Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

12.990 Ft

RoboRally

12.990 Ft
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

4.50
4 értékelés
(3)
(0)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 01. 24.
Ez tök egyszerű... Hopp meghaltam :O

Nekem ez egy örök kedvencem. Sok nevetés, egyszerre mennek a körök, így nincs sok halott idő sok játékos esetén sem.
Elsőre sokan megrettennek, aztán 2-3 kör után mindenki úgy van vele, hogy ez tök egyszerű, majd amikor elkezdődnek a lökdösődések, akkor jönnek a meglepetések. Szinte minden játékban van, aki önerőből benéz egy-két forgás és leugrik a pályáról, ha valakit meg direkt löknek le, akkor jöhetnek bosszúhadjáratok is.
Mi sokszor eltérünk az alapszabálytól, miszerint nem zászlókat gyűjtünk, hanem hegylakós deathmatch-et játszunk, csak egy maradhat és aki túléli az nyer ;)
2015. 07. 25.
Sok fős játék

Sokszor előfordul a társaságunkkal, hogy 6-7-8 fő jön össze. Ilyenkor maradnak a party-kártya játékok, de ez sem vonz feltétlen mindenkit. Ez a játék viszont egy ilyen nagyobb társaságot is egy asztalnál tart, sőt, minél többen játszunk annál szórakoztatóbb. Nem sokat számít a stratégia benne, van hogy tehetetlenül nézzük amint robotunk lesodródik a pályáról, de ebben a játékban inkább számít a részvétel mint a helyezés :D Sértődős játékosoknak nem ajánlom.
2015. 07. 11.
Robo

Jó játék, gyenge minosegu kartonnal mindenhol( a doboz még csak-csak elmegy, de a jelölők, a pálya és játékos lapok gagyik ) . A bonusz kepesseg kartyakon kivul nyelvfuggetlen, azokat is be lehet szerezni kartyagyarbol. Maga a jatekelmeny igencsak jo, ha mar nincs eselyed nyerni, megprobalhatod kilovoldozni az elotted levoket. Minden korben sirhatsz - sirva nevethetsz egy elnezett jobbkanyaron. 2en is jo, de ha sokan vagyunk akkor sem lassul be. A minosegi problemak miatt 4,5 . De olyat nem lehet adni ezert 5. Ez egy jó játék !
2015. 07. 10.
Tetszetős játék, de a colt Express-t jobban szeretem!

Bár Richard Garfield szerzeménye nem mai darab, mégis szórakoztató élmény leülni mellé és belevágni az őrült robotversenybe. Ezt bizonyítja a játék világranglistás helyezése, hiszen majd 20 év után is a 220. hely körül mozog, ami elég jó teljesítmény a 65.000-ből. Ehhez minden bizonnyal hozzájárul a változatossága is: a moduláris pályák, a zászlók lehelyezése, a csapatjáték lehetősége, a robotok különböző opciói mind-mind a változatosságot szolgálják. De még ez is kevés lenne, ha a játékban nem lenne kihívás. Márpedig abból is jut bőven, lévén minden kézből a legjobbat kell kihoznunk. Meg kell találnunk az optimális utat, kihasználva a futószalagokat, kikerülve a falakat, hogy minél előbb eljussunk célba – mindezt úgy, hogy a gondolkodási időnk véges. Közben persze vigyáznunk kell, hogy ne amortizáljon le minket a konkurencia, és drukkolunk, hogy senki se húzza keresztül a számításainkat. Mindeközben a játék vidám, tele van fordulatokkal és kacagással, néha persze bosszankodunk egy kicsit a kezünkben tartott kártyákon vagy azon hogy sikerült összekevernünk a bal kezünket a jobbal, de általában ezek is igen vicces szituációkat szülnek. A RoboRally legnagyobb hibája, hogy sajnos a mezőny könnyen széteshet, valaki végleg lemarad és a győzelem majd az élmezőnyben dől el. /De ez egy versenyjátékban alighanem nehezen elkerülhető./

Aki azonban ezen felül tud emelkedni, annak felhőtlen szórakozást nyújthat. Az 5 perc alatt elmagyarázható szabályok miatt kicsik, nagyok, gamerek és ritkán játszók nyugodtan leülhetnek mellé. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy bár jó játék a Roborally, a hasonló mechanikával operáló Colt Express szerintem jobban működik. Érdemes utánanézni annak is, ha cselekvésprogramozós játékot kerestek.