Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sagrada társasjáték

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (16)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.94
16 értékelés
5
(15)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 18.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 26.
Remek kikapcsolódás

Nagyon szépen megtervezett játék, már nézegetni is élvezet. Az egyszerű szabályoknak köszönhetően kiváló kikapcsolódás egy-egy fárasztó nap után. Az alapjáték viszonylag kevés lehetőséget tartalmaz, így aki többre vágyik annak ajánlott a kiegészítő beszerzése is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 21.
Kellemes csalódás

Sokan írják, hogy milyen szép ez a játék, sajnos az én ízlésemnek valahogy nagyon retró, nekem nem tetszett a külcsíny (Bár a Sagrada Familia se nagyon..). Azonban mint játék szerintem nagyon élvezetes. Rengeteg a variációs lehetőség, pörgős a kör. Van interakció, hisz ugyan abból a kockadobásból gazdálkodunk, de alapvetően nagy az egyéni tervezés tere. A kockás játékokról az általános véleményem az, hogy nagy a szerencsefaktor, itt mégsem éreztem ennek a hangsúlyosságát, bőven lehet taktikázni. A picike kockák egyébként nagyon elnyerték a tetszésemet.

| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 16.
irány Barcelona

Remek koncepció és jó kivitelezés! Itt nem az számít, hogy minél nagyobbat dobj.
A színes kockákat az ablak táblára pakolni nagyon jó élményt ad és külön jó kis fejtörőket hoznak a célkártyák a plusz pontokért.
A szerszám kártyák nagyon só segítséget adhatnak, viszont elsőre kicsit hezéskes párat értelmezni, szerencsére a rajzok rajtuk általában segítenek.

Kártyák átlag minőségűek, személy szerint én védőztem őket.
Alapjátákba jó lenne még több minta lap, nem csak kiegészítőkbe és nem beszerezhető promo csomagokba. Ilyen méretben nem tudom van-e védő és ha van is, úgy belefér-e a az ablak tábla nyílásába.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 25.
a kedvenc kockás játékunk

Nagyon imádjuk ezt a szuper kockás játékot, már korábban kinéztem, és közel fél éve be is szereztük. Nem csalódtunk. Változatos, újrajátszhatósága nagy. Kis szerencse néha kell a végéhez közeledve, de kitaktikázható és remek eredményeket lehet szerezni a játékélmény közben. Emellett nagyon szép és igényes, valamint az átlátszó kockák cukik. :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 01.
Egyszerű és nagyszerű

Jól kidolgozott társasjáték egyszerű játékszabállyal (mindig hatalmas plusz egy társasánál, ha nem azzal megy el a fél nap, hogy a játékszabályt kell magyarázni), de mégis kellően komplex tud lenni, pont annyi gondolkodást igényel, ami még azok számára is élvezhetővé teszi a játékokat, akik nem annyira vannak oda a logikai játékokért, talán még kedvet is csinálhat hozzá. És persze az is plusz, hogy "szép" a játék, eltalálták desgin szempontjából is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 21.
Azok a csodás ólomüvegek

A Sagrada a kedvenc játékaim közt van, magával ragadtak azok a gyönyörű kockák, melyekkel a templom ólomüvegeit rakjuk ki. Nagyon tetszenek az elnevezései a szerszámkártyáknak, mert az igazi ólomüvegkészítés módszeréből merít. A kockákból adódóan van szerencse faktor benne, de teljesen jól tervezhető a játék, és segítenek a szerszámkártyák is. Kiválóan alkalmas 1, de akár 4 játékos számára is. Ha 4 játékos játszik, és vannak, akik sokat gondolkodnak, akkor kissé türelmetlenné válhatunk, de ha egy gyönyörű gondolkodós békés társasjátékra vágysz, akkor a Sagrada a legjobb választás!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 03.
Remek koncepció, szuper kivitelezés

Remek koncepció, szuper kivitelezés! Itt nem az számít, hogy minél nagyobbat dobj ☺
A színes kockákat az ablak táblára pakolni nagyon jó élményt ad és külön jó kis fejtörőket hoznak a célkártyák a plusz pontokért.
A szerszám kártyák nagyon só segítséget adhatnak, viszont megfigyelésem szerint elsőre kicsit nehézkes lehet párat értelmezni, szerencsére a rajzok rajtuk általában segítenek.

