Skull - Koponyák játéka

Normál ár: 5 490 Ft


A Te árad: 5 216 Ft

Értékelés
10 vélemény

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 7 Családdal 6 Partijátéknak 7
60% (6)
30% (3)
10% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 10 értékelés
kamusok előnyben

Eszter | 2019. október 5.

Nagyon klasszikus blöffölős kocsmajáték, ami egyszerűségében nagyszerű! A szuper kidolgozásról nem is beszélve, öröm ránézni.
Blöff

Lajos | 2019. július 1.

Az egyik legjobb Blöffölős játék. sűrűn összeülő baráti társaságoknak kötelező darab.
Party játék

Bird | 2019. május 18.

Partijáték ráadásul remek. Könnyed iszogatós összejövetelekre szuper.
Egyszerű partitársas

Niki | 2019. május 9.

Nagyon élveztük. Partijátéknak tökéletes. Egyszerű.
Egyszerű, de izgalmas

József | 2019. április 28.

Nagyon szép artwork. Egyszerű játék, bárhol, bármikor játszható, leginkább 4 játékostól működik. A játék során pókerszerű licitálásokat kell tennünk, de itt a lapok helyett főleg egymáson megfigyelésén van a hangsúly.
Blöff mestereknek

Brigitta | 2019. március 26.

Rendkívül szórakoztató parti/családi játék! Legalább 4-en érdemes játszani, talán öten a legjobb. Kell hozzá bátorság, kockáztatás, blöffölés. Gyors játék, ha kevés idő áll rendelkezésünkre, akkor is bele lehet kezdeni. Mi akkor fejezzük be, ha valaki kiesik, vagy ha valaki nyer. Így nem fordul elő, hogy a kiesett játékos unatkozik, amíg a többiek befejezik.
Aki mer, az nyer (..vagy veszít)!

Barbara | 2019. február 25.

Blöffölni és taktikázni kell, na meg persze átlátni a többieken. Számomra hamar unalmassá vált, kb 10 kör alatt lett meg a győztes, és ezalatt csak egyszer "nyertem meg" a licitet, és megpróbálhattam eltalálni a virágokat. A virágos kártyák nagyon szépek, de a koponya téma nem igazán tetszik. Hat fővel játszottuk, nekem nem jött be a játék, ráadásul sokallom az árát is!
Guns n' Roses

esoember | 2018. december 19.

Pofátlanul egyszerű játék, pofátlanul kevés összetevőből, és mindez kihoz egy pofátlanul szórakoztató partijátékot! Licitálós, blöffölős játék, amiben az időzítés a fontos, meg némi fapofa! :-) A nevetés, és az önfeledt szórakozás garantált, akár rutinos társasozókról van szó, akár társas szüzekről! Számomra kis negatívum, hogy ez a halálfejes grafika nem tetszetős, illetve hogy ki lehet esni a játékból. Ez utóbbi csak félig negatívum, mert gyors a játék, nagyon pörögnek a körök, szóval olyan sokat nem időzik a kiesett játékos sem. Ráadásul jellemzően hamarabb nyer valaki, semmint hogy kiessen bárki is. Összességében egy olyan játék, amit illik otthon a polcon tartani (vagyis inkább az asztalon)! :-)
Skull

Nadibadi | 2018. november 22.

Az ötlet nagyon jó, a játék érdekes A kátyalapok othon is elkészíthetőek
A blöff nagymestereinek

Clio | 2018. október 25.

Ez a játék kifejezetten egy izgalmas, pörgős partyjáték, melyben az utolsó pillanatig nem lehet tudni, ki is válik a blöffölés királyává. Nincs más dolgod ebben a játékban, mint megtippelni, te hány virágot tudsz úgy felforgatni a lerakott korongok közül, hogy nem fordítasz koponyát. 2 pontot kell szerezned és máris megnyerted a játékot. Egyszerűnek tűnik igaz? Hát nagyon tévedsz! Egyik kedvenc party játékom, és nem hazudok ha azt mondom volt olyan kör, ami több, mint egy óra hosszára sikeredett, de az izgalom, a taktikázás hevében észre sem veszed azt az 1 órát, ezt garantálom. Melegen ajánlom olyan baráti társaságoknak, akik szeretik ha kiszúrhatnak a másikkal, vagy olyannak aki csendes "gyilkosként" meghúzódva szereti az utolsó csapást ő bevinni ellenfelének. Licitálj bátran, és ésszel, nehogy a végén saját magadat ejtsd ki a játékból (ilyen is előfordulhat)! Ha tehetek egy javaslatot nektek, minimum 4-en kezdjetek bele a játékba, 3 emberrel nem az igazi, ezt tapasztalatból mondom. Jó szórakozást!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register