Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SET! A felismerés családi játéka

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (15)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A SET játék egyszerű szabályaival, és mégis gondolkodtató, pörgős játékmenetével magával ragad mindenkit.
A szabályok egyszerűek:
Kiraksz 3*4 lapot, téglalapot formázva, ebben kell SET-eket keresni.
Minden lapon 4 tulajdonság van, minden tulajdonságból pontosan három:
Szimbólumok száma (1,2,3)
Szín (lila, vörös, zöld)
Alak (Hullám, ovális, trapéz)
Minta (üres, csikos, teli).
Három kártya akkor alkot Set-et, ha a fenti négy tulajdonság mindegyikénél igaz a következő feltétel:
Az adott tulajdonság mindegyik kártyán egyforma, vagy mindegyik kártyán különböző.

Vélemények

4.53
15 értékelés
5
(8)
4
(7)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 07.
Set! :-o

Nagyon jó gyorsasági kártyajáték. Folyamatosan fókuszban (stresszben?) kénytelen a játékos kártyákat gyűjtögetni másokat megelőzve a formák és színek kavalkádjában. Remek filler, csak ajánlani tudom, gyerekekkel is ideális.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 11.
Egy új látásmódban

Egészen új fajta megfigyelést kér, hiszen nem az azonos dolgokra kell lecsapni. Lehet benne fejlődni, egyre jobbnak lenni, ami szerintem egy hatalmas előnye a játéknak. Odafigyelést igényel és nagy koncentrációt. Több parti végére eléggé le tud zsibbadni az ember agya tőle.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 23.
Figyelem, figyelem

Ez a játék a figyelem, gyors reagálás legjobb megtestesítője. Itt az nyer, aki a legkisebb részleteket is a leghamarabb tudja összekapcsolni, átgondolni. Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 10.
Négy éve ismerem a játékot, azóta is töretlen lelkesedéssel vagyok iránta.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 09.
Kettesben

Gyerekek nélküli utazásaink kötelező kelléke. Egy kis agytorna a tunyulásban. A fáradtság nagy ellensége a játéknak. Ha otthon játszottuk barátokkal a 6 éves már sertepertélt, hogy ő is segít. Nem is 1x járt sikerrel.
| 4 / 5 csillag!
2018. 02. 24.
Agyalás

Nehéz, igazi agyalós játék. Szerintünk gyereknek kevés sikerélményt ad, nekik sokkal jobban tetszenek a Dobble változatai. Ha egy társaságban több embernek is rááll az agya, akkor nagyon jól el lehet szórakozni vele, de ha csak 1-2 embernek megy, akkor másoknak nem sok sikerélménye lesz.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 13.
Szuper!

Egy baráti látogatás alkalmával volt szerencsénk először játszani ezzel a játékkal. Nekem elsőre nagyon tetszett, így újabb, és újabb partikat játszottunk. Gyerekeknek is ideális, mert nagyon egyszerű, mégis erős koncentrációs és kombinációs készséget igényel. A felnőttek sincsenek előnyben! A partik gyorsak, szórakoztatóak. Mi imádjuk!
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 29.
Ha rááll az agyad

Nagyon jó játék gyerekekkel, ha a felnőttek eleinte hagyják érvényesülni a kisebbeket, és szerezhetnek sikerélményt. Különben azt vettem észre, hogy hamar elmegy a kedvük. Egészen kicsikkel nem is lehet játszani szerintem. Egyébként fejlesztéshez nagyon jól használható, koncentráció, memória és vizuális észlelés fejlesztő játék. Nekem is több party kell, hogy ráálljon az agyam, ezért nem unom meg.
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 10.
Rá kell állnia az agynak

Maga a játék szerintem jó, de számomra mindig kudarc az egész, mert nem áll rá az agyam! De sokan szeretik a környezetemben!
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 08.
Jó koncentrációs játék

Amikor először játszottam vele, annyira belemerültem, hogy a játék után mindenhol mindenben kombinációkat kerestem.
| 4 / 5 csillag!
2015. 12. 03.
hű...

Érdekes játék :D Mindenképpen remek fejlesztő, koncentrációs képességet is javítja. A csillag levonás azért jár, mert tapasztaltabb játékosokkal egyszerűen nem lehet játszani.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 26.
Tőkéletes

Tökéletes játék. Nézni, figyelni, kombinálni. Gyerekek és felnőttek is szívesen játszanak vele.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 07.
csak en legyek a leggyorsabb!

A reflexek es a gyors atlato kepesseg jateka. Specialis tulajdonsagu terceket kell gyujteni, minel tobbet. Viszont lehet hogy valaki eloled elveszi a terced egy kartyajat, akkor ujat kell talalni. Ha nem sikerul elsore, akkor csak gyakorolni kell!
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 17.
Remek felismerő és reflex játék. Én több korosztállyal is kipróbáltam már, és mindig jókat játszottunk. Nem is a pontszerzés volt a cél, hanem a minél gyorsabb felismerés.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
Agytorna minél gyorsabban

Swish-játékhoz képest nehezebb és számomra érdekesebb is. Pont a nehézség miatt könnyebben leblokkol az ember. Talán a nehézsége miatt nem annyira pörgős és a kezdők inkább a Swish-et játszák szívesebben.