Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Seasons: Path of Destiny kiegészítő

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

4.50
2 értékelés
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2016. 02. 08.
Szúrj ki a másikkal

Ez a 2. kiegészítő kártyacsomag segít megnehezíteni az ellenfelek dolgát. Az első kiegészítőtől eltérően itt inkább a többi játékos lapjárásának elrontásán van a hangsúly. Van benne pár hasznavehetetlen lap, de szerintem eddig hiányzott a játékból a "de rossz kártyát húztam", mert minden kártya jó volt valamire, most már vannak haszontalan lapok is. Az új sorskockával és a speciális képességekkel is izgalmasabb lett a játék. Ez a kiegészítő egy hangyányit rosszabb mint az első, a pár haszontalan lap miatt, de az új stratégiai lépések miatt érdemes beszerezni.
2015. 10. 06.
Nem rossz

Az első kiegészítő nekünk jobban tetszett, de ezt is megéri beszerezni az új kártyák miatt. Sok új lehetőséget ad, de a lényegi változás mégis a Sorskocka, ami javít az évszak kockák szerencsefüggőségén.