Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rettegés Arkhamban 3. kiadás: Éjnek évadján kiegészítő

Ár:
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az éjnek végtelen óráiban, míg Arkham tisztes polgárai zártajtók és lehúzott redőnyök mögött az igazak álmát alusszák,egyesek sötét tervvel és kegyetlen szándékkal homályos zugokban és szentségtelen helyszíneken gyülekeznek. Vajon ki száll szembe a könyörtelen bűnözőkkel, és a gyalázatos kultuszokkal, kik saját baljós céljaikat igyekeznek véghez vinni?Az Éjnek évadján tovább bővíti a Rettegés Arkhamban alapjátékot, megduplázva a találkozáskártyák számát, újforgatókönyveket, nyomozókat kínálva, és új lehetőségeket teremtve az interakcióra a történettel és Arkham lakosaival a játékosok számára, akik azon fáradoznak, hogy megmentsék a várost és a világot az ősi gonosztól.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 28.
Üdítő változatosság

Két új történet, 4 új nyomozó érkezik ebben a kiegészítőben illetve majdnem 250 új kártya (ebben benne van minden: társak, tárgyak, varázslatok, szalagcímek, anomáliák, állapot kártyák, szörnyek, esemény találkozások az új történethez és ami a legfontosabb az új találkozáskártyák).

A találkozás kártyák megduplázásával már érdemi változatosság van a játékban. Az esemény találkozások megint szépen illeszkednek a többi találkozáskártya és a környékek/helyszínek hangulatába. A két új történetről spoiler nélkül annyit, hogy az egyik kifejezetten más irányt vesz mint az alap 4 történet, a másik pedig a játék meglévő elemeit használja fel nagyon jól, picit eddig általam hiányolt mechanikával (mozgat olyan játékelemeket is amit eddig nem), így érdekessé téve az új mérhetetlen vén illetve csatlósai elleni küzdelmet/nyomozást.

A kivitelezés megint FFG szintűre, azaz kiválóra sikeredett, ráadásul magyar nyelven játszható ami szerintem mindig pluszt jelent.
Nagy újítások nincsenek benne, nem találták fel a spanyolviaszt, de akinek tetszett az alapjáték annak erősen ajánlott vétel.