Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.990 Ft

Scrabble Junior

8.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 11. 19.
Ha szereted a scrabble-t...

...és úgy gondolod megmutatnád a gyermekednek is, akkor érdemes beszerezni. Lényegese könnyebb verzió, mint az eredeti. Hogy mennyire hatékony a gyerekek tanulásakor, azt nem tudom, mert mi nem sokat játszottunk vele. Inkább a felnőtt változatot használtuk. Könnyed agytorna, egyébként is, a gyerekek számára pedig egyszerűbb, mert a szavak le vannak írva a táblán, nekik csak meg kell találni a megfelelő betűket. A lányom nagyon élvezte, csak egy idő után unalmassá vált, mivel mindig ugyanazokat a szavakat kerestük. Felnőttek számára nem nagy kihívás, de el lehet ütni vele az időt. Hogy megismerjék a betűket, ahhoz is segítség lehet. Szerintem a Zingo-Hány óra? jobb választás, ha tanulásról van szó. Bár tény, hogy a kisiskolásoknak nehezebb a saját szókincsüket hozzáigazítani a betűikhez, és a táblán lerakottakhoz.
2017. 05. 20.
sulikezdése

Aranyos könnyített verzió. Sulikezdéshez nagyon ajánlom-játékosan lehet tanulni vele. A 6 évet nagyon korainak érzem-hacsak valaki oviba már nem ismeri a betűket.
2017. 01. 17.
Jó lehet, ha érdekli a gyereket

Megvettük, de a gyerekeinket egyelőre nem érdekli a játék, sajnos a polcon porosodik . Nyilván mi felnőttek az eredeti verzióval játszunk. Amúgy szépen kidolgozott játék ez is, szerintem gyerekek is könnyen tudják használni.
2017. 01. 04.
Páros játék

A nagy fiammal nagyon sokat játszottuk. Kedvence a képek neveit kirakó oldal, míg a másik, ahol önállóan kell szavakat alkotni, kevésbé. A középső fiam ilyen játékok alkalmával mindig nagy érdeklődéssel figyelt, tanult. Többek között ez is közrejátszhatott abban, hogy mire felment iskolába, olvasott. Pedig nem tanítottam (tanítónő vagyok)! Ha érdekli egy gyereket a betűk világa, és kérdez, mit, hogyan kell írni, akkor bátran el lehet neki mondani. Ha akarja, megjegyzi! És, ha még társul hozzá egy ilyen társasjáték is, akkor pedig annál inkább ösztönzi magát arra, hogy megjegyezze a betűket! Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen szórakozva tanulhatnak a gyermekeink belőle!