Kártyák átlag minőségűek, személy szerint én védőztem őket.
Alapjátékba is jó lenne még több minta lap, nem csak kiegészítőkbe és nem beszerezhető promo csomagokba. Ilyen méretben nem tudom van-e védő és ha van is, úgy belefér-e a az ablak tábla nyílásába.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 13.
szerencse-faktor

Az egésznek az alapja a dobókocka dobás, ami miatt azt gondolná az ember, hogy az egész játék szerencsén alapszik. Viszont az egyéni küldetés kártyák (a közös küldetéskártyák szerintem annyira nem), a játék elején kiválasztott játékos tábla (ami meghatározza, hogy milyen mezőre milyen kockát lehet tenni) bőven ad annyi taktikai és stratégiai lehetőséget, hogy ne a szerencsén múljon. Az még inkább csökkenti a szerencse-faktort, hogy lehet a játék során néhány alkalommal segítséget használni. Mélyebb játék, mint amilyennek elsőnek tűnik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 26.
Hihetetlen

Tényleg mindenkinek!
Első benyomások: gyönyörű, bonyolultnak látszik.
Majd leültök elé és szinte azonnal megérted, majd jön az agyalás és próbálsz még többet megszerezni!
Végül minden küldetést is akarsz teljesíteni, függővé válsz!
Mi 4-en játszottuk, de nálunk szükség van a kiegészítőre is a +2 ember miatt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 26.
majdnem tökéletes

sokszor vesszük elő és jót játszunk minden alkalommal pedig van van hogy 50 év feletti a korkülönbség az asztaltársaságunk egyes tagjai között :)
az apróság ami nem tetszett hogy pontoszámolásnál az, hogy másképp súlyoznám a hiányzó kockákat illetve a megmaradt üvegszámlálókat - így hogy mindkettő csak egy-egy pontnyival módosítja a végeredményt, nincs akkora hatásuk hogy érdemes legyen rájuk külön figyelni - persze ezen igen könnyű volt háziszabállyal változtatni :)
csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 17.
Minden este

Mióta megjött szinte minden este elővesszük, és van, hogy kettő-három mecset is végig tolunk, ketten hamar megy a játék. Pörgős, változatos, szórakoztató és nagyon szép.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 02.
Varázslatos kockák

Karácsonyi ajándék volt, nagyon szép, mutatós játék, minden hétvégén elővesszük. Változatos, szórakoztató, de komoly stratégiai tervezést igényel, hogy minél több pontot gyűjthessünk. Imádjuk! :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 18.
Kockák nem csak "kockáknak"

Talán az egyik legegyszerűbb kockán alapuló játék. Dobunk a megfelelő számú kockákkal (játékosszámtól függően), mindenki elvesz belőle kettőt (egyesével, amikor sorra kerül) és lehelyezi a saját "üvegfalára". Ugyanolyan értékű és/vagy színű nem lehet egymás mellett. Ha a játék közepén/végén szenvedünk a potenciális kocka lehelyezésével, akkor jönnek a szerszámkártyák szerepe (a 15-ből mindössze 3 kerül be egy játékra), amivel valamilyen szinten módosíthatod az elvett kockát vagy figyelmen kívül hagyhatsz egy lehelyezési szabályt vagy átrendezed egy picit az üvegfaladat. Nagy újrajátszhatósága és egyszerű (4 oldalas) szabálya miatt a kezdők is bátran leülhetnek vele játszani.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 30.
bárkinek

Szinte tényleg kivétel nélkül ideális lehet ez a játék mindenkinek! Ötletes, könnyen értelmezhető mégis szórakoztató és nagyon le tudja kötni az embert. Ahogy az előttem szóló is írta, a kockák zseniálisan szépek benne. És a zsák dizájnja is nagyon rendben van!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 28.
az új családi kedvenc

Amióta megjelent, azóta játszunk a családdal szinte minden nap. 90(!) darab gyönyörű kockát tartalmaz és változatos feladványokat. Külön plusz pont a szerszámkártyákért! Imádom.