Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.995 Ft

Rush Hour – Csúcsforgalom Junior

5.995 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (16)

Vélemények

5.00
16 értékelés
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 07. 18.
Logikázd ki!

A feladványok (hogy kijuttassuk a fagyiskocsit a dugóból) egyre nehezednek, ahhoz képest, hogy Junior változat, rendesen
megdolgoztatja néha az agyunkat. A gyereknek persze csípőből megy. Nagyon szeretjük, mert egyedül játszható, gondolkodós-okosodós...
2018. 11. 23.
Vegyünk hozzá bátran kiegészítőket!

Többen említették, hogy a gyerek végigjátszotta a Junior változatot, és jó lenne, ha lenne hozzá kiegészítő.
Szerintem, ha egy gyerek végig küzdötte a játék összes feladványát, már van olyan tapasztalata benne, hogy elé tehetjük a felnőtteknek való kiegészítőt is. Bár az autóknak más lesz a színük, attól még ugyanannyi kettes vagy hármas méretű kocsi van a mindkét játékban. Vagyis a kiegészítők feladványaival remekül eljátszhat egy tapasztalt gyerkőc, aki a Junior változat összes feladványát ügyesen megoldotta.
2018. 11. 04.
Szuper logikai játék

Kisfiam 4. szülinapjára kapta, első szusszra 20 kártyáig megcsinálta, azóta tovább is haladt, 6 éves lányom végigjátszotta egyből.
Hasznos lenne a kiegészítő kártyacsomag ezekhez is, hiszen mi úgy tűnik hamar "kinőjük" ezt a szintet!
2018. 08. 01.
Szuper logikai kicsiknek is

Az első szintű kártyákat már a 4 éves is simán megoldja. Nagyon szeretjük.
2018. 03. 21.
Szuper jó gondolkodós játék, nemcsak gyerekeknek!

Nagyon jól kitalált játék igényes kivitelben. Nálunk a sütis játék mellett az egyik kedvenc. Hol egyedül, hol kettesben játszanak vele a gyerekeim (és időnként a szüleik is.. :-))) Egy bánatom van csak, a Junior verzióhoz nincs kiegészítő kártyacsomag.
2018. 01. 05.
Dugóba kerültünk

Ez egy nagyon durva logikai játék, nekem is sokáig eltart, mire kijutok a parkolóból. Olyan gyerekeknek jó, akik tudnak egy helyben ülni, mert elég sokat kell gondolkozni, és el kell érni egy bizonyos kort, hogy egyáltalán megértsék a logikát. Ennek a játéknak az lett a veszte, hogy tabletra letölthető verziója is van, és azt sajnos jobban szeretik.
2017. 02. 11.
Jó szórakozást nyújt egyedül a gyerekeknek!

Jó szórakozást nyújt, elfoglaltságot ad a gyerekeknek. Pici, külön kis zsák van hozzá, amiben jól lehet tárolni, utaztatni.
Nálunk két gyerek, két játék van,így egymással is tudnak versenyezni. rendszeresen kerül elő. A kártyákat megéri védőzni.
2017. 01. 31.
RUSH HOUR

Nagyon jó logikai készségfejlesztő játék.
2016. 12. 16.
Logikai játék

Szuper játék, a tanítványaim nagyon szeretik, jó versenyt lehet kialakítani, ha időt mérünk.

2015. 11. 26.
Forgalomirányítás

Nagyon szupi kis játék, mindenkinek ajánlani tudom.
2015. 11. 10.
Imádom

Nagyon jó kis játék, gyerekeim is nagyon szeretik. Gyorsasági versenyt szoktunk vele játszani. :)
2015. 10. 20.
Junior vs, Senior

Alapvetően a gyerekek már a felnőtt kiadás kártyáit is képesek megoldani, de ha szeretnénk, hogy több ilyen legyen, több sikerélménnyel és fiatalabb korban edződjenek, akkor meg kell venni a Juniort, főleg mert fagyis autó van benne.
2015. 10. 04.
Annyira jó

A gyerek verzió legalább annyira jó mint a felnőtt, ha több készlet is van a családban, egy gyerek egy felnőtt, akkor lehet játszani gyorsasági versenyt is :D!
2015. 08. 29.
Remek logikai fejtörő óvisoknak!

Egy 6x6-os táblán forgalmi dugóban találunk sok színes autót, a közöttük található fagyis autót ki kell juttatnuk a tábla egyik oldalán lévő kijátaton. Előre, hátra mozgathatjuk az autókat, áthelyezni pedig tilos! Célszerű a könnyebb feladatkártyákkal kezdeni, majd jöhetnek a bonyolultabbak is, így fokozatosan fejlesztjük a kicsik figyelmét, koncentráció képességét.
2015. 07. 18.
nekem tetszik

Nagyon jó játék szerintem, de a gyerekeim (7-8 évesek) nem sokáig játszanak vele, ráunnak. Sok idő telik el, mire újra megkívánják. Én felnőttként szeretek vele nagyon játszani! :)
2015. 07. 10.
Csúcs forgalom

Logika a végletekig