Scrabble Original Angol

  Normál ár: 9 990 Ft

  A Te árad: 9 490 Ft

  Értékelés:  (3.2)

  Értékelések átlaga 


  (3.2)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  17% (1)
  83% (5)
  Rendezés:
  Eddig összesen 6 értékelés
  Nem a legjobb

  Boly | 2015. szeptember 19.

  A Srabble jó szókirakó játék, de nem a legjobb. A szabályában és a pálya kialakításában túl sok a kötöttség, és emiatt nem annyira élvezetes a játék. Sokszor a játék vége fele szinte már mindenki unja.
  Értékelés:
  Grafika: nincs, de a megjelenés 4
  Minőség: 5
  Újrajátszhatóság: 3
  Hangulat: 2
  Nehézségi szint: könnyű
  mi nem tudtuk komolyan venni, de kinek hogy...

  bab1lon | 2015. augusztus 29.

  Valahogy ez a játék nálunk mindig kimerült a trollkodásban, mert egyszerűen mindig valami elképesztő hülyeséget sikerült kiraknunk, amitől komolytalanná vált az egész, ezért porosodásra lett ítélve.
  Továbbléptem

  Gubirobi | 2015. augusztus 15.

  Valaha ez volt számomra a nagybetűs játék, azután beszippantott a valódi társasok világa, mondhatnám azt is szintet léptem. Ma már nem szívesen játszom vele: rengeteg a holtidő másra várakozva, felesleges vitatkozás egy-egy szó helyességén, átmegy az amúgy remek magyar nyelv "farigcsálásába". Már tudok sokkal jobb játékokat is játszani, arról nem is beszélve, hogy azok is simán fejlesztik az ember elméjét. Kihagynám és keresnék mást! Nem is beszélve, hogy picit túl is van árazva!:(
  Nice gaming time

  Harry | 2015. augusztus 9.

  I spent a lot of time playing and it's really good to get to know and research some new words in your vocabulary. A must have board-game.
  Csinálj már valamit!

  Satya | 2015. július 29.

  Időnként előkerül, bár már régen nem játszottunk vele. Talán 3 fővel a legjobb. Nagy hátránya, hogy nem igazán lehet előre tervezni, hiszen az ellenfeled betűlerakása nagyon megváltoztathatja a tábla képét. Ez pedig azzal jár, hogy olykor nagyon sokat kell várni, míg valaki megpróbál valami számára hasznos szót kitalálni. És ez egy idő után unalmassá teszi a játékot.
  Van ahol a Nagypapa is leül vele játszani...

  Dezső | 2015. július 9.

  ...de nálunk viszonylag ritkán kerül elő. Két fővel nekünk nem nyújt akkora élményt, mint amennyi időt elvesz. Több játékossal és/vagy gyerekekkel valószínűleg jobb lehet.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.