Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
21.990 Ft

Raiders of the North Sea

21.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 07. 16.
Néhány játék után

Elsőre, másodikra és harmadikra is tetszik a játék. Talán furcsasága, hogy két fővel sokkal tovább tart, mint mondjuk néggyel, talán pont ezért is éri meg többet játszani. A munkáslehelyezős játékokat preferáljuk, és ez hozta is a szintet. A grafika nagyon megfogós, a tábla, kártyalapok, komponensek minősége teljesen jó. A szabály könnyű, bár a szabálykönyv lehetne részletesebb, játék közben előkerült pár kérdés, hogy akkor most itt mi a helyzet...de végül is megoldottuk ezeket. Ajánlom mindenkinek, én biztos beszerzem a többi részét is.
2018. 06. 12.
Viking fosztogatós eurogame

3 és 4 játékossal próbáltuk, jól működik mindkét esetben. Előregondolkodást és jól felépített stratégiát kíván a győzelemhez. Nem lehet csak úgy lerohanni a zsírosabb célpontokat, előtte a kisebb csaták zsákmányából jól ki kell gyúrni a legénységünket. A játék egy franchise része további három játék is elérhető ebben a témában: Explorers of the North Sea, Runesaga és Shipwrights.
2018. 04. 27.
Munkás lerakás egy kis csavarral

(Az értékelés 2 játékos szemszögből készült)
Hamar nagy kedvencünk lett a játék, vásárlás után majdnem minden nap az asztalra is került.
A játékban nyersanyagokat kell gyujtenünk(ellátmány, ezüst), amiből különböző Vikingeket tudunk felbérelni a legénységünkbe, akikkel ezek után el is indulhatunk fosztogatni.
A fosztogatással különböző zsákmányokat (kaja, vas, arany, dicsőség az elhullott vikingekért) és győzelmi pontokat szerzünk. A játék célja minél több győzelmi pont gyűjtése és ezzel a kivívni a törzsfőnök elismerését. A játékot 3 féle képpen is befejezhetjük, kifosztunk legalább 4-et a 6 erődből, elegendő felajánlást teszünk a törzsfőnek vagy megfelelő mennyiségű vikinget elragadnak a valkűrök a csatamezőn.

+ Egyszerű szabályok: Egy körben 2 dolgot tudsz csinalni: leteszel egy munkást, majd felveszel egy másikat.
+ Pörgös játékmenet(30-60 perc alatt meg van egy játék és gyakorlatilag nincs "downtime")
+ Érdekes csavar a munkáslehelyezésen: közösek a munkások(pl.: ha fejleszted azt ami éppen nálad van, lehet a következő körben az ellenfeled fogja felszhasználni)
+ Első osztályú komponsek(grafika, tábla, tokenek)
+ Fém pénzek!!!!

- Ki lehet szúrni a másikkal benne(ez nem mindenkinek jöhet be, valakinél ez pozitív)
- Első 2-3 kör rutinszerűen ugyanaz mindenjátékban(a kiegészítőben van erre egy jó szabály, hogy ezt átugorjuk, amit simán lehet használni az alap játékban is)
- A 3 féle befejezésből 2 játékos esetében az eddigi játékok alapján a fosztogatás a legkifizetődőbb(a kiegészítől ezt is orvosolják)