Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Revolver 2: Last Stand at Malpaso

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A pestis már évek óta sújtja Európát, az emberek pedig igyekeznek visszatérni a maguk életéhez. A kézművesek árukat állítanak elő, a kereskedők kereskednek, a tolvajok és útonállók is keresik a maguk boldogulását. Végül pedig a legnagyobb hasznot a sírrablók húzzák az egészből.

A Rattus társasjáték kiegészítője, mely 12 új karaktert tartalmaz, akik árukat és pénzt gyűjtenek, és ezek segítségével különleges akciókat hajthatnak végre.

Vélemények

2.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2015. 09. 22.
nem az igazi

Egyszer játszottam vele de nem fogott meg. A szabály kicsit bonyolult, a különböző típusú kártyákat bosszantó szétválogatni és nehéz megjegyezni hogy mikor melyiket hova kell kijátszani. Az alapötlet jó, egy aszimmetrikus western párbaj. A körök felépítése is érdekes, mégis nagyon randomnak tűnt az egész játék. Mindig van valami akciód, de reakciód az már nincs, így olyan érzése van az embernek, hogy csak pakolja le a lapokat amiket felhúzott. Ráadásul ahhoz hogy bármiféle stratégiát fel tudj építeni, kb. az összes kártyát ismerned kell (az ellenfelednek egy teljesen különböző paklija van), mivel sokszor egy kártyán múlhat az egész játék, és persze tök random hogy mikor melyik kártyát húzod fel. Lehet hogy több játék után élvezetesebb lenne, de egyelőre nem tervezek többet. Összességében azt mondanám ha western témájú játékot keresel inkább szerezz be egy Bang-et, ha meg 2 játékos játékot akkor pl. egy Mr. Jack in New York-ot.