Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.990 Ft

Smash Up: Pretty Pretty kiegészítő

7.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

4.80
5 értékelés
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 01. 18.
Nem csak lányoknak

Olyan kis tünci, cukimuki, édes... cicák, tündérek, csillámpónik, hercegkisasszonyok, nemde...? Aha... háát, ne told rá kitolásból a másikra, mert jól sikerült koncepciók lapulnak a leányos külcsín mögött!
A cicák ügyes szemforgatással és cuki nézésükkel elcsábítják a legagresszívebb szörnyedet, harcosodat. Aztán belátásuk szerint alaposan kihasználják.
A hercegnők mindenféle elegáns akcióval tápolják a kevés, ám határozottan uralkodó jellemű önmagukat.
Az ellenfél kicsi pónijai (vagy a te kicsi pónijaid) hamar ménesbe szerveződnek, és a nagy összetartástól ömlenek rájuk a plusz erőpontok.
A tündérek picit gyengébbek szerintem, de jópofák, ők inkább változatosnak mondhatók. Egy kis plusz itt, egy kis plusz ott.
Szerintem jó kiegészítő, Smash-kedvelőknek a polcán a helye. Vagy játékban. :)
2017. 01. 08.
A cicákért

Érdekes kiegészítő, elsőre viccnek tűnhet, de a pacik és a hercegnők - főleg egy jó párosításban - kifejezetten ütős. De a legjobb szerintem a cicák, meg lehet tanulni hatékonyan játszani velük. Ez a kiegészítő szerintem összességében is jól sikerült, a későbbiek egyre inkább erőltetettek.
2016. 10. 19.
Már csak a poén kedvéért is

Az első Smash Up kiegészítő volt amit megvettem, és bevallom őszintén brahiból választottam pont ezt. Zombi hercegnők? Robot pónik? Űrlény macskák? Garantált fetrengés! Viszont komolyra fordítva, ezek a cuki kis lények mind nagyon combosra sikerültek! Szóval a komoly játékosoknak is csak ajánlani tudom! A zsetonok pedig szintén nagyon igényesek, remekül illeszkednek a kiegészítő hangulatához.
2015. 08. 24.
cuki de erős

A tündérek jól működnek szinte minden paklival, sokféle dologból tudnak egy keveset, és viszonylag egyediek abban a tekintetben, hogy több lapjuk választást kínál fel két képesség között.
A pónik talán a robotokhoz hasonlítanak, sokan vannak és meg tudnak erősödni, ráadásul baromi jó koncepció szerint vannak elnevezve az akcióik.
A hercegnők nagyon egyedi pakli, kevés de erős lényük van és sok akciójuk, amik között nagyon erős mozgatós akciókat találunk.
A macskák átveszik mások fölött az uralmat, aztán elpusztítják őket, ez nagyon erős tud lenni, ha hagyják őket kiépülni, de nagyon jó, hogy már van egy pakli is ami mások lényeinek elvételén alapul.
Ha szereted a játékot és kinézetre tetszik a kiegészítő, mindenképpen a gyűjteményedben a helye, viszont ha nem tetszik külsőre, akkor is érdemes neki adni egy esélyt, mert működés szempontjából mindenképpen jól összerakott és érdekes pakli mind a négy.
2015. 08. 10.
Csini és okos

A BGG-n nagy rajongótábora van a Smash Upnak, így egyszer a fórumon a felhazsnálók rendeztek egy nagy szavazást, hogy miket szeretnének látni az új kiegekben. Volt köztük pankrátortól kezdve a sárkányokon át a hackerekig minden. Köztük a My Little Pony-féle misztikus lovak, hercegnők, macskák és tündérek is. Sok szavazatot nem kaptak, ellenben keveset igen. Hogy emiatt, vagy a lányoknak is kedvére akartak tenni, azt nem tudom, de a Pretty Pretty Smash Up egy gyönyörű fricska a sok "fiús" frakció után.
A PPSU új mechanizmust nem hoz be, úgyhogy aki irtózik ettől, az megnyugodhat. A leghagyományosabbnak mondható csapat Mythic Horses, vagyis a mítikus lovak, elég erős My Little Pony-paródiával. A lovacskák közt van unikornis és pegazus is, erősségük pedig a bandázásban rejlik: minél többen vannak egy bázison, annél több bónuszt kapnak. A Hercegnők már jóval speciálisabbak. Ugyan eddig is voltak olyan csapatok, amik nem a klasszikus 10 minion-10 akció felállás szerint készültek, a Hercegnők viszont elég szélsőségesen teszik ezt. Összesen 6 minionjük van, de az mind 5-ös erejű, és elég erős képességgel bírnak. A lényeg velük az lenne, hogy adott hercegnő előnyét éppen hogyan tudod kiaknázni. A Macskák különlegessége, hogy átvehetik az irányítást az ellenfél lényei fölött, majd jó esetben végeznek velük, amiből még profitálnak is. Végül a Tündérek a választás lehetőségét kínálják, mert a legtöbb lapjukon két, vagy három lehetőség közül dönthetünk, mikor melyik jön jobban.
A mézes-mázos külcsín ne tévesszen meg senkit, a PPSU viccet csinál a rózsaszín cukormázból. Ha a hangulata nem is fogott meg, de a frakciók képességei miatt érdemes a gyűjteményben tudni.