Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ravensburger Furfangos labirintus társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (26)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.69
26 értékelés
5
(19)
4
(6)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 24.
Régi, de megunhatatlan

Régi társasok közül az egyik nagy kedvenc. Szórakoztató játék, amely gyerekeknek és felnőtteknek is jó időtöltés. Könnyen elsajátítható és egyszerű szabályok jellemzik. Taktikázni is lehet benne, főleg amikor "kitoljuk a másikat". Jó minőségű, nem hullott szét az évek alatt és még a mai napig előkerül egy játékra. Minden korosztály számára kötelező. :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 31.
szinte korhatás nélkül

5 éves lányom is könnyen elsajátította a játékszabályokat, és bizony egy idő után kemény ellenféllé vált és nyert is. Nem tudom, hogy mi a különbség a junior és ez a változat között, de ez tökéletes 8 év alatt is. Olvasni nem kell benne, számolni nem kell.
Megunhatatlan.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 26.
Kitolós játék :o)

Végre megtalálod az utat a feladatodhoz, erre nem eltolják neked? Sokat játszottunk vele, fiatalabbak is élvezettel játszák.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 05.
Örök

Gyerekkorom nagy kedvence, rongyosra játszottuk a játékot, de a mai napig elő-előkerül egy-egy játékra. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 07.
Igazi családi játék

Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagyon sokszor játszunk vele.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 23.
Örök kedvenc

Gyerekkorom legkedvesebb játéka volt, imádtam vele játszani. Sajnos manapság már az alap arabot elég nehéz beszerezni, csak a Disney-Star Wars-os változatok ömlenek a polcokról. Nekem az alap jobban tetszik.
Nincs két egyforma játék benne, e miatt az újrajátszhatóság élménye garantált.
Többen játszva nagyon izgalmas főleg ahogy nézed, hogy a kitervelt útvonal az orrod előtt válik semmissé :)
| 4 / 5 csillag!
2018. 07. 24.
családi társasjáték

Igazi családi társasjáték. Kisebb gyerekekkel a junior változatát ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 05.
Élvezetes

Ajánlani tudom mindenkinek, nagyon kis elgondolkodtató és izgalmas játék, és taktikázni is lehet benne, hogy a másikat szívassuk.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 27.
Szuper!

Karácsonyra vettük a gyerekeknek. A férjem ötlete volt, ő már játszott vele régebben. Nagyon jó játék, az egész család megszerette.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 26.
Gyerekkorom kedvence

Órákig el tudtunk vele mindig játszani. Könnyen megérthető, gördülékenyen játszható és élvezetes játék. Kicsiknek-nagyoknak is kellemes szórakozást nyújt. Kincsként őrizzük a polcon. :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 10.
Sokszor előkerül

Nagyon jó szórakozást nyújtó játék. Gyerekeknek és felnőtteknek is szuper időtöltés. Kisebbeknek könnyen elsajátítható és izgalmas. A nagyobbak már taktikázni is tudnak, amikor "keresztbe tesznek" az ellenfelüknek egy-egy útvonalnál.
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 05.
Gyerekkori emlék

Pár hete Angliában egy kocsmában újra játszottam ezzel a játékkal és még mindig baromira élveztem, persze egy idő után unalmassá válhat az egyszerűsége miatt, de amikor pont egy rövid, pörgős játék kell akkor tökéletes. Gyerekkoromban sokat játszottunk vele és előbányásztam otthon a padlásról és eltulajdonítottam, biztos lesz majd egy pár mókás perc. Az emlékek közül megmaradt, hogy egyszer már egy lépés kellett volna az utolsó laphoz és persze valaki eltolta az utat, és hát gyerek fejjel jól felborítottam az egész táblát, ez jól leírja a játékot, mivel az alap egyszerűnek tűnik, ezért idősebbként egyből jön az agyalás, hogy kit és miként lehetne hátráltatni és ebből jó nagy röhögések szoktak születni, persze oda-vissza. Azért 4 csillag, mert egy idő után unalmassá válik, de alapvetően jó társas.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 13.
Régi, de jó

Az egyik kedvenc nosztalgikus családi társasjátékunk, ritkán, de azért időnként előkerül, és a fiatalabbak még nagyon élvezik.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 01.
Kötelező darab

Szerintem egy kötelező darab, de egy átlagos társasjáték is. Érdemes kipróbálni, az első időszakban jó móka, de egy idő után egyre ritkábban kerül elő. Előnye,hogy gyors egy játékmenet.
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 29.
Egyedi

Pár éve vettük a társasjátékot, még mindig szeretjük. Annak idején nem bírtam kivárni, mire kipróbálja a család, és nekiálltam egyedül. Még úgy is élvezhető volt. :) Remekül tornáztatja az agyat. Személy szerint jobban kedvelem a bonyolultabb, stratégiai játékokat, de ha nincs idő több órát társasozni, arra tökéletes.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.
Remek térbeli és szeriális stratégiai játék

A világ egyik legegyszerűbb játéka, van egy figura, egy pálya, meg a célok, nincs játékpénz, nincs kocka, mindenki annyit megy, amennyit akar, hogy megszerezze a céljait.
Ja igen, a tábla, közben mozgatni a táblát :)
És ezzel elszabadul a pokol. Ki kell szúrni egymssal, de kinek mi lehet a célja? Kivel szúrjak ki: ki van a legközelebb a célhoz? Lehet leesésre játszani, kizárásra, rossz elemek letolására, letolásra, arra, hogy a másik majd csinál utat, mert neki is kell... Az egyszerű útépítő tologatástól a hátralevő lehetséges célok valószínüségeit latolgató összetett stratégiáig széles a paletta. És persze mindig ott a szerencse-faktor.
Az is jó a játékban, hogy könynen lehet a fiatalabbaknak handicapet adni, anélkül, hogy szándékosan segítenénk őket, elég a küldetéseik számát csökkenteni.
Összességében gyors játékmenet, igényes és ötletes pálya, kissé talán divatjamúlt, de a korában szép és egyedi grafika.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 03.
gyerekkori kedvenc

A mai napig nagyon szeretem ezt a játékot. Ugyan olyan jó felnőttként játszani vele, ahogy gyerekként jó volt. Egyszerű de nagyszerű :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 18.
Remek családi társasjáték

Rokonnál játszottunk vele először, a következő héten meg is rendeltem, annyira megtetszett. Három tíz év alatti gyerekkel szoktam játszani, alkalmanként legalább három kört kell belőle csinálni, nagyon szeretik. Szép, igényes a kivitel. Máshol olvastam, hogy nem tudják rendesen toligálni az elemeket, folyton elakadnak, én nem értem miért. Semmi bajunk nincs vele.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 07.
Klasszikus

Mai napig sűrűn elővesszük, könnyű szórakoztató játék, jókat lehet nevetni miután kiszúrtunk a másikkal. :) örökzöld klasszikus.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 20.
El ne tévedj

A labirintusban megszerezheted a kincseket, de vigyázz el ne tévedj, mert a pálya változik. Szórakoztató játék a család minden tagjának. Sok múlik a szerencsén, de a logikának is jut szerep bőven.
Értékelés:
Grafika: 4
Minőség: 5
Újrajátszhatóság: 4
Hangulat: 4
Nehézségi szint: könnyű
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 17.
Régi emlékek

A Furfangos Labirintus egyike a legrégebbi és legkedveltebb társasjátékaimnak. Remek kezdőknek, "Casual" játékosoknak, de tapasztaltabb játékosok is élvezni fogják ezt a régi klasszikust. Egyszerű, pörgős, kompetitív.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 17.
egy jobb klasszikus

Talán az első kisebb lépés, ami a modernebb társasjátékokhoz vezet. Jó megfigyelnőnek kell lenni, ha valahogy ki akarunk kecmeregni az útvesztőből a megszerezendő tárgyainkkal. Négy játékossal a legjobb.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 18.
Családi kedvenc

Mi nagyon szeretünk ezzel a játékkal játszani, hamar a kedvencévé vált a család aprajának és a nagyjának is. A gyerekek élvezettel tolnak ki velünk, de bánja a fene... Együtt szórakozunk a másik "kínján"...
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
RAVENSBURGER FURFANGOS LABIRINTUS

Alig várja az ember, hogy rá kerülhessen a sor, és kiszúrhasson a másikkal. :-) A térlátást rendkívül fejleszti, és a kivitelezés is nagyon szép. Inkább fiatalabbaknak ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
Gyerekkori kedvenc

A "Labyrinth der meister" társas mai napig nagy kedvencem, bevezetett a logikai társasok világába.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Gyerekkorom kedvece

Beléd programozza az útkereső algoritmust:) Gyerekeknek is kiváló, sőt ajánlott! Kiváló készségfejlesztő.