Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Skull - Koponyák játéka

Ár:
5.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (10)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A legnagyobb koponyák bátran blöffölnek! A Skull – Koponyák játéka könnyed és izgalmas partijáték az élet és a halál gyönyörű mexikói motívumaival. A játékosok a többiek elől rejtetten virág- és koponyalapokat raknak maguk elé, és a legbevállalósabb megpróbál minél többet felfordítani anélkül, hogy koponyát találna. A kockázatvállalást és a blöffölést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.50
10 értékelés
5
(6)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 29.
Egyszerű és nagyszerű

Egy mérhetetlenül egyszerű játékszabályokkal játszható push your luck/ blöffölős, kockáztatós, licitálós játék lett a Skull. Én csak ajánlani tudom. Akár családdal, akkor barátokkal kocsmában is játszható és kicsi méretének köszönhetően utazásoknál sem foglal szinte semmi helyet. Hatalmas buli mindig amikor előkerül.
A játék fő szabályát 3 lépésben el lehet magyarázni:
1, A játék kezdetén mindenkinek van 3 virág és 1 koponya lap a kezében. A kör kezdetén mindenki le rak maga elé egy általa választott lapot képpel lefelé.
2, Ezután a kezdő játékos eldönti, hogy mit csinál a két lehetősége közül. Vagy lerak még egy általa választott lapot képpel lefelé a már lent lévő lapja tetejére, Vagy elkezdi a licitálást.
3, Licitálás során arra lehet licitálni, hogy a már lent lévő lapok közül mennyi lapot tudsz úgy felfordítani, hogy ne találkozz koponyával. Aki a legmagasabb licitet teszi és sikeresen felfordítja a licitben meghatározott számú lapot úgy hogy nem találkozik koponyával kap egy pontot. 2 pont megszerzésével már meg is nyerheted a játékot. Viszont ha koponyával találkozol a kártyák felfordítása közben, akkor elveszítesz véletlenszerűen egyet a saját lapjaid közül. Ezután egy új kör veszi kezdetét.
Ezzel már nagyjából meg is tanultátok a szabályokat.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 28.
Mert jó játék

Szerintem nagyon jó összejövetekelen játszani vagy akár a családdal hétvégente. Szerintem egy nagyon szép játék.

| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 05.
kamusok előnyben

Nagyon klasszikus blöffölős kocsmajáték, ami egyszerűségében nagyszerű! A szuper kidolgozásról nem is beszélve, öröm ránézni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 01.
Blöff

Az egyik legjobb Blöffölős játék. sűrűn összeülő baráti társaságoknak kötelező darab.
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 18.
Party játék

Partijáték ráadásul remek. Könnyed iszogatós összejövetelekre szuper.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 09.
Egyszerű partitársas

Nagyon élveztük. Partijátéknak tökéletes. Egyszerű.
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 28.
Egyszerű, de izgalmas

Nagyon szép artwork. Egyszerű játék, bárhol, bármikor játszható, leginkább 4 játékostól működik. A játék során pókerszerű licitálásokat kell tennünk, de itt a lapok helyett főleg egymáson megfigyelésén van a hangsúly.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 26.
Blöff mestereknek

Rendkívül szórakoztató parti/családi játék! Legalább 4-en érdemes játszani, talán öten a legjobb. Kell hozzá bátorság, kockáztatás, blöffölés. Gyors játék, ha kevés idő áll rendelkezésünkre, akkor is bele lehet kezdeni. Mi akkor fejezzük be, ha valaki kiesik, vagy ha valaki nyer. Így nem fordul elő, hogy a kiesett játékos unatkozik, amíg a többiek befejezik.
| 3 / 5 csillag!
2019. 02. 25.
Aki mer, az nyer (..vagy veszít)!

Blöffölni és taktikázni kell, na meg persze átlátni a többieken. Számomra hamar unalmassá vált, kb 10 kör alatt lett meg a győztes, és ezalatt csak egyszer "nyertem meg" a licitet, és megpróbálhattam eltalálni a virágokat. A virágos kártyák nagyon szépek, de a koponya téma nem igazán tetszik. Hat fővel játszottuk, nekem nem jött be a játék, ráadásul sokallom az árát is!
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 19.
Guns n' Roses

Pofátlanul egyszerű játék, pofátlanul kevés összetevőből, és mindez kihoz egy pofátlanul szórakoztató partijátékot! Licitálós, blöffölős játék, amiben az időzítés a fontos, meg némi fapofa! :-) A nevetés, és az önfeledt szórakozás garantált, akár rutinos társasozókról van szó, akár társas szüzekről! Számomra kis negatívum, hogy ez a halálfejes grafika nem tetszetős, illetve hogy ki lehet esni a játékból. Ez utóbbi csak félig negatívum, mert gyors a játék, nagyon pörögnek a körök, szóval olyan sokat nem időzik a kiesett játékos sem. Ráadásul jellemzően hamarabb nyer valaki, semmint hogy kiessen bárki is. Összességében egy olyan játék, amit illik otthon a polcon tartani (vagyis inkább az asztalon)! :-)