Skull - Koponyák játéka

Normál ár: 5 490 Ft

A Te árad: 5 216 Ft

Értékelés:  (4.3)
Az előző játékos azért mondott négyet, mert csak virágok vannak előtte, vagy csak engem akart behúzni
a csőbe?

A Skull egy klasszikussá vált blöffölős-licitálos partijáték, amelyben minden játékos 3 virágos és egy
koponyás lapot kap, és ezekből minden körben letesz egyet maga elé – amíg valaki el nem kezdi a licitet.
A tét: amekkora számot mondott, annyi virágos lapot kell felfordítson, legyen az a lap előtte vagy más
játékos előtt – de ha felcsap egy koponyás lapot, elveszít egyet a sajátjai közül. Taktika, átverés – könnyed
szórakozás!

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

50% (2)
25% (1)
25% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Aki mer, az nyer (..vagy veszít)!

Barbara | 2019. február 25.

Blöffölni és taktikázni kell, na meg persze átlátni a többieken. Számomra hamar unalmassá vált, kb 10 kör alatt lett meg a győztes, és ezalatt csak egyszer "nyertem meg" a licitet, és megpróbálhattam eltalálni a virágokat. A virágos kártyák nagyon szépek, de a koponya téma nem igazán tetszik. Hat fővel játszottuk, nekem nem jött be a játék, ráadásul sokallom az árát is!
Guns n' Roses

esoember | 2018. december 19.

Pofátlanul egyszerű játék, pofátlanul kevés összetevőből, és mindez kihoz egy pofátlanul szórakoztató partijátékot! Licitálós, blöffölős játék, amiben az időzítés a fontos, meg némi fapofa! :-) A nevetés, és az önfeledt szórakozás garantált, akár rutinos társasozókról van szó, akár társas szüzekről! Számomra kis negatívum, hogy ez a halálfejes grafika nem tetszetős, illetve hogy ki lehet esni a játékból. Ez utóbbi csak félig negatívum, mert gyors a játék, nagyon pörögnek a körök, szóval olyan sokat nem időzik a kiesett játékos sem. Ráadásul jellemzően hamarabb nyer valaki, semmint hogy kiessen bárki is. Összességében egy olyan játék, amit illik otthon a polcon tartani (vagyis inkább az asztalon)! :-)
Skull

Nadibadi | 2018. november 22.

Az ötlet nagyon jó, a játék érdekes A kátyalapok othon is elkészíthetőek
A blöff nagymestereinek

Clio | 2018. október 25.

Ez a játék kifejezetten egy izgalmas, pörgős partyjáték, melyben az utolsó pillanatig nem lehet tudni, ki is válik a blöffölés királyává. Nincs más dolgod ebben a játékban, mint megtippelni, te hány virágot tudsz úgy felforgatni a lerakott korongok közül, hogy nem fordítasz koponyát. 2 pontot kell szerezned és máris megnyerted a játékot. Egyszerűnek tűnik igaz? Hát nagyon tévedsz! Egyik kedvenc party játékom, és nem hazudok ha azt mondom volt olyan kör, ami több, mint egy óra hosszára sikeredett, de az izgalom, a taktikázás hevében észre sem veszed azt az 1 órát, ezt garantálom. Melegen ajánlom olyan baráti társaságoknak, akik szeretik ha kiszúrhatnak a másikkal, vagy olyannak aki csendes "gyilkosként" meghúzódva szereti az utolsó csapást ő bevinni ellenfelének. Licitálj bátran, és ésszel, nehogy a végén saját magadat ejtsd ki a játékból (ilyen is előfordulhat)! Ha tehetek egy javaslatot nektek, minimum 4-en kezdjetek bele a játékba, 3 emberrel nem az igazi, ezt tapasztalatból mondom. Jó szórakozást!

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!