Rejtély a babaházban

  Normál ár: 7 990 Ft

  A Te árad: 7 591 Ft

  Értékelés:  (0.0)
  A Rejtély a babaházban 2-8 játékos által játszható dedukciós, nyomozós játék, ami 8 éves kortól ajánlott. Annak ellenére, hogy a játék színterét egy babaház adja, ez a játék kifejezetten a nagyobb korosztálynak szól, sőt a felnőtteknek is izgalmas és kihívásokkal teli játékélményt nyújt.

   A játékosok taktikus feltevésekkel, logikus következtetésekkel, alapos megfigyeléssel vesznek részt a nyomozásban, amely arra irányul, hogy megtudjuk, ki lopta el a különleges, apró ékszert, és hová rejtette azt a babaházban. A tizenkét helyiség mindegyikében van nyolc lehetséges rejtekhely, és a nyolc jelenlévő baba közül bárki lehet enyveskezű. Minden játékos kártyákat tart a kezében, rajtuk olyan információkkal, amelyeket csakis ő egyedül birtokol.
  Ezeket az információkat kell a többiektől megszerezni ahhoz, hogy valaki a többiek előtt leplezze le a kis tolvajt, azaz megnyerje a játékot.

  A babaház szobáiban járva igyekszik minden résztvevő választ kapni feltételezéseire, azonban egy-egy fontos információ (kártyalap) átadása a többi játékos számára sem marad rejtve. Persze nem tudható, pontosan mi is van a kártyán..

  Értékelések átlaga 


  (0.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  Nincsenek vélmények

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.