Smash Up: Awesome level 9000 kiegészítő

Normál ár: 7 490 Ft


A Te árad: 7 116 Ft

Értékelés:  (4.7)
Engedjék meg, hogy bemutassuk az első agyament kiegészítőjét - amely akár önálló játékként is játszható - a Smash Up nevű játéknak. 4 új fajjal bővült háborúnk és rengeteg új fajspecifikus bázissal és az alapjátékból kimaradt kellő győzelmi pont jelölőkkel.

A gomba módra szaporodó gyilkos növények, kísértetek, akik akkor erősek, ha kevés lap van a játékos kezében, a bázis hatásokkal bőven ellátott erős vasutas vagányok, és a medvelovasok, akik oroszokra emlékeztető felszerelésben mozgatnak ide-oda ellenfelei kegyenceit.

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Alap kiegészítés

Ferenc | 2017. január 8.

Igazán különleges újítás benne a szellemek, nehéz megszokni, hogy szórni kell kifelé a lapokat, nagyon nem mindegy, hogy milyen frakció van mellette (pl. egy varázslókkal halál). A medvelovas igazi gyilkos pakli, a másik kettőt átlagosnak mondanám. Összességében jól sikerült kiegészítő az alapok felrúgása nélkül.
awesome indeed

wallwaster | 2015. augusztus 24.

A kiegészítőben a következő fajok vannak:
Ghost: az egyik legegyedibb faj, talán velük a legnehezebb játszani, de nehéz döntések árán (el kell dobnod a lapjaidat) nagyon erősek tudnak lenni.
Bear Cavalry: Vicces kinézet és viccek játékmechanizmusok jellemzik őket, az ellenfél lapjait ők mozgatják a legtöbbet, laphúzás nélkül meglepően nehéz lehet velük játszani, pedig elsőre ránézésre túl erősnek tűnhetnek.
Plant: sok kis lényes pakli, mivel tud kikeresni a pakliból és lapot húzni, támogatóként is működik. Tényleg úgy van megcsinálva, hogy idővel megnőjjenek.
Steampunk: bázisokra rakható akciókon alapuló pakli, két nagyon erős akciójuk van, ha ezek hamar kijönnek akkor sokszor vissza tudják hozni a kukából és nagyon erősek, de a többi akciójuk is érdekes dolgokat csinál. Tudják mozgatni magukat is, ez érdekes tud lenni.
A ghost adja a legtöbb érdekességet, a medve szokott népszerű lenni, de a plant is képes érdekes kombókra, a steampunk meg "csak" erős. Ha tetszett az alapjáték ez is biztos fog, ráadásul az alapjátékban levő bázisokat megkapod új verzióban, nagyobb betűkkel.
Húsevő szellemek? Jöhet!

András | 2015. augusztus 10.

Az egyik legjobb kieg. Itt még nem kellett új mechanizmusokat behozni, a meglévőkből gazdálkodtak. A négy új frakció remek új lehetőségeket hoz az alapjátékba. A Medvelovasság átmozgatja az ellenfelet egy másik bázisra, ahol, ha ott megfelelő lényünk, az végez is az illetővel. Papíron elég erősek, a gyakorlatban sajnos több lépcsőben jön csak össze a fő kombójuk, emiatt elég esetlegesek, de az akcióik nagyon erősek. A Steampunkok a bázisra rakható akciókban jeleskednek, visszavesznek már kijátszott akciókat, vagy bevédik magukat, illetve buffolásban is erősek. A Húsevő Növények kikeresik a lényeiket, illetve körről körre erősítik magukat, plusz lapot húznak és legyökereznek a bázisoknál. Végül a Szellemek egy elég egyedi banda, nehéz kihozni a kombóikat, mert mind arra épít, hogy alig legyen lap a kezünkben, de ha ez összejön, akkor tarolnak.
Az alaphoz ezt ajánlanám elsőnek, nagyon jó kieg lett.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Smash Up játékcsalád