesaga és Shipwrights.
2018. 04. 27.
Munkás lerakás egy kis csavarral

(Az értékelés 2 játékos szemszögből készült)
Hamar nagy kedvencünk lett a játék, vásárlás után majdnem minden nap az asztalra is került.
A játékban nyersanyagokat kell gyujtenünk(ellátmány, ezüst), amiből különböző Vikingeket tudunk felbérelni a legénységünkbe, akikkel ezek után el is indulhatunk fosztogatni.
A fosztogatással különböző zsákmányokat (kaja, vas, arany, dicsőség az elhullott vikingekért) és győzelmi pontokat szerzünk. A játék célja minél több győzelmi pont gyűjtése és ezzel a kivívni a törzsfőnök elismerését. A játékot 3 féle képpen is befejezhetjük, kifosztunk legalább 4-et a 6 erődből, elegendő felajánlást teszünk a törzsfőnek vagy megfelelő mennyiségű vikinget elragadnak a valkűrök a csatamezőn.

+ Egyszerű szabályok: Egy körben 2 dolgot tudsz csinalni: leteszel egy munkást, majd felveszel egy másikat.
+ Pörgös játékmenet(30-60 perc alatt meg van egy játék és gyakorlatilag nincs "downtime")
+ Érdekes csavar a munkáslehelyezésen: közösek a munkások(pl.: ha fejleszted azt ami éppen nálad van, lehet a következő körben az ellenfeled fogja felszhasználni)
+ Első osztályú komponsek(grafika, tábla, tokenek)
+ Fém pénzek!!!!

- Ki lehet szúrni a másikkal benne(ez nem mindenkinek jöhet be, valakinél ez pozitív)
- Első 2-3 kör rutinszerűen ugyanaz mindenjátékban(a kiegészítőben van erre egy jó szabály, hogy ezt átugorjuk, amit simán lehet használni az alap játékban is)
- A 3 féle befejezésből 2 játékos esetében az eddigi játékok alapján a fosztogatás a legkifizetődőbb(a kiegészítől ezt is orvosolják)