Shards of Infinity

  • Ajánlott életkor: 10 - 99
  • Játékosok száma: 2 - 4
  • Játékidő: 30 - 40 perc
  • Kategória:
  • Angol nyelvű társasjáték

Normál ár: 4 990 Ft

A Te árad: 4 741 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
jaj de jo!

Ferenc | 2018. június 15.

Hihetetlen jo latni, hogy egyre több igenyes es jo deckbuilder jatek keszül. A hero realms szemelyes nagy favorit, es nalam eleg magasra emelete a szintet, de az eddigi hozzaszolas alapjan batran mertem megrendelni! Köszönöm szepen! :)
Shards of Infinity

Kontrecz Milán | 2018. június 12.

Egy újabb deck builder... Azt hittük, hogy a Hero Realms és tárasai után kipukkant a lufi, igaz? De ez koránt sincs így. A Shards of Infinity nem váltja meg a világot, nem taszít le senkit trónjáról, egyszerűen csak más. hogy miben? Végy egy alap deck builder-t. Legyen most a Hero Realms, mert az (volt) a kedvencem, míg párom el nem kezdett végeláthatatlan győzelmi sorozatba :D A Shards of Infinity-ben megjelennek az azonnal kijátszható lapok (Mercenary). A szintlépés! Ezáltal több lap ezzel járó fejlődése! Nem világmegváltó, de fantasztikus ötletek! Jól megbolondítják a játékot! Nekem nagyon bejön, ebben már tudok nyerni is. Ti.: A hero Realms-ben egy full gyógyulós deck baromi idegesítő, itt viszont lehet akkora pofonokat osztani, amiket nem könnyű visszagyógyulni. Lehet, de nem könnyű.

A sztori a szokásos, kezdő 10 lap. Piacra 6 és hajrá. 2 játékossal a legideálisabb, de próbáltuk hárman is, megállta a helyét. Kapunk 4 darab karakter táblát, amin egy korong segedelmével lehet számon tartani a Mastery szintet (30-nál win) és az életerőt (50hp és 0-nál pápá). 4 frakció, több egyazon frakcióbeli kombózik egymással. Több lehetőség laphúzásra. Kevesebb gyógyulási lehetőség és (talán) több damage, mint a HR-ben.

Negatívumok: A kártyák minősége majdnem ritikán aluli egy HR-hez képest, de nem a világ vége. Bugyizva csinos (Jelenleg Mayday Standard Premium a befutó). A karakter "táblák" nagyok, néha elforognak a korongok, figyeljünk oda! (Ajánlott pár d10 esetleg)

Nekem nagyon bejött, kicsit másabb, mint a Hero Reralms. Szvsz elférnek egymás mellett. Legalábbis nálam. Alig várom a kiegészítőket ;)

Szép napot mindenkinek!

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.