Sárkánytojás

  Normál ár: 4 990 Ft

  A Te árad: 4 741 Ft

  Értékelés:  (4.1)
  Mi az ami szebb az aranynál, értékesebb a gyémántnál és a kincsvadászok legfőbb célja? A Sárkánytojás. A játékosok éles logikával és ügyesen taktikázva tudnak túljárni egymás eszén, hogy minél több és értékesebb sárkánytojás gyűjtsenek. De csak óvatosan, a havas csúcsok közt nem csak hatalmas gazdagság vár ránk, hanem félelmetes sárkányok is. Egyedül is a megpróbálhatunk szembeszállni a szárnyas fenevadakkal, de előfordul, hogy rivális kalandozók is nehezítik dolgunkat.

  A Sárkánytojás egy gyors taktikai családi játék, amiben minél értékesebb sárkánytojás lapkákat kell szereznünk, azonban a sárkányok mínusz pontot érnek, és arra is vigyázni kell, hogy a megszerzett tojásunkat egy óvatlan pillanatban nehogy beleejtsük az üregbe. A játékot 2-4 fő játszhatja, illetve bizonyos játékvariációban annyian, ahányan körbeülik az asztalt, és van egyszemélyes feladványfüzete is 35 fejtörővel. A játék a Gém Klub Gondolkodó Játékok sorozatának tagja.

  Értékelések átlaga 


  (4.1)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 8 Ketten 6 Családdal 7
  30% (3)
  50% (5)
  20% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 10 értékelés
  Sárkánytojásra fel

  Balthis | 2017. február 12.

  Igazi előnye a játéknak a pörgősége, rövidsége. A legizgágább gyerkőc, fiúcskais szívesen leül mellé arra 5-10 percre. Akiknél nehéz agyerek figyelmét írányítani, szuper , mert izgalmas és rövid, hogy működjön a játék élmény :-)
  sárkánytojás

  hmonka | 2017. február 9.

  Ugyan 8 éves kortól ajánlott, de nálunk már a 6 éves fiamnál is nagy sikert aratott. Gyerekekkel/gyerekeknek kiváló készségfejlesztő játék. Nekem a két személyes verzió tetszett legjobban, a túl sok játékos már kicsit kaotikussá teheti a helyzetet.
  Egyszerű

  Pat | 2016. augusztus 29.

  Könnyű társas, egyszerű szabállyal. Nekem nem igazán jött be, én túl egyszerűnek tartom, csak összeadás-kivonás és pár lépéssel előre gondolkodás kell hozzá. A doboza hatalmas ahhoz képest, hogy tulajdonképpen mindösszesen kb. 50 lapka van benne (ami azért brutál vastag kartonból van - nem hajlik meg), egy fatojás és két szabályfüzet. Az pozitív, hogy van egyszemélyes feladatgyűjteménye, de csak emiatt nem érdemes megvenni. Ideális szerintem kisebb gyerekeknek az összeadás-kivonás gyakorlására.
  Pozitív csalódás

  Gabriella | 2016. augusztus 13.

  Nekem nagyon tetszett a játék, kicsit macerás kipakolni minden kártyát, mivel főként a nagytáblás játékokhoz van szokva az ember. Ami kevésbé tetszett benne, hogy a kártyákon és a dobozon egy gyönyörű tojás van, a dobozban viszont csak egy sima fatojás van, szerintem lehetett volna kicsit színesebb is. Külön jó, hogy egyedül is játszható, kiváló stratégiai játék.
  Többet szerezz!

  Zsolt | 2015. október 16.

  Tetszetős játék. Erős, rendes méretű, szép grafikájú karton lapokkal. Rendes méretű egyszínű asztalon lehet jól játszani. Nem rég vettem és néhány kör alatt rájöttem, hogy nem feltétlen a legnagyobb értékű pozitív lapok választása, hanem az általam és ellenfél által választott lapértékek különbségét kell figyelni.
  Az eszesebbek jobbak a játékban.
  Sokszor kikapok, de így is érdekes számomra a játék.
  Egy szép és okos sárkány játéka

  Veronika | 2015. október 4.

  Játszva tanít mérlegelni, és előre gondolkodni.Ahhoz, hogy nyerj, néha bizony be kell vállalni a - pontokat is, nem csak a + pontokat. A lapok strapabíróak, a színösszeállítás pedig csak úgy vonzza a tekintetet. (Legalábbis az enyémet. :) )
  Logikai játék

  LA | 2015. augusztus 19.

  Egyfős logikai játéknak jó. De két fővel szerintem nem az igazi. Aki több lépésig számol előre, az tudja meg hamarabb, hogy van-e esélye nyerni.
  SÁRKÁNYTOJÁS

  laciatoth | 2015. július 16.

  Egyszer játszottam vele, de kellemes meglepetés volt. Ügyesen kitalált, egyszerű játék, mégis gondolkodni kell benne.
  Könnyed családi játék

  Zsolt | 2015. július 15.

  Testvérem gyermekeinél láttam és szerettek vele játszani, de idővel kikopott a rendszeres játékok közül. Azért annyira nem, mert megtartották és nem ajándékozták el. :)
  Kerüld a sárkányt

  Gubirobi | 2015. július 14.

  Magyar játék, ami már eleve egy plusz pont nálam.
  Könnyen tanulható, amelyet egy mikulás gyermekzsúrra vásároltunk a társas sarokba (előtt kipróbáltam a 2014-es Társasjátékok Ünnepén és már ott is tetszett).
  Nagyon tetszett mind a gyerekeknek és mind a szülöknek is. Élvezetes a 2 személyes és 4 személyes csapatjáték, de a 3 személyes is. Kipróbáltuk a kiegészítő lapkákat is, azok mechanizmusa is jól kiegészíti az alapjátékot.
  Tudom, hogy jól lehet benne előre számolni, mint a sakkban, azonban inkább arra törekszem, hogy minél gyorsabban menjen a játék, kevesebbet gondolkozva előre 10 lépésig. Nekem így felel meg, hozza az elvárt szintet.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Gondolkodó játékcsalád