Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
15.990 Ft

Risk Legacy

15.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 09. 04.
Rizikó újratöltve

A régi Rizikó játék újraértelmezve.
Sokkal izgalmasabb játékmenettel.
Hosszabb lett a játékidő, de annál több
az izgalom.
2019. 08. 09.
Ajánlom

Ebből speciel 2 is van raktáron annyira klassz és szerettem vola több emberrel is emgosztani, nem csak 5el. Ovatosan kell ám vele bánni hisz ha tul komolyan vesziktek omoly viták alakulhatnak ki. A játék az elején egy sima riziki, viszont ahogy telik az idő ugy változik a játéktábla és a játékmenet.
2018. 04. 01.
Sajnos kell, hozzá a nyelvtudás. Nagyon ajnánlom annak aki tud angolul, talán ez az egyik legjobb változata a Rizikónak.
2016. 03. 01.
Rizikó újratöltve!

Miután utána olvastam ennek a játéknak és sok jót írtak róla döntöttem úgy ,hogy megrendelem. Nos a megrendelési procedúra kicsit lassú volt és az ára is fájt, de amikor végre megérkezett azonnal ki akartam/akartuk próbálni! Mi 4-en kezdtük el,de miután a szabálykönyvet 3óráig próbáltuk megfejteni és az első játékunkat lejátszani 3főre zsugorodtunk. De ez nem vette el a kedvünket és játszottunk hajnali 3-ig. Nagyon élvezetes játék, már várjuk újra játszhassunk vele, szép kidolgozás és ha megfejti az ember a szabálykönyvet viszonylag gyors játszmák is lehetségesek. UI: A szabályban elég kemény szabályok vannak, pl. egy-két kártyát szét kell tépni vagy a táblára matricákat ragasztani (ugye ezek már visszahozhatatlanok a játékba). Viszont ez a játék élvezetességét szolgálja.hHa nem tépjük szét a kártyákat sem történik semmi. Ugyanúgy lehet játszani.
2015. 08. 16.
A hagyományos jólbevált rizikó újabb kiadása. Hosszú játékidő, de régen szeretett játékunk felújítva.