Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shards of the Jaguar

Ár:
17.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Shards of the Jaguar egy kompetitív, taktikai és startégiai elemeket is tartalmazó dedukciós játék. Egy törzsi beavatási szertartásról szól, melyben a játékosok egy-egy beavatásra váró törzstagot irányítanak azzal a céllal, hogy elnyerjék a törzs legendás állatának, a Jaguárnak az erejét. A legenda szerint ugyanis réges-régen a Jaguár volt a törzs őrzője, ami aztán egy szerencsétlen napon egy sötét átok hatására kristályszilánkokra szakadt.

A beavatási szertartás a törzs Szent Templomában folyik, ami még most is töltve van a Jaguár szilánkjaival, csak úgy, mint mágikus amulettekkel és térképrészletekkel, amik egyenesen a legértékesebb kristályhoz, a Jaguár szívéhez vezetnek.

Ám a templom a kincseken túl csapdákat is rejt, amiket maguk a játékosok aktiválnak! Ezért ahhoz, hogy megnyerd a játékot, nem elég csak a gyűjtögetned, de a többi játékos terveit is minél pontosabban ki kell talánod, hogy a csapdáiddal a megfelelő helyen és megfelelő időben kaphasd el őket.

Járj túl a többiek eszén, állíts trükkös csapdákat és légy te a Jaguár örököse, a törzs új őrzője!

Letölthető magyar játékszabállyal.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 21.
Magyar kézből egy kitűnő, új elemekkel operáló társasjáték, amiben a szerencsefaktor nem dobókockákon múlik, nem is kártyákon, hiszen ezeket nem tartalmaz a játék. Csakis magunkra számíthatunk, meg e tudjuk e jósolni a játékostársaink lépéseit és közben még magunkra is figyelni kell, nehogy a saját csapdánkba essünk. Ez egy dungeon szerű, Indiana Jones-os, labirintusos, strategikus és agyalós játék. Végig kell érnünk rajta, közben szertartásokat végezni, drágaköveket gyűjteni és térképrészleteket. Na és persze csapdákat elhelyezni és aktiválni. Ez egy igazi vérfrissítés a társasjátékok világában és ismétlem büszkén, magyar fejlesztőtől ered.