Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Rummikub Számos

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

4.40
10 értékelés
(6)
(3)
(0)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 02.
Römi másképp

Valamiért nekem jobban bejön a hangulata, mint az egyszerű kártyajátéknak. Ha szeretsz römizni, akkor ezt a játékot neked találták ki.
2019. 12. 06.
Jó vele elütni az időt.

Megvan már pár éve, szeretjük elővenni, és olyankor több parti is lemegy. Olyan, mint a rablórömi, de a gyerekeknek egyszerűbb, mert nem kell a kezükben tartani a sok lapot, és a színek miatt könnyű a megkülönböztetés. Családban és baráti társaságba is bátran merem ajánlani.
2019. 03. 03.
Römi alapok egyszerűen

Családi kedvenc játékunk, gyors, de a szerencsefaktor döntő lehet. Viszont a rabló römi alapjait ezzel tanulták meg a gyerekeink, már 8 éves kor körül, de még mindig szeretjük. Szórakoztató, látványos, örök darab és nem ázik el még a strandon sem. :)
2019. 01. 09.
Könnyű "kézben tartani" a dolgot

Bár az egyforma lapkákat csak szín alapján valóban kicsit nehezebb ránézésre megkülönböztetni, mint a römi kártya lapjait, azonban remekül szét lehet választani szín szerint őket az állványon, és így mindjárt más. Ráadásul szabaddá teszi a kezed, mert nem kell fogni a lapkákat, míg rád kerül a sor. Így meg könnyebben előkerülhet a sör!
Talán ezért is kedvelik sokan. Egy játék, ami szabad kezet ad minden máshoz! :)
Nem csak az idősebb korosztály kedveli.
2019. 01. 01.
Inkább a römikártya

Szeretek rablórömizni, de ezt a műanyag változatot ki nem állhatom. Miért nem volt jó a kártyás változat?
Olyan pocsékok a színek, annyira világosak és egymástól alig különböznek, hogy szemüveget kéne
felvenni hozzá (már ha lenne).
Érdekes módon a férjem, aki nem szeret egyáltalán játszani, ezt a változatot jobban szereti, mint a kártyásat.
Nem értem miért? Ezért patthelyzet alakult ki.
2018. 12. 03.
Szuper!

Imádom, hogy végre csináltak játékot a reál beállítottságú embereknek is. Nagyon élvezetes játék, bár a szerencse faktor egy kicsit befigyel. Nálunk gyakran előkerül, kb fél óra egy játék. :)
2017. 08. 22.
Az örök

A römi nálunk a családi játék. Talán ez volt az első társas, amit megtanultam játszani, gyakorlatilag ha családdal társasozunk, ezt vesszük elő. Megunhatatlan, izgalmas, kicsit gondolkozós játék, de közben nyugodtan lehet beszélgetni, közösen zenét hallgatni. A szabályok egyáltalán nem bonyolultak, hamar rá lehet érezni az ízére, és ha elkezdessz játszani, észre sem veszed, hogy már hajnal van!
2017. 05. 02.
Rummikub

Gondokodós is, de nem annyira, hogy élvezhetetlen legyen annak, aki nem szereti a túlgondolkozós, sokcsavaros játékokat. Minden korosztálynak jó, nem nehéz megtanulni a szabályokat sem. Nagyon jó családi játék!
2016. 10. 10.
Nem lehet megunni

Már nem is tudom megszámolni, hogy a családban hány embernek van Rummikub-ja. Egyszerűen nem tudjuk megunni. Aki tud és szeret is römizni, az ezt is szeretni fogja!
2015. 09. 29.
römi helyett

aki szereti a römit, annak mindenképp ajánlom, mi szeretjük