Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.990 Ft

Room 25 (új kiadás)

10.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

4.60
10 értékelés
(6)
(4)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 02. 18.
Szerintem roppant alulértékelt játék!
Mindenképpen kiegészítővel együtt ajánljuk. Bár a szabálykönyv néhány ponton nem egyértelmű, és vannak olyan karakterképességek, melyek inkább egy bizonyos játékmódban hasznosak, egy nagyon jó ár- érték arányú játék! Bőven van újrajátszhatósága, a párommal és barátainkkal már nagyon sok játékidő van benne, és még mindig imádjuk!
2019. 01. 10.
TOP

Nagyon izgalmas játék. Néhány ismerősömmel többször is játszottam vele , de sajnos nem vettem meg, most viszont már sehol sem elérhető. Pedig nagyon megéri az árát!
2018. 10. 05.
Kocka! Verseny az életedért!

A kanadai Kocka (The Cube) című filmre alapozva készült a társasjáték, ami egy fantasztikus mechanikával okoz örömet abban, hogy a másikat lökdössük halálos szobákba. A kooperatív játékmód fölöslegesnek is mondható, de a verseny-csapat-egyéni játékmódot önfeledt szórakozást nyújtanak, miközben kellemesen meglehet járatni a fogaskerekeket is. A játékban mindenki 4 akció közül választhat (szoba megtekintése, lépés, sor/oszlop mozgatása, másik átlökése), amiből egy adott körön belül 2-t hajthat végre. Ezek segítségével kell megkeresni a kijáratot az 5x5 folyton mozgó táblán és (ha csapatban játsszátok akkor együtt kell) kimenekülni a "létesítményből". Keretmeséhez illő grafika, ami pont elég és jó, ahogy van, de nem dönt le a lábamról. Szabályok könnyen taníthatóak értelmezhetőek, szabálykönyv letisztult, de kicsit hosszú. A doboz pedig belső inzerttel érkezik, amiben szépen rendszerezve lehet elpakolni a játékot.
2018. 06. 19.
Izgalmas túlélős játék

Ahogy azt már előttem is mondták a játék a Kocka című filmre hasonlít. Valamelyik játékos a csapat ellen dolgozik mint áruló, ez plusz paranoid feszültséget visz a dologba. Sértődékeny játékosokkal ne játszd mert itt bizony lesz egymással kiszúrás jó párszor. Jól eltalált csapdák vannak a szobákban és mindig más és más a pálya felépítése.
2018. 06. 11.
Akinek tetszettek a Kocka filmek, annak kötelező

Nagyon tetszik a manapság divatos "Találd ki kivel vagy" eleme a játéknak. Ilyennek operál a Bang és az Aranyásók is. A lényeg, hogy a játék elején sorsolással dőlnek el a szerepek, és nem tudod, hogy ki a társad, kiben bízhatsz, ami egy halálos csapdákkal teli pályán eléggé életveszélyes. Maguk a szabályok roppant egyszerűek. 5 perc alatt könnyedén elsajátítható az egész.
Érdekes elképzelés a programozás is, ami egyrészt újfajta agymunkát ró az emberre, másrészt rengeteg vicces helyzetre ad lehetőséget.
A Kocka filmek rajongóinak kötelező!

Az 5* a játék egyszerűségének és a játékélménynek szól.
2017. 11. 25.
Cube?

Ez a játék leginkább a Cube c. filmre hajaz. Nagyon érdekes ko-op játék, a különféle játék módok pedig csak színesítenek rajta. Lehetsz börtönőr, vagy áruló, de egy csapatként is megpróbálhattok kijutni. A szabályok egyszerűek, könnyű előkészület és remek szórakozás.
2015. 10. 19.
Titkos szerepek és programozás

Érdekes kis ko-op titkos szerepes játék. Egész sokáig tudnak lapulni az árulók, ha jól helyezkednek és a megfelelő pillanatban csapnak le, a túlélők gyorsan egy savtartály fenekén találhatják maguk. Külön tetszetős elem a lépések programozása.
2015. 09. 29.
Izgalmas gondolkozós

A játék nagyon tetszik a csapatunknak. Különösen a két csapat egymás ellen mód (amelyik csapat hamarabb kijut az győz). Itt a játékot feldobhatja ha a csapatok a játék megkezdése előtt félrevonulnak kitalálni egy titkos jelrendszert a játékon belüli kommunikációra.
2015. 08. 25.
A kocka

A játékkal bebújhatunk a Kocka című film szereplőinek bőrébe. Izgalmas feladat kitalálni, ki a börtönőr, aki meg akarja akadáloyzni a többiek kijutását.
2015. 07. 13.
Kocka a téglatestben

Ez a játék leginkább a Kocka (Cube) című filmre emlékeztet, ahol a filmhez hasonlóan veszélyes szobák "rengetegén" átküzdve magunkat kell közösen megtalálni a kijáratot, majd mindannyian egyszerre kijutni. A börtönőrök dolgát nehezíti (ha többen vannak), hogy nem tudják a másik kilétét, így akár véletlenül is belökhetik egy halálos szobába. Mindkét oldalon játszva érdekes és izgalmas. A szabályok és a set-up egyszerű, körönként négyféle akcióból választhatunk ki kettőt, a többiek előtt titokban. A játékélmény (számomra) egyedi. Bemelegítőnek, filler-nek, levezetőnek is ideális.