Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.995 Ft

Rush Hour – Csúcsforgalom

5.995 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (15)

Leírás

Juss ki a dugóból! A Rush Hour – Csúcsforgalom klasszikus, egyszemélyes feladatmegoldó játék. A játékosnak 40, egyre nehezülő pályán kell a szabályoknak megfelelő módon lépkedni az autókkal, hogy kijuttassák a kis piros kocsit. A logikai képességeket fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.60
15 értékelés
(10)
(4)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 05. 13.
Egyedul es megis parban.

Szeretik a gyerekek csak ugy levenni a polcrol. Egyedul is elvannak vele, de sokszor elofordul hogy egy kis vicces brainstormingba torkol a dolog.
2019. 03. 16.
Lányoknak is!

Családi kedvenc, lányom a barátnőjénél szerette meg, ahol ugyan a báty kapta, de a lányok legalább ugyanannyit játszottak vele.
2018. 09. 14.
jó játék

kicsit zavar hogy egyszer megcsinálom és utána már nagyon könnyen viszem másodjára de attól még egy zseniális játék
2018. 03. 03.
soha nem lehet megunni

Személy szerint már majdnem mindet megfejtettem, de megtanulni nem lehet. Tényleg az egyszemélyesek koronázatlan királya, nálunk is, Máté fiam már 4 éves korában .- vagy talán még azelőtt - megkapta, és remekül bevált nála fejlesztőjátékként. Imádta, már akkor is, és olykor most is elővesszük, 5 év múltán. Azt hallottam, a lépések előre tervezéséhez, a tanulási folyamatban több sakk szakkörön is használják, többek közt ez a játékot is.
2018. 01. 25.
Logika, térlátás, próbálkozás

Színes autók, látszólag egyszerű feladat... Mindent tud: szép, színes, próbálkozni is lehet, mindenkinek nyújt sikerélményt. Lehet percekig csak nézni is és aztán hozzányúlni.
A különböző szintű feladványokkal kicsik és nagyok is elparkolóznak. Nagyon ajánlott játék!
2017. 12. 20.
a klasszikus egyszemélyes

Azóta sok új egyszemélyes jött ki, ennek az egyszerűsége és a pofonegyszerűtől az igazi feladványig nehezedése a nagy előnye. Már 6 évesek is a könnyűkkel megbírkóznak.
2017. 01. 31.
RUSH HOUR

Nagyon jó logikai készségfejlesztő játék. Iskola felkészítésre kiváló.
2016. 07. 16.
Nagyon jó

Nagyon jó egyszemélyes játék. Aki megcsinálja az összes feladványt, annak ajánlom a kiegészítőket.
2015. 11. 25.
Mindenkinek

Szülőnek és gyereknek is egyaránt remek agytornát nyújt.
2015. 10. 04.
Jo

Már egyszer megcsináltam az összeset de sok kiegészítő is van, szóval ha valaki nagyon szereti egy ideig nem fog unatkozni .
2015. 10. 04.
Egyedül

Szeretem az egyszemélyes társasokat, hiszen a társaság jó, és általában magammal nem szoktam vitába szállni. Ez egy nagyon jó játék, logika az egész, de nagyon ízléses, ötletes kivitelben. Ajánlom mindenkinek.
2015. 08. 07.
talald meg a kiutat

Logikai jatek, rengeteg feladvannyal. Aki szeret egyedul szoszolni, annak csak ajanlani tudom. Persze ha az ember rajon a nyitjara, akkor mar nem is olyan nehez... Csak mar jonnek ra!
2015. 07. 14.
Szülőknek is

A gyerek mellett a szülő is kiválóan fog szórakozni. Lesni nem ér!
2015. 07. 13.
Logikai játék

Imádom a logikai játékokat, a Rush hour pedig minden amit várok egy ilyen játéktól. Változatos, gondolkodtató, szórakoztató.
2015. 07. 10.
Egy klasszikus

Rövid kikapcsolódásra, agyzsibbasztásra és karbantartásra kiváló. Több szinten, sok kártyával. (Akár ketten is időre versengve.)