Skull - Koponyák játéka

Normál ár: 5 490 Ft


A Te árad: 5 490 Ft

Értékelés
12 vélemény

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 9 Családdal 7 Partijátéknak 9
67% (8)
25% (3)
8% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 12)
További oldalak:
  1. 1
Egyszerű és nagyszerű

UrWelcome | 2019. november 29.

Egy mérhetetlenül egyszerű játékszabályokkal játszható push your luck/ blöffölős, kockáztatós, licitálós játék lett a Skull. Én csak ajánlani tudom. Akár családdal, akkor barátokkal kocsmában is játszható és kicsi méretének köszönhetően utazásoknál sem foglal szinte semmi helyet. Hatalmas buli mindig amikor előkerül.
A játék fő szabályát 3 lépésben el lehet magyarázni:
1, A játék kezdetén mindenkinek van 3 virág és 1 koponya lap a kezében. A kör kezdetén mindenki le rak maga elé egy általa választott lapot képpel lefelé.
2, Ezután a kezdő játékos eldönti, hogy mit csinál a két lehetősége közül. Vagy lerak még egy általa választott lapot képpel lefelé a már lent lévő lapja tetejére, Vagy elkezdi a licitálást.
3, Licitálás során arra lehet licitálni, hogy a már lent lévő lapok közül mennyi lapot tudsz úgy felfordítani, hogy ne találkozz koponyával. Aki a legmagasabb licitet teszi és sikeresen felfordítja a licitben meghatározott számú lapot úgy hogy nem találkozik koponyával kap egy pontot. 2 pont megszerzésével már meg is nyerheted a játékot. Viszont ha koponyával találkozol a kártyák felfordítása közben, akkor elveszítesz véletlenszerűen egyet a saját lapjaid közül. Ezután egy új kör veszi kezdetét.
Ezzel már nagyjából meg is tanultátok a szabályokat.
Mert jó játék

Hugo | 2019. november 28.

Szerintem nagyon jó összejövetekelen játszani vagy akár a családdal hétvégente. Szerintem egy nagyon szép játék.
kamusok előnyben

Eszter | 2019. október 5.

Nagyon klasszikus blöffölős kocsmajáték, ami egyszerűségében nagyszerű! A szuper kidolgozásról nem is beszélve, öröm ránézni.
Blöff

Lajos | 2019. július 1.

Az egyik legjobb Blöffölős játék. sűrűn összeülő baráti társaságoknak kötelező darab.
Party játék

Bird | 2019. május 18.

Partijáték ráadásul remek. Könnyed iszogatós összejövetelekre szuper.
Egyszerű partitársas

Niki | 2019. május 9.

Nagyon élveztük. Partijátéknak tökéletes. Egyszerű.
Egyszerű, de izgalmas

József | 2019. április 28.

Nagyon szép artwork. Egyszerű játék, bárhol, bármikor játszható, leginkább 4 játékostól működik. A játék során pókerszerű licitálásokat kell tennünk, de itt a lapok helyett főleg egymáson megfigyelésén van a hangsúly.
Blöff mestereknek

Brigitta | 2019. március 26.

Rendkívül szórakoztató parti/családi játék! Legalább 4-en érdemes játszani, talán öten a legjobb. Kell hozzá bátorság, kockáztatás, blöffölés. Gyors játék, ha kevés idő áll rendelkezésünkre, akkor is bele lehet kezdeni. Mi akkor fejezzük be, ha valaki kiesik, vagy ha valaki nyer. Így nem fordul elő, hogy a kiesett játékos unatkozik, amíg a többiek befejezik.
Aki mer, az nyer (..vagy veszít)!

Barbara | 2019. február 25.

Blöffölni és taktikázni kell, na meg persze átlátni a többieken. Számomra hamar unalmassá vált, kb 10 kör alatt lett meg a győztes, és ezalatt csak egyszer "nyertem meg" a licitet, és megpróbálhattam eltalálni a virágokat. A virágos kártyák nagyon szépek, de a koponya téma nem igazán tetszik. Hat fővel játszottuk, nekem nem jött be a játék, ráadásul sokallom az árát is!
Guns n' Roses

esoember | 2018. december 19.

Pofátlanul egyszerű játék, pofátlanul kevés összetevőből, és mindez kihoz egy pofátlanul szórakoztató partijátékot! Licitálós, blöffölős játék, amiben az időzítés a fontos, meg némi fapofa! :-) A nevetés, és az önfeledt szórakozás garantált, akár rutinos társasozókról van szó, akár társas szüzekről! Számomra kis negatívum, hogy ez a halálfejes grafika nem tetszetős, illetve hogy ki lehet esni a játékból. Ez utóbbi csak félig negatívum, mert gyors a játék, nagyon pörögnek a körök, szóval olyan sokat nem időzik a kiesett játékos sem. Ráadásul jellemzően hamarabb nyer valaki, semmint hogy kiessen bárki is. Összességében egy olyan játék, amit illik otthon a polcon tartani (vagyis inkább az asztalon)! :-)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register