Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

10.990 Ft

Room 25 (új kiadás)

10.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

4.60
10 értékelés
(6)
(4)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 02. 18.
Szerintem roppant alulértékelt játék!
Mindenképpen kiegészítővel együtt ajánljuk. Bár a szabálykönyv néhány ponton nem egyértelmű, és vannak olyan karakterképességek, melyek inkább egy bizonyos játékmódban hasznosak, egy nagyon jó ár- érték arányú játék! Bőven van újrajátszhatósága, a párommal és barátainkkal már nagyon sok játékidő van benne, és még mindig imádjuk!
2019. 01. 10.
TOP

Nagyon izgalmas játék. Néhány ismerősömmel többször is játszottam vele , de sajnos nem vettem meg, most viszont már sehol sem elérhető. Pedig nagyon megéri az árát!
2018. 10. 05.
Kocka! Verseny az életedért!

A kanadai Kocka (The Cube) című filmre alapozva készült a társasjáték, ami egy fantasztikus mechanikával okoz örömet abban, hogy a másikat lökdössük halálos szobákba. A kooperatív játékmód fölöslegesnek is mondható, de a verseny-csapat-egyéni játékmódot önfeledt szórakozást nyújtanak, miközben kellemesen meglehet járatni a fogaskerekeket is. A játékban mindenki 4 akció közül választhat (szoba megtekintése, lépés, sor/oszlop mozgatása, másik átlökése), amiből egy adott körön belül 2-t hajthat végre. Ezek segítségével kell megkeresni a kijáratot az 5x5 folyton mozgó táblán és (ha csapatban játsszátok akkor együtt kell) kimenekülni a "létesítményből". Keretmeséhez illő grafika, ami pont elég és jó, ahogy van, de nem dönt le a lábamról. Szabályok könnyen taníthatóak értelmezhetőek, szabálykönyv letisztult, de kicsit hosszú. A doboz pedig belső inzerttel érkezik, amiben szépen rendszerezve lehet elpakolni a játékot.
2018. 06. 19.
Izgalmas túlélős játék

Ahogy azt már előttem is mondták a játék a Kocka című filmre hasonlít. Valamelyik játékos a csapat ellen dolgozik mint áruló, ez plusz paranoid feszültséget visz a dologba. Sértődékeny játékosokkal ne játszd mert itt bizony lesz egymással kiszúrás jó párszor. Jól eltalált csapdák vannak a szobákban és mindig más és más a pálya felépítése.
2018. 06. 11.
Akinek tetszettek a Kocka filmek, annak kötelező

Nagyon tetszik a manapság divatos "Találd ki kivel vagy" eleme a játéknak. Ilyennek operál a Bang és az Aranyásók is. A lényeg, hogy a játék elején sorsolással dőlnek el a szerepek, és nem tudod, hogy ki a társad, kiben bízhatsz, ami egy halálos csapdákkal teli pályán eléggé életveszélyes. Maguk a szabályok roppant egyszerűek. 5 perc alatt könnyedén elsajátítható az egész.
Érdekes elképzelés a programozás is, ami egyrészt újfajta agymunkát ró az emberre, másrészt rengeteg vicces helyzetre ad lehetőséget.
A Kocka filmek rajongóinak kötelező!

Az 5* a játék egyszerűségének és a játékélménynek szól.
2017. 11. 25.
Cube?

Ez a játék leginkább a Cube c. filmre hajaz. Nagyon érdekes ko-op játék, a különféle játék módok pedig csak színesítenek rajta. Lehetsz börtönőr, vagy áruló, de egy csapatként is megpróbálhattok kijutni. A szabályok egyszerűek, könnyű előkészület és remek szórakozás.
2015. 10. 19.
Titkos szerepek és programozás

Érdekes kis ko-op titkos szerepes játék. Egész sokáig tudnak lapulni az árulók, ha jól helyezkednek és a megfelelő pillanatban csapnak le, a túlélők gyorsan egy savtartály fenekén találhatják maguk. Külön tetszetős elem a lépések programozása.
2015. 09. 29.
Izgalmas gondolkozós

A játék nagyon tetszik a csapatunknak. Különösen a két csapat egymás ellen mód (amelyik csapat hamarabb kijut az győz). Itt a játékot feldobhatja ha a csapatok a játék megkezdése előtt félrevonulnak kitalálni egy titkos jelrendszert a játékon belüli kommunikációra.
2015. 08. 25.
A kocka

A játékkal bebújhatunk a Kocka című film szereplőinek bőrébe. Izgalmas feladat kitalálni, ki a börtönőr, aki meg akarja akadáloyzni a többiek kijutását.
2015. 07. 13.
Kocka a téglatestben

Ez a játék leginkább a Kocka (Cube) című filmre emlékeztet, ahol a filmhez hasonlóan veszélyes szobák "rengetegén" átküzdve magunkat kell közösen megtalálni a kijáratot, majd mindannyian egyszerre kijutni. A börtönőrök dolgát nehezíti (ha többen vannak), hogy nem tudják a másik kilétét, így akár véletlenül is belökhetik egy halálos szobába. Mindkét oldalon játszva érdekes és izgalmas. A szabályok és a set-up egyszerű, körönként négyféle akcióból választhatunk ki kettőt, a többiek előtt titokban. A játékélmény (számomra) egyedi. Bemelegítőnek, filler-nek, levezetőnek is ideális.