Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smash Up: Awesome level 9000 kiegészítő

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 08.
Alap kiegészítés

Igazán különleges újítás benne a szellemek, nehéz megszokni, hogy szórni kell kifelé a lapokat, nagyon nem mindegy, hogy milyen frakció van mellette (pl. egy varázslókkal halál). A medvelovas igazi gyilkos pakli, a másik kettőt átlagosnak mondanám. Összességében jól sikerült kiegészítő az alapok felrúgása nélkül.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
awesome indeed

A kiegészítőben a következő fajok vannak:
Ghost: az egyik legegyedibb faj, talán velük a legnehezebb játszani, de nehéz döntések árán (el kell dobnod a lapjaidat) nagyon erősek tudnak lenni.
Bear Cavalry: Vicces kinézet és viccek játékmechanizmusok jellemzik őket, az ellenfél lapjait ők mozgatják a legtöbbet, laphúzás nélkül meglepően nehéz lehet velük játszani, pedig elsőre ránézésre túl erősnek tűnhetnek.
Plant: sok kis lényes pakli, mivel tud kikeresni a pakliból és lapot húzni, támogatóként is működik. Tényleg úgy van megcsinálva, hogy idővel megnőjjenek.
Steampunk: bázisokra rakható akciókon alapuló pakli, két nagyon erős akciójuk van, ha ezek hamar kijönnek akkor sokszor vissza tudják hozni a kukából és nagyon erősek, de a többi akciójuk is érdekes dolgokat csinál. Tudják mozgatni magukat is, ez érdekes tud lenni.
A ghost adja a legtöbb érdekességet, a medve szokott népszerű lenni, de a plant is képes érdekes kombókra, a steampunk meg "csak" erős. Ha tetszett az alapjáték ez is biztos fog, ráadásul az alapjátékban levő bázisokat megkapod új verzióban, nagyobb betűkkel.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.
Húsevő szellemek? Jöhet!

Az egyik legjobb kieg. Itt még nem kellett új mechanizmusokat behozni, a meglévőkből gazdálkodtak. A négy új frakció remek új lehetőségeket hoz az alapjátékba. A Medvelovasság átmozgatja az ellenfelet egy másik bázisra, ahol, ha ott megfelelő lényünk, az végez is az illetővel. Papíron elég erősek, a gyakorlatban sajnos több lépcsőben jön csak össze a fő kombójuk, emiatt elég esetlegesek, de az akcióik nagyon erősek. A Steampunkok a bázisra rakható akciókban jeleskednek, visszavesznek már kijátszott akciókat, vagy bevédik magukat, illetve buffolásban is erősek. A Húsevő Növények kikeresik a lényeiket, illetve körről körre erősítik magukat, plusz lapot húznak és legyökereznek a bázisoknál. Végül a Szellemek egy elég egyedi banda, nehéz kihozni a kombóikat, mert mind arra épít, hogy alig legyen lap a kezünkben, de ha ez összejön, akkor tarolnak.
Az alaphoz ezt ajánlanám elsőnek, nagyon jó kieg lett.