Ravensburger Lotti Karotti társasjáték

Normál ár: 5 490 Ft


A Te árad: 5 216 Ft

Értékelés: 
(4.4)
A Lotti Karotti társasjáték egy pörgős nyúlverseny, ahol minden játékos elsőként igyekszik feljuttatni nyúljait a domb tetejére. Minden körben kártyákat húzunk, amelyekkel vagy a nyulakat tudjuk előrébb léptetni, vagy a domb tetején lévő répát forgatjuk el. Ez utóbbi esetben elfordul az egész játéktér, és ha valamelyik nyúl alá lyuk kerül, az leesik. Ha egy játékos mind a négy nyulát elveszti, kiesik a játékból.
Egyforma színű nyuszicsapat kiválasztása után húzz egy kártyát és indulj el a dombon felfelé a nagy répához. Ha répás kártyát húzol, akkor tekerd meg a domb tetején a répát és a játék izgalmassá válik. Ebben a játékban az utolsókból is lehet első. 2-4 fő részére 5-10 éves korig.

Értékelések átlaga 


(4.4)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

60% (3)
20% (1)
20% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Ovisoknak

Angi | 2018. november 7.

Kicsiknek szuper játék nagyobbaknak nem kihívás.
Kicsiknek

Veronika | 2017. január 29.

Az én 5 és 7 éves gyerekeimnek is tetszett, bár nyilván nekik kb. 1-2 körig volt izgalmas (vendégségben próbáltuk ki). Inkább kisebb, 3-4 éves gyerekeknek ajánlott, mert a nagyobbak hamar kiszúrják hol fog leesni a nyuszi. A répa forgatás közben hangosan kattan, ezért nem apa délutáni szunyókálása mellett a legjobb játszani :-)
Jó kis móka

Laura | 2017. január 3.

Nagyon aranyos játék, szórakoztató tud lenni amikor a vége előtt nem sokkal lepottyan egy nyúl. A gyerekek a legjobban a répa forgatását szeretik. 1-2 parti után már nem olyan izgalmas, de sokszor elővesszük.
Szórakoztató, de monoton

Niki | 2016. január 23.

A gyerekek nagyon oda vannak érte. Nagy kedvenc már mióta megvan. Azért adok rá mégis hármast, mivel túl hamar egyhangúvá válik, és innentől már a pálya forgatása jobban érdekli őket a játékmenetnél.
értékelés

kwaima | 2015. július 17.

Nagyon jó kis játék. 3-ig minden ovis tud számolni. Könnyen megtanulhatják, hogy veszteni is tudni kell. Teljesen egyenlő esélyekkel indul mindenki, kortól függetlenül.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.