Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rattle, Battle, Grab the Loot!

Ár:
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Légy a saját kalózhajód kapitánya! Vadássz kereskedőhajókra, és szabadítsd meg őket az értékeiktől! Béreld fel a legénységed, fejleszd a hajódat, és megszerzett kincsekkel nyerd el a Kalóz Király kegyét! A Rattle, Battle, Grab the Loot! egy szórakoztató kockajáték, ahol különböző tengeri csaták során a hajóinkkal (a kocáink) manőverezve a lehető legtöbb zsákmányt próbáljuk megszerezni, és ebben igyekszünk megakadályozni a többi játékost.

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 14.
Kocka hajók a tengeren!

Ez a játék amilyen egyszerű, olyan összetett. Amilyen mesés a grafikája, annyira lenyűgöző. 2-5 játékosnak írják, én reálisnak látom, működik 2fővel és többel is. A sok apró lehetőség miatt a játék más-más játékosszámmal változatossá teszi a stratégiai lehetőségeket. A játékba a hajóinkat a kockák képzik melyeket a előkészített pályára dobunk. A pályát a játék doboza alkotja, melyre az esemény ("küldetés") kártyákon írtaknak megfelelően kell a pályát előkészíteni. Vannak kártyák melyek sziget,roncs és egyéb elemeket helyeznek a pályára, mely változtatja a mozgási és lövési lehetőségeket (ettől kicsit változatosabb lesz.). Miután mindenkivel végeztünk (jobb esetben) egy zsákból húzzunk kincseket, melyekből csak megadott mennyiséget tudunk magunkkal vinni (a hajón mennyi hely van, ez fejlesztéstől függ!). Később ha végeztünk a küldetéseinkkel visszatérünk a kikötőbe, ahol vásárolhatunk! Ez a rész sokrétű és fontos mit teszünk! Sima fejlesztéseket fixen, míg a szuper fejlesztésekből random kapunk 3-at és abból kell kiválasztanunk egyet. A játékba sok véletlenszerűség van (Kincsek kihúzása, upgradek kihúzása a hajók elhelyezkedése a dobás után.), de sok olyan elemet kapunk, melyekkel reagálhatunk és számunkra kedvezőre formálhatjuk a játék kimenetelét. Összességében a játék gyorsan tanulható, de nem kezdőknek való a sok apróság miatt. Gyakorlott játékosoknak viszonylag "hamar" lemehet egy játék. Érdemes kipróbálni!
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 24.
Gyönörűen mivitelezett kockás játék csatával

Gyönyörűen kivitelezett játék, A grafika bámulatos. A hangulat kiváló. Ötletes elemek vannak benne. Sok fázisból áll a játék, melyeket szigorúan be kell tartani. A küldetés lapok sokasága miatt sokszor újrajátszható. Két gondom volt csak vele. Az egyik a tengeri csata kivitelezése. Ott bizony hatalmas a szerencsefaktor, amivel még nem is lenne akkora gond, de a kiértékelésével igen. Először is a dobozban kell dobni, ami érhető, hogy ne menyjen szanaszét a kockahad, de adtak hozzá egy lépték vonalzót, mely véletlenül sem használható jól a dobozban. Inkább kockázták volna fel léptékkel a tengert halványan és akkor leszámolható lettek volna a távolságok. A másik gondom talán a kincs szerzéssel volt, melynél értem, hogy kompenzálják a szerencsefaktor, de jóformán minden csatában 1-2 kincs különbséggel mindenki nyert. Valahol azért mégis úgy érzem, hogy kiegyensúlyozott volt a játék kivitelezése, mert éreztem, hogy az összetettséget nehéz volt kiegyensúlyozni a játék folyamán. Nekem egy kicsit feszegeti a játék az euro játékok határait. Messze nem nevezném ezt a játékot bezető társasjátéknak