Ravensburger Make'n Break társasjáték

Normál ár: 4 990 Ft

A Te árad: 4 741 Ft

Értékelés:  (4.8)
A kártyák megmutatják, mit kell építenünk. Ha ügyesek vagyunk. miénk lehet a legtöbb kincs, és miénk lehet a győzelem is.
Lélegzetelállító építőjáték, egyben izgalmas kihívás az egész család részére. Versenyre kelve az idővel, kockáról kockára minél gyorsabban meg kell építenünk a kihúzott építőkártyán látható, 10 színes építőkockából álló lehetetlen építményt. Az idő lejártával pontokat kapunk a építmény állapotától függően. Az nyer, aki a négy kör után a legtöbb ponttal rendelkezik.

Értékelések átlaga 


(4.8)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

75% (3)
25% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Akár kisebbeknek is

Cfthn | 2019. április 30.

Klassz megfigyelési, rekonstrukciós képességet, térbeli tájékozódást, kézügyességet fejlesztő játék. Kisebbekkel nem időre, hanem csak úgy felváltva jövünk alapon érdemes próbálkozni. Az időnyomást nehezen bíróknál kifejezetten zavaró a feszültségfokozó ketyegés. Mindezekkel együtt is jó kis játék, az ajánlott kb. 8 éves kortól szabályszerűen is lehet játszani
játék értékelés

Gabriella | 2015. december 1.

Ez egy szuper játék, de az ügyes kezű gyerekek hamar túljutnak rajta.
Képességfejlesztő, ügyességi játék

György | 2015. augusztus 20.

Pörgős, szórakoztató és izgalmas játék, két játékos esetén talán a legélvezetesebb. Fejleszti a gyerekek kézügyességét, az építés mellett rombolási vágyukat is kiélhetik az elemek ledöntésében.
Építs gyorsan!

Satya | 2015. július 28.

Nagyon jó kis játék az egész családnak. Építsd meg a 10 hasábból a rendelkezésre álló idő alatta a lehető legtöbb épületet a húzott kártyák alapján, de közben ne remegjen a kezed! Viszont az időmérő eszköz kerregése roppant idegesítő. Főleg amikor játék után megszerzik a kölkök, és azt tekergetik. :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!