Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Signorie

Ár:
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Gyorsasági reflexjáték csirkékkel és kukacokkal, avagy ki a király a baromfiudvarban?

A Poulettes egy pofonegyszerű és villámgyors játék, ahogy a játékosoknak is villámgyorsnak kell lenniük! A felcsapott kártyáknak megfelelő kukacokat kell megtalálniuk a lefordított tokenek közt, hogy jóllakassák a tyúkokat, de ez nem olyan egyszerű, ha a többiek is pont ugyanezt teszik. Aki a gyorsabb, az viszi a kártyát, így tényleg csak pillanatokon múlik a győzelem! Ráadásul minden kártya más pontot ér, így néha jobban jár az ember, ha a nagy kapkodás helyett inkább a memóriájára bízza magát...

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 05.
Noblesse oblige

Ebben a játékban nemes ifjakat és lányokat szülünk, előbbieket a lehető legmagasabb szinten és minél sokrétűbben taníttatjuk is. A cél, hogy minél előnyösebb módon házasítsuk be őket. Ezt változatos stratégiák révén érhetjük el, amely során kockákkal többféle akció közüli választhatunk, és ezek egymásra építve valósíthatjuk meg a terveinket. Persze sietnünk is kell, nehogy a jó kiházasítási esélyeink csökkenjenek. Minden kiházasításért győzelmi lapka jár, de plusz csavar a játékban, hogy ezek csak akkor számítanak a végső értékeléskor, ha meghatározott színkombinációjúakat adott mennyiségben sikerül megszereznünk. Összetett stratégiai játék, lehet észen lenni és terveket szövögetni. Bonyolultabb, mint a Rokokó, de hanglatban nekem ahhoz hasonló. Ha megküzd valaki az egy órás szabálymagyarázattal és végigszenvedi az első 2 kör nehézségeit, akkor utána már élvezni fogja. Legalábbis nálunk így volt, és minden résztvevő részéről jó élménynek bizonyult.
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 12.
kockadraftolástól a gyerekszülésig

Picit furcsa témájú komolyabb euró, melynek központi mechanizmusa a mostanában (valljuk be, nem ok nélkül) egyre több játékban megjelenő kockadraftolás. A nagyobb kockák előnyökkel járnak, azonban ha egy bizonyos összértéket átlépnek az általunk válaszott kockák, akkor komoly bónuszoktól esünk el, és komoly döntés, hogy ez mikor éri meg, bár a határ is növelhető, de ez sem biztos, hogy megéri. Nekem nagyon tetszett a játéknak ez a része, az a dilemma, hogy a nagyobb kockák többet érnek, de nem férnek be a limitbe, a maradék viszont hidegen hagyott, sőt a set collection része kifejezetten erőltetett volt. Összességében viszont a kockákon agyalás a játék fő része, így nagyon élveztem.