Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.490 Ft

Royals

11.490 Ft
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 07. 29.
Egyszerűen nagyszerű

Bár még csak 4-5 játékon vagyunk túl, úgy érzem nem lehet megunni. Világos, könnyen tanulható szabályrendszer, mégis annyi pontszerzési lehetőséget rejt, hogy minden alkalommal más-más stratégiával próbálkozhatsz. Alapjában véve nem szeretem a szerencsefaktorral operáló játékokat, de itt valahogy ez sem tud zavarni, ugyanis ha nagyon nem akarnak a kívánt lapok összejönni, vagy valaki feltűnően ugyanazon lapokra hajt, közben észrevétlenül stratégiát válthatsz. Pörgős, viszonylag gyors játék, de közben végig koncentrálni kell és figyelni a többiekre is, mert könnyen keresztül húzhatják a terveidet. 3 fővel próbáltuk eddig, nekünk így is nagyon bejött. Külön nagyon tetszenek a megfelezhető kártyák egyenlőség esetén. :)
2017. 08. 14.
Egy izgalmas társas

Amikor először próbáltuk ki, egyszerűen zseniálisnak tűnt. Most, hogy már vagy tucatszor játszottunk, egyre inkább látjuk a hibáit is.

Előnyök: -A játék pontrendszere nagyon el van találva. Baromi sok lehetőséged van, hogy pontot szerezz, de általában nem tudod mindet végrehajtani, így valamit fel kell áldoznod. A pontok egymáshoz viszonyítva kiegyenlítettek, így a választás könnyűnek tűnik, de ugyanakkor nehéz is, mert ha egy ellenfeled is ugyan arra hajt, akkor könyen csökkenhet a megszerzett pontmennyiséged.
-Sokkal kisebb a szerencsefaktor benne, mint a Rizikóban.
-Az elején mindenki gyakorlatilag teljesen egyenlő helyzetből indul.

Hátrány: -A szerencsefaktor. Igaz, hogy kisebb, mint a Rizikóban, de még így is elég magas (kb. a Catannal egy szinten van szerintem). Óriási szerepe van annak, hogy miket húzol, és amikor már harmadi köre neked folyamatosan német és angol jön, miközben te franciát és spanyolt gyűjtessz, a riválisodnak meg pont mindig bejön az a vacak spanyol, az elég idegörlő tud lenni...

Játszottuk már 3-an, 4-en és 5-en is, természetesen 5 fővel a legizgalmasabb, de 3 fővel is élvezhető. :